не нада... у Надюхи круче )
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Сметанат борщу
@SmetanatBorschu
·
22 ч
Сьогодні знову був в цирюльні. Тьотя (яка, за Зе голосувала) ниє, що ліки (для батька після хіміотерапії) їй з Туреччини привезли за 600 грн, а тут в Україні вона їх купляє за 2000 грн. Хтів їй натякнути, ну ви ж всі проти Супрун були... от тепер і купляйте, але в неї ножиці...
))
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
..... суко, чем дальше в лес, тем толще партизаны ..
... они там на Марс вагнеровцев не собирались заманить? .. не зря ж к Илону Маску украинскую подругу подослали .... когда уже это кино, Тарантино нервно курит ...
![]()
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
На сюжет надежд нет, это кино категории Б для актеров сбитых летчиков, которое в годы нашей молодости выходило сразу на VHS минуя театральный прокат, а сейчас в цифровом релизе.
Последний шанс для кино Эммануэль Любецкий в операторах, Juenkel XL в композиторах, Спилберг режиссер, Кэмерон продюсер.
а ну отстаньте от Возара!
во-первых - стаей на одного некрасиво.
во-вторых, лежачего не бьют.
в третьих - не знаю кто как, а я уже на Нетфликсе смотрю прямую трансляцию Белингкэт, а вы тут дурака валяете.
.. без 3дМакса и попо-корна - какое ж это кино ...
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
47% українців вважають, що якості особистості (особливості характеру, вольові та моральні якості) Зеленського більшою мірою не відповідають посаді президента України.
38,7% опитаних президент Зеленський викликає переважно негативні емоції.
26% - рівною мірою негативні і позитивн
13% зазначили, що він не викликає будь-яких емоцій
18,5% заявили, що президент викликає у них позитивні емоції (Глобус, Дереза, Шурек, 1234, 1960,Осиген, Ашим и Микки - нада больше старацца - тают ваши ряды.....)) )
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks