Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Всього знайдено 104, показано з 1 по 20.

Тема: Воспоминания.

Деревоподібний режим

Дописів
    8 158

Типово

Цитата Допис від _FoX_ Переглянути допис
    Эпилог

А я хочу, а я хочу опять,
    По крышам бегать, голубей гонять,
    Дразнить Наташку, дёргать за косу,
    На самокате мчаться по двору.(с)

Пилю тему для всех желающих делиться воспоминаниями о томатном соке по 10 копеек, ракетами их силитры, замечаниями из дневников, датами потери девственности, впечатлениями от прибывания в спортивных, детских, трудовых лагерях.
    И про все ,что можете вспомнить из давно прошедших дней.
    Один раз був в трудовому лагері)) непам'ятаю точно скільки правда, але точно запам'ятав шо незміг там просратися...
    Ну тоїсть зовсім неміг)) як не намагався. Лише повернувшись додому сів на унітаз і зі страшенним скрипом вивалив
    А ще в томуж лагері в мене ніхто, ніодна людина немогла виграти партію в шахмати)) Навіть якийсь там місцевий гросмейстер і той зміг лише загнати в патову ситуацію. Ризикнути зіграти ще раз відмовився, та і я сам не горів бажанням))
    Теж єдиний раз коли мене обрали разом із Котовою підіймати прапор, чи спускати прапор точно не пам'ятаю як кращих правда теж непам'ятаю в чому)) Єдина дівчинка була в яку я дійсно був закоханим в той час))
    Востаннє редагував Long: 06.03.2021 о 20:44

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті