панство вам не настопи.дило переливати з пустого в порожнє?
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
панство вам не настопи.дило переливати з пустого в порожнє?
Один пояс ширниною в одну годину. Так, в деяких країнах по політичним мотивам змінюють місцевий час на зручний для центру. В китаї так взагалі здається десь 6 поясів живуть по пекінському часу.
Але до України це практично не відноситься. Більше 90% території, в т.ч. і Дніпропетровськ, знаходять у зоні +2.
Я б ще зрозумів жителів Луганську. Але знову ж таки - що завважає змінити свій власний графік?
Щоб прокидатися зранку без мук.
Будь-яка імперія – це зло.
Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.
Украинцы требуют отмены перехода на зимнее время
http://afishadnepr.com.ua/news/ukrai...eHQAquQ5IglHe4
Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.
Вот рабочий день с 9 до 17 еще никто не отважился сделать?
Пока ЕС не начнёт стрелки двигать, даже не нужно пытаться двигать их в одиночку.
С другой стороны промышленность Дойчлянда арбайтен с 07-00 до 15. Какое поле для раздумий...![]()
[картинка с тем волком]
Я так понимаю, для экономии свечей надо было наоборот часы переводить, чтобы зимой вечером темнело как можно позже.
... но по дороге где то что то сломалось ...
Ну а заводы, которые с 7 или с когда угодно - для них потребление на освещение настолько мизерно, что никакой экономии, на общем фоне, не будет совсем.
У 7:12 при астрономічному часу. При декретному буде 8:12.
Там з огляду на те, щоб діти вже при світлі йшли/їхали до школи. Типу задля їх безпеки.
Наскільки мені відомо, кожна школа сама вирішує, у скільки починати. Якщо більшість батьків будуть виступати розпочинати раніше, значить будуть розпочинати раніше.
PS Ближче до кінця грудня - схід у 7:30
Востаннє редагував L_Pt: 02.10.2020 о 10:01
Чето напомнило
затрахали они этим переводом. Я уже в тайне надеялась потирая рученки что зимой не будет темнеть в 4 часа.
Ан нет. А у меня переизбыток колбочек и дефицит палочек.
А поспал, не доспал, переспал,- недельку походишь как зомби и норм.
А ты думал, ты один?, святая простота (c) Счастье Н.
Ну шо, скрестим пальцы, сегодня голосование по отмене перевода часов.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks