| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Covishield (AstraZeneca)
CoronaVac (Sinovac, Китай)
Pfizer (мРНК-вакцина)
Любой, которая окажется доступной
Вакцины моей мечты нет в списке, я буду ждать ее появления
Поеду в РФ за Спутником!
Не буду прививаться
Сопли от холода останавливаются в тепле. Второй год пошел, в сопли - так и не повод сидеть дома. Очень жаль
В нашей школе тепло, и после локдаунов долго держались...
Еще в доковидные времена рассказывали, что если больше полкласса заболевает, то отправляют на карантин. Это касается любых ОРВИ. Сейчас же уже все так устали от этих изоляций и карантинов, и новый штамм - не новый - тест никто не пойдет уже делать..
.
Городнянська лікарня Прикарпаття.
Поступили 7 дітей. Всі важкі, кісневозалежні. 2 дитини до 1 року. Одна померла.
Задіяні всі кисневі апарати. Таких важких ускладнень ще не було.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
ковид?
гугл пока не дает информацию
Ну а як щодо ізольованого простору київського метро? Чи маршрутки в годину пік? І максимум маску може натягли на ніс.
В Австрії, якщо хто не знає, більшість підйомників - кабінки закриті (типу як на Ай-Петрі в Криму катали). У нас немає такої цивілізації, як видно - на краще - підйомники крісельні, на свіжому повітрі.
Скажу так - багатьом "повезло".
Так само як влітку всі охали і ахали, що у Кирилівці немає де яблуку впасти. І парадокс - захворюваність там була мінімальна. А по логіці ж місцеві мали пачками валитися. А там де кіпішували, що в Одеській області десь там закінчувалися ліжка, то при пильнішому погляді виявлялося, що в тій частині області море навіть з гори не видно (якби там була гора)
Соглашусь отчасти, потому что в августе уже был рост. А к сентябрю многие с курортов приехали, и у нас в классе например уже был ковид.
Ну и на курортах мы умудрялись как-то цеплять вирусы, меня они так вообще любят, и я честно тогда отсидела изоляцию.. И если большой отель так больший процент. Почему я эти муравейники не люблю.. и снимаем что-то отдельное всегда в других местах.
.
Спасибо, ~ Электра ~ ! Вам здоровья и крепких нервов - семья-то ого-го !
Никогда не говори - "НИКОГДА" !
Такий "розсадник" всюди в кафе. Ні?
Якщо ви хоч раз були на гірськолижному курорті, то можливо помічали, що більшість отої товпи в місцевий общєпіт навіть не суються. Максимум на вулиці зі свого термоса чай, і бутер зі свого судочка.
Під час локдауну "світлі голови" заборонили людям і таке - столики заставили згорнути у кучу - їжте стоячи або у снігу. Але не з першого дня
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks