Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы

Результати опитування: Я буду прививаться

Голосували
126. Ви ще не голосували в цьому опитуванні
  • Covishield (AstraZeneca)

5 3,97%
  • CoronaVac (Sinovac, Китай)

0 0%
  • Pfizer (мРНК-вакцина)

30 23,81%
  • Любой, которая окажется доступной

31 24,60%
  • Вакцины моей мечты нет в списке, я буду ждать ее появления

11 8,73%
  • Поеду в РФ за Спутником!

4 3,17%
  • Не буду прививаться

45 35,71%
Сторінка 156 з 664 ПершаПерша ... 56106146147148149150151152153154155156157158159160161162163164165166206256656 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 13265, показано з 3 101 по 3 120.

Тема: Новый китайский вирус

Дописів
    56 673

Типово

Цитата Допис від Синичка Переглянути допис
    У нас треть класса не пришло в четверг из-за какого-то вируса, в пятницу уже половина. У кого-то тоже так?
    В нашем классе уже ж кто можно наверное переболели ковидом, некоторые еще в сентябре.
    А ничего,что после лохдаунов в школах холодно,хоть собак гоняй?
    Не знаю как в вашей,но во многих точно.
    Оттуда и сопли и простуда у детей.

Дописів
    29 041

Типово

Сопли от холода останавливаются в тепле. Второй год пошел, в сопли - так и не повод сидеть дома. Очень жаль

Дописів
    4 546

Типово

Цитата Допис від Антуриум Переглянути допис
    В нашей школе тепло, и после локдаунов долго держались...
    Еще в доковидные времена рассказывали, что если больше полкласса заболевает, то отправляют на карантин. Это касается любых ОРВИ. Сейчас же уже все так устали от этих изоляций и карантинов, и новый штамм - не новый - тест никто не пойдет уже делать..
    .

Дописів
    5 159

Типово

Цитата Допис від Антуриум Переглянути допис
    У нас очень тепло, но треть класса болеет вторую неделю, включая нас

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Городнянська лікарня Прикарпаття.
    Поступили 7 дітей. Всі важкі, кісневозалежні. 2 дитини до 1 року. Одна померла.
    Задіяні всі кисневі апарати. Таких важких ускладнень ще не було.
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 854

Типово

ковид?
    гугл пока не дает информацию

Звідки Ви
    gorod.dp.ua
    Дописів
    51 663

Типово

Цитата Допис від Мафальда Переглянути допис

А от цікаво, вибірковий вірус якийсь - в локдаун народу було ні на йоту менше, а кіпішу з всплесками не було. То може не лижі винні?

Шкода, що не дають статистику скільки з хворих взагалі можуть той Буковель собі дозволити, мовчу вже, що відвідували саме зараз.

Дописів
    5 159

Типово

Цитата Допис від Nat Переглянути допис
    А от цікаво, вибірковий вірус якийсь - в локдаун народу було ні на йоту менше, а кіпішу з всплесками не було. То може не лижі винні?

Шкода, що не дають статистику скільки з хворих взагалі можуть той Буковель собі дозволити, мовчу вже, що відвідували саме зараз.
    Були на новий рік на лижах компанією 20 чоловік, ніхто не захворів

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 572

Типово

Еще не вечер, еще не вечер(С)

Звідки Ви
    gorod.dp.ua
    Дописів
    51 663

Типово

Цитата Допис від Vitka-banditka Переглянути допис
    Були на новий рік на лижах компанією 20 чоловік, ніхто не захворів

Та я взагалі слабко уявляю як там можна навіть у товпі захворіти - всі в екіпіровці, більшість в масках і окулярах.
    Теж були в самий розгар локдауну комппанією - навіть банальну застуду ніхто не підхопив.

Дописів
    4 546

Типово

Та я взагалі слабко уявляю як там можна навіть у товпі захворіти - всі в екіпіровці, більшість в масках і окулярах.
    Теж були в самий розгар локдауну комппанією - навіть банальну застуду ніхто не підхопив.
    Може просто повезло, я помню про первые случаи рассказывали из лыжных курортов Австрии.
    Транспорт, кафе, магазины, куда-то зайти погреться - конечно в изолированном пространстве больше шансов подцепить.
    .

Звідки Ви
    gorod.dp.ua
    Дописів
    51 663

Типово

Цитата Допис від Синичка Переглянути допис
    Може просто повезло, я помню про первые случаи рассказывали из лыжных курортов Австрии.
    Транспорт, кафе, магазины, куда-то зайти погреться - конечно в изолированном пространстве больше шансов подцепить.
    Ну а як щодо ізольованого простору київського метро? Чи маршрутки в годину пік? І максимум маску може натягли на ніс.
    В Австрії, якщо хто не знає, більшість підйомників - кабінки закриті (типу як на Ай-Петрі в Криму катали). У нас немає такої цивілізації, як видно - на краще - підйомники крісельні, на свіжому повітрі.
    Скажу так - багатьом "повезло".
    Так само як влітку всі охали і ахали, що у Кирилівці немає де яблуку впасти. І парадокс - захворюваність там була мінімальна. А по логіці ж місцеві мали пачками валитися. А там де кіпішували, що в Одеській області десь там закінчувалися ліжка, то при пильнішому погляді виявлялося, що в тій частині області море навіть з гори не видно (якби там була гора)

Дописів
    84 391

Типово

.
    ну, може.
    тоді ми як рік тому нічого не знаємо про все про це.

Дописів
    4 546

Типово

Ну а як щодо ізольованого простору київського метро? Чи маршрутки в годину пік? І максимум маску може натягли на ніс.
    В Австрії, якщо хто не знає, більшість підйомників - кабінки закриті (типу як на Ай-Петрі в Криму катали). У нас немає такої цивілізації, як видно - на краще - підйомники крісельні, на свіжому повітрі.
    Скажу так - багатьом "повезло".
    Так само як влітку всі охали і ахали, що у Кирилівці немає де яблуку впасти. І парадокс - захворюваність там була мінімальна. А по логіці ж місцеві мали пачками валитися. А там де кіпішували, що в Одеській області десь там закінчувалися ліжка, то при пильнішому погляді виявлялося, що в тій частині області море навіть з гори не видно (якби там була гора)
    Соглашусь отчасти, потому что в августе уже был рост. А к сентябрю многие с курортов приехали, и у нас в классе например уже был ковид.
    Ну и на курортах мы умудрялись как-то цеплять вирусы, меня они так вообще любят, и я честно тогда отсидела изоляцию.. И если большой отель так больший процент. Почему я эти муравейники не люблю.. и снимаем что-то отдельное всегда в других местах.
    .

Звідки Ви
    с полей бескрайних
    Дописів
    12 127

Типово

Там не написано что лыжники болеют, просто слеплено 2 фото)

Дописів
    24 545

Типово

Мабуть ж не безпосередньо на лижні, а потім в кафе/буфету, саме ж там розсадник.
    Будь-яка імперія – це зло.
    Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.

Звідки Ви
    48°48'N, 35°04'E
    Дописів
    13 174

Типово

Спасибо, ~ Электра ~ ! Вам здоровья и крепких нервов - семья-то ого-го !
    Никогда не говори - "НИКОГДА" !

Звідки Ви
    gorod.dp.ua
    Дописів
    51 663

Типово

Цитата Допис від Dereza Переглянути допис
    Там не написано что лыжники болеют, просто слеплено 2 фото)
    Так типа ж причина і наслідок.
    І наче поважна людина постить.
    Маніпуляція як вона є.

Звідки Ви
    gorod.dp.ua
    Дописів
    51 663

Типово

Цитата Допис від L_Pt Переглянути допис
    Мабуть ж не безпосередньо на лижні, а потім в кафе/буфету, саме ж там розсадник.
    Такий "розсадник" всюди в кафе. Ні?

Якщо ви хоч раз були на гірськолижному курорті, то можливо помічали, що більшість отої товпи в місцевий общєпіт навіть не суються. Максимум на вулиці зі свого термоса чай, і бутер зі свого судочка.
    Під час локдауну "світлі голови" заборонили людям і таке - столики заставили згорнути у кучу - їжте стоячи або у снігу. Але не з першого дня

Дописів
    24 545

Типово

Такий "розсадник" всюди в кафе. Ні?

Якщо ви хоч раз були на гірськолижному курорті, то можливо помічали, що більшість отої товпи в місцевий общєпіт навіть не суються. Максимум на вулиці зі свого термоса чай, і бутер зі свого судочка.
    Під час локдауну "світлі голови" заборонили людям і таке - столики заставили згорнути у кучу - їжте стоячи або у снігу. Але не з першого дня
    Тим не менш саме там був різкий зріст корони.
    Будь-яка імперія – це зло.
    Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.

Сторінка 156 з 664 ПершаПерша ... 56106146147148149150151152153154155156157158159160161162163164165166206256656 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті