| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Возня не интересна, интересно, чем закончится в суде.
Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
Datex Lab
А это КАК????інших суб’єктів, які створюють реальні та/або потенційні загрози національним інтересам, національній безпеці, суверенітету і територіальній цілісності України
Вот сейчас селедку порезал на газетке,где портрет Зельца был- я створил ПОТЕНЦИЙНУ загрозу суверинитЭту?????
ЗЫ Одному мне запашок пошел вот от этого ....???
https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9F...E2%84%96_00447
Джо животворящий Байден
https://www.pravda.com.ua/news/2021/02/19/7284085/"Путін хоче послабити європейський проєкт і союз НАТО, він хоче підірвати трансатлантичну єдність. Тому що Кремлеві значно простіше атакувати й залякувати окрему країну, аніж вести перемовини з сильною та об’єданною трансатлантичною спільнотою. Тому відстоювання суверенітету і територіальної цілісності України має залишатися життєво важливим питанням для Європи та США", - наголосив Джо Байден.
Такое чувство, что что-то готовится ...
https://www.pravda.com.ua/news/2021/02/19/7284094/Рада національної безпеки й оборони України ухвалила таємне рішення щодо перегляду сценаріїв щодо дій на Донбасі у зв'язку з загостренням ситуації в зоні Операції об'єднаних сил.
Оренда, вы как то там оторвались от украинской реальности.
ВСУ сейчас примерно 250 000 хорошо вооруженных обученных и главное - очень мотивированных бойцов. Плюс где то 70 000 такой же Нац гвардии. У Это одна из крупнейших армий Европы.
Причем - военные спецы сейчас говорят, что глядя на Азербайджан полностью освободить Донбасса хватило бы примерно 50 ударных беспилотников. Мы сейчас запускаем с турками их серийное производство.
Так что еще раз - нах ваша Москва кому тут нужна
А вот Донбасс вернёте. Для начала
Востаннє редагував Vozar: 19.02.2021 о 20:58
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
странно было - почему Фирташ такой сговорчивый стал по цене на газа вон оно как...на отнять и поделить не пойдут конечно, но попугать...
За словами Данілова, "з 1991 року якщо хтось в українського народу, української держави щось поцупив, то він має покласти це на місце". Секретар РНБО наголосив, що "немає значення, чи прикривається він депутатським мандатом, чи має якісь інші преференції".
Ми не збираємося зупинятися на цих речах. Якщо держава Україна втратила свої активи безпідставно, то все це буде переглядатися, і відповідні рішення РНБО будуть прийняті".
Та я ж не спорю... Мне то как то пох... Вот только вы считаете кремлевские гномы не понимают,что вслед за Донбасом вы на Крым полезете(а он типа их),а их тупо повесят свои же??? )))
Так что им выгоднее и целесообразнее вас на вашей же территории и положить... Всю вЭлыку мотывовану армию...
Петя чего истерит...в уверенности во втором сроке наверняка прогарантировал неприкосновенность ,а с учетом патологической жадности - наверняка и деньги взял с Медведчука наперед...а возвращать прийдется![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks