єто понятно - форпост можно сказать, практически последний оплот борьбы с режимом
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
єто понятно - форпост можно сказать, практически последний оплот борьбы с режимом
(с)"Порушення рівноправності громадян залежно від їх расової, національної належності, релігійних переконань, інвалідності та за іншими ознаками", ст.161, ч1.
А выглядит как визитка фракции Европейская Солидарность.
кстати да, на месте потрошков после подозрения шарику нужно было бы напрячься)))
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Да, закроют усех кто на бубочку бочку катит. А потом догонят и опять закроют.
Расейскый шпыгун катит бочку на расейскую марионетку...
шотатутнито.
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
Как же он стал депутатом, если еще ничего не совершил.
Петро Олексійович впевнено нарощує темп і скоро його "Я звинувачую" гримітиме над всією планетою.
"Сім років минуло з того трагічного ранку 18 лютого, трагічних подій у Маріїнському парку, коли Україна втратила десятки своїх найкращих синів та доньок. І через 7 років судять не вбивць, не тих, хто віддавав накази на убивство українців, на знищення розвитку країни, її шляху в Європу, а тих, кого катували і проти яких робили замахи на життя", – наголосив Порошенко."
Джерело: https://censor.net/ua/p3248626
Що відбувалось 5 попередніх років з семи, краще не питати, од гріха подалі. Абсолютно ясно, що робилось все можливе, і якби не вороги і якби другий термін, отут би і настала справедливість.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
Порошенко офіційно сказав, що купив Прямий канал.
Буцімто на завтра його збиралися закривати.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
По красоте Моню сделали. Красава! ))
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Дві години тому ми підписали угоду, я заплатив гроші, великі гроші, які могли піти на благодійність – і дві години тому в державному реєстрі кінцевий бенефіціарний власник прямого каналу є «Prime Assets Capital», структура яка на 100 відсотків належить Порошенку Петру Олексійовичу», – повідомив лідер «ЄС».
«Володимире Олександровичу, завтра на Раді національної безпеки і оборони ви можете запроваджувати санкції проти «терориста» Порошенка, але я дуже раджу вам уважно подивитися, чим закінчив Янукович, який так намагався закрити 5 канал. Ретельно по дням відслідкуйте. Підкажу – закінчив він погано.
(С)
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks