Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 348 з 353 ПершаПерша ... 248298338339340341342343344345346347348349350351352353 ОстанняОстання
Всього знайдено 7050, показано з 6 941 по 6 960.

Тема: Русский язык получит равные права с украинским!(ч.2)

Дописів
    543

Типово

Цитата Допис від Антуриум Переглянути допис
    Если вам важно его карьерный рост в рядах чиновников,ТО ДА, никакого майбутнього ему не светит.
    Ну и баристуой или кофеподавалкой на макдрайве ,ему тоже наверное не стать. В остальных же областях работодателю глубоко фиолетово на каком языке говорит работник,главное,чтоб работу свою знал и выполнял качественно.
    Да ,но поскольку Державна у нас одна и ее надо уважать , то вначала обращаться персонал может на Мове ко всем . Эт не смертельно. А для приезжих или не совсем владеющих Мовой -переходить на язык собеседника , если бариста его знает конечно . Скандал был наверное потому шо бариста только по русски шпарила

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 241

Типово

Пля .. не смешите мои тапочки.))
    Назовите мне хоть одну процветающую в нашей стране область хоз деятельности ,где без мовы ну прям никуда
    ботоферма?

Дописів
    56 322

Типово

Цитата Допис від Long Переглянути допис
    В остальних)) окрім тих сфер діяльності де вимагається спілкування з клієнтом...
    Тож як я розумію десь подалі від людей.
    Тоесть сфера обслуживания и все!))
    Ну прям все ж просто мечтают сделать карьеру в этой области.
    Ни в СХ,ни в тяж проме,ни в айти язык общения не играет абсолютно никакой роли.

Дописів
    56 322

Типово

Цитата Допис від ~ Электра ~ Переглянути допис
    ботоферма?
    точно!
    Бот аж волосся на себе рвет так трудится. Посты -ответы набивает.
    Болт от активатора ему ,а не мой ответ.

Дописів
    8 158

Типово

Пля .. не смешите мои тапочки.))
    Назовите мне хоть одну процветающую в нашей стране область хоз деятельности ,где без мовы ну прям никуда
    Я про тих хто вже займає відповідні посади))
    Ще вчора ти могла разгаваривать по русски и ложила на хахлов и их смешную мову, проте вже цим літом кайф для тебе припиниться однозначно)) Тож доведеться або мову вчити, або забути про роботу... Не прибиральницею звісно

Дописів
    8 158

Типово

Тоесть сфера обслуживания и все!))
    Ну прям все ж просто мечтают сделать карьеру в этой области.
    Ни в СХ,ни в тяж проме,ни в айти язык общения не играет абсолютно никакой роли.
    В айти мова програмування не потребує звісно знання української))
    Проте інтерфейс системи потребує, а наробити тупих помилок то дуже просто. Кому потрібен продукт в якому є помилки??!

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 241

Типово

Дописів
    8 158

Типово

Чо смієшся???
    Ані Лорак свого часу замовила собі офсайт в Москві... От вони як останні тормоза і наліпили туди такого шо нівякі ворота не лізе.
    Ми намагалися виправити... Але нас по сруццки послали і забанили, тож недивно шо то за особа в результаті.

Дописів
    56 322

Типово

Та да!))
    Офуительная мотивация " вчи дитинко мову,бо тобі каву подавати не дозволять!"
    Я лично уважаю людей ,работающих в сфере обслуживания. И даже им сочувствую. Это ж каких им долбодятлов ,прикрывающих свою ущербность всякими "недозаконами" приходится иногда терпеть. И трепят эти дятлы им нервы ровно до того момента,пока петух не клюнет. А встанет вопрос к какому врачу ( к примеру))пойти, лги ж будут искать ХОРОШЕГО,не взирая на то ,на каком языке он говорит.

Дописів
    8 158

Типово

Доречі причина чому я її слухати взагалі перестав...

Дописів
    8 158

Типово

Та да!))
    Я лично уважаю людей ,работающих в сфере обслуживания. И даже им сочувствую. Это ж каких им долбодятлов ,прикрывающих свою ущербность всякими "недозаконами" приходится иногда терпеть. И трепят эти дятлы им нервы ровно до того момента,пока петух не клюнет. А встанет вопрос к какому врачу ( к примеру))пойти, лги ж будут искать ХОРОШЕГО,не взирая на то ,на каком языке он говорит.
    60% населення якщо не помиляюсь підтримує той закон...
    А по факту і того більше, просто повір мені як людині яка не жила в дитинстві у великому місті.

Дописів
    8 158

Типово

Та да!))
    Дотогош президент зміг мову вивчити...
    Зміг він, то ніпрояку ущербность мови йти неможе. Він її вивчив напередодні виборів, а до того взагалі незнав.

Дописів
    56 322

Типово

Я про тих хто вже займає відповідні посади))
    Ще вчора ти могла разгаваривать по русски и ложила на хахлов и их смешную мову, проте вже цим літом кайф для тебе припиниться однозначно)) Тож доведеться або мову вчити, або забути про роботу... Не прибиральницею звісно
    Я не знаю что ты там ложил на хохлов,и мне не интересно.
    Но мне очень даже понятно,почему ты круглосуточео дрочишь тут. Ничего ,кроме как писать на мове( с русскими опечатками) ты больше не умеешь. И конечно же тебе страшно. Вдруг завтра скажут,что все языки равны,ты ж с голодухи помрёшь.)

Дописів
    56 322

Типово

Дотогош президент зміг мову вивчити...
    Зміг він, то ніпрояку ущербность мови йти неможе. Він її вивчив напередодні виборів, а до того взагалі незнав.
    Ты дрочи,да не передрачивай!)
    Я не писала,что мова ущербна. Я пишу (и в этом уверенна, что ущербен ТЫ.
    Бо аж трусишся як оте замерзше собача,що тебе знову на смітник викинуть.

Дописів
    8 158

Типово

Я не знаю что ты там ложил на хохлов,и мне не интересно.
    Но мне очень даже понятно,почему ты круглосуточео дрочишь тут. Ничего ,кроме как писать на мове( с русскими опечатками) ты больше не умеешь. И конечно же тебе страшно. Вдруг завтра скажут,что все языки равны,ты ж с голодухи помрёшь.)
    Лише порадуюсь))
    Можливості продовжити сруццкоговорящих громити)) Тиж розумієш що я нікуди звідси не дінуся??!

Звідки Ви
    г.Днепр, Мих.Шейнкмана
    Дописів
    25 688

Типово

Насчет карьерного роста и конкретно сферы обслуживания/работы с клиентами.
    Востребованы будут те, кто владеет несколькими языками. На моноязычных спроса не будет.

Дописів
    56 322

Типово

60% населення якщо не помиляюсь підтримує той закон...
    А по факту і того більше, просто повір мені як людині яка не жила в дитинстві у великому місті.
    А чого не сто? Треба було сто намалювати. Може б хоть тоді не було проблем з сусідньою Угорщиною.) Чи таки б були?

Дописів
    8 158

Типово

Ты дрочи,да не передрачивай!)
    Я не писала,что мова ущербна. Я пишу (и в этом уверенна, что ущербен ТЫ.
    Бо аж трусишся як оте замерзше собача,що тебе знову на смітник викинуть.
    Мене наврядчи вже викинуть...
    В мене зара зовсім інші страхи, від вашої буденності далекі.

Звідки Ви
    г.Днепр, Мих.Шейнкмана
    Дописів
    25 688

Типово

А вот то, что сейчас малый бизнес влетает на хорошие деньги из-за необходимости делать двуязычные сайты, печатать каталоги большего объема, дабы дублировать в них информацию - это людей вряд ли обрадует. В конечном итоге кто-то за это все равно заплатит.

Дописів
    56 322

Типово

Лише порадуюсь))
    Можливості продовжити сруццкоговорящих громити)) Тиж розумієш що я нікуди звідси не дінуся??!
    Никогда не говори "никогда!

Сторінка 348 з 353 ПершаПерша ... 248298338339340341342343344345346347348349350351352353 ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті