Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 70 з 93 ПершаПерша ... 20606162636465666768697071727374757677787980 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 1848, показано з 1 381 по 1 400.

Тема: Україна і євроінтеграція

Дописів
    84 383

Типово

Цитата Допис від carrotik Переглянути допис
    .. блин, еще один "раса" с двумя "с" пишет .. вам хоть кол на голове теши ... Три года Иловайск с двумя "л" писали - и пох, патамушта так в Фейсбуки пишут, а там люди граматныи ...
    проверочное слово -- рассизм
    хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?

Дописів
    10 628

Типово

Цитата Допис від Мафальда Переглянути допис
    проверочное слово -- рассизм
    Росссизм. Провєрочноє слово СССР.

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 337

Типово

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 337

Типово

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 337

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

Цитата Допис від observer Переглянути допис
    Фейк это !!!
    Нарисованный.
    ))))))))))))))))

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 337

Типово

А видео в голливуде сняли?

Звідки Ви
    Днепр, Победа
    Дописів
    20 752

Типово

Серожа сказал фейк, значит фейк. Серожа врать не будет.

Дописів
    25 978

Типово

если не фейк - то смешно
    наверное стоит лгбт шников попросить герб со щита снять. оказывается у них силы духа больше

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 337

Типово

Вот одних уже евроинтегрировали, получите-
    "Произошли невообразимые события, которые меня просто ошеломили. За те 46 лет, что я служу в полиции, я такого еще не видел. Это были беспрецедентные по своим масштабам акты прямого насилия против полицейских и широкомасштабная порча имущества вплоть до грабежа в нашем городе". Так случившееся охарактеризовал глава полиции Штутгарта Франц Луц (Franz Lutz).

<font color="#3E3E3E"><span style="font-family: Georgia">

Звідки Ви
    Украина, г.Днепропетровск
    Дописів
    16 881

Типово

доинтегрировалась Украина до самого краю..

На первом фото Коммуна Сен-Поль-ле-Дюранс, Прованс, Франция (почти Лазурный берег).
    После многолетней подготовки и строительства сооружений, началась сборка криостата будущего термоядерного реактора ИТЭР.

На втором - Печерские холмы, Киев, Украина.
    После многочисленных скандалов, на территории Национального музея истории Украины во второй мировой войне началось сооружение гигантского флагштока,
    на котором планируют поднять к Дню Независимости самый большой в стране национальный флаг.

а издали так даже немного и похоже

продолжаем интегрироваться, матьихзаногу..
    "Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)

Дописів
    758

Типово

Це схоже на те, як крадії зняли колеса з авто і продали їх господареві. Ситуації не анекдотична, а сповна реальна і в ній Україна опинилася внаслідок агресії і загарбання вугільних регіонів ОРДЛО. На отримані прибутки Москва не тільки годує лялькові режими, а ще й утримує чисельну і впливову п'яту колону на чолі з МП. З економічної точки зору це пастка, з якої важко вибратися.

Звідки Ви
    Отовсель
    Дописів
    13 132

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    Садись два))
    Польша вместе с Гитлером рвала.
    Будущие союзники тогда молчамдали добро на разрыв.
    Так это.. Микелко он такой.. "странный"
    Ему документ- а он " это вранье"
    Ему документ от "противоположной" стороны а он "это тоже вранье"
    Так что вы его не убедили..
    Его другие "журнокакеры" убеждают.. Причем обычно с российским рублями в карманах
    В самолете все работало отлично даже двигатель автоматически восстановил режим.
    Вот только летчик перепугался и "сбежал"

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 418

Типово

Павел Вернивский
    20 ч. ·
    Не хотів влазити в мовний срач, але одна є історія на цю тему. І вона мені настільки подобається, що я не можу про неї не розповісти.
    Складно найти видатного австрійця, який зробив би більше для Австрії ніж зробив Клеменс фон Меттерніх.
    Це був дуже талановитий дипломат, який майже 40 років займав посаду міністра закордонних справ Австрійської імперіі. І завдяки своєму таланту, він зумів зберегти слабку Австрійску імперію від неминучого розпаду і відкласти його майже на 100 років.
    Про нього я згадав, оскільки він хоч і був австрійцем, але частіше спілкувався на французькій мові, ніж на своїй рідній - німецькій.
    А тепер собі уявіть коли і як він став міністром.
    Це якраз був період Наполеоновских війн. Австрійці зазнали декілька принизливих поразок від французів. І ці поразки фактично привели до роспуску Священної Римської імперії, якою на той час керувала австрійська династія Габсбурґів. Фактично імперія розпалась в 1806, після нищівної поразки австрійців в битві під Аустерліцем. По умовам Пресбургского мирного договору, Наполеон розділив імперію на частини. А також забрав італійські і німецькі території. Взагалі, Наполеон хотів ослабити австрійців і зробити з них васальних союзників.
    Саме Наполеон наполіг на тому, щоб Меттерніх став австрійським послом в Парижі. Адже Наполеону подобалось, що той вільно володіє французькою і має дуже консервативні погляди на політику. З часом вони навіть стали друзями і Наполеон почав йому довіряти.
    Паралельно з тим Наполеон поставив ультиматум, що якщо імператор Франц 2 не складе свої повноваження, то французи почнуть нову війну. Імператора змусили відректися від престолу. Хоча ще до розпаду імперії, але розуміючи її неминучу участь, в 1804 Франц 2 об’явив себе імператором Австрійскоі імперії, тому залишки колишньої імперії відійшли до нової держави.
    В 1809 Австрійская імперія захотіла реваншу і знову об’явила війну Франції. І знову зазнала принизливої поразки, після якої Наполеон анексував частину Австрійскоі імперіі. Також після війни були повністю розформовані австрійскі війска. А друг Наполеона - Клеменс фон Меттерніх став міністром закордонних справ.
    Користуючись довірою Наполеона, Меттерніх зміг його переконати, що австрійска армія це не ворог, а союзник. І під час російскоі кампанії Наполеон дозволив знову австрійцям створити свою армію.
    Після поразки в Россії Наполеон дуже розраховував на підтримку австрійців. І для нього було дуже неочікувано, коли австрійці приєднались до антинаполеонівської коаліції. І коли вони знову зустрілись, то Меттерніх холодним тоном запропонував Наполеону відмовитись від всіх завоювань.
    Після поразки Наполеона, Меттерніх став одним з головних ідеологів формування нових взаємовідносин між державами. І хоча Австрія була слабкою державою, а поряд з нею знаходились дуже могутні потенційні супротивники, але завдяки своєму дипломатичному таланту, Меттерніх зміг зменшити загрози і захистити від нападу і неминучого розгрому.
    Одразу скажу, що мій пост стосується лише мови і не треба тут шукати інших аналогій. Цю історію я розповів, щоб пояснити в який час і яку мову використовувала людина. І незважаючи на мову, Меттерніх завжди був патріотом Австрії, і як дуже розумна людина він адекватно оцінював поточну ситуація, а потім приймав рішення яке найкраще відповідало інтересам Австрії.
    Знаєте, я хоч і вільно спілкуюсь украінскою мовою, але я не розумію. Хіба мова зробить нас розумнішими? Може корупції менше стане? Чи може серед україномовних громадян не буде зрадників? Як мова може допомогти економічному розвитку і завадити масовій еміграції українців? Я сам з Західної України, яка є одної з найбільш україномовних частин краіни. Але чомусь незважаючи на вільне володіння мовою і її повсякденне використання, люди массово тікають саме з цієї частини України в пошуках кращого життя. Особисто я вважаю, що патріотизм не виражається в мові спілкування чи в таких символах, як вишиванка. Він виражається лише в діях. І не буде в країні толку, поки символізм буде заміняти реальні дії спрямовані на розвиток держави.
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    Оттуда
    Дописів
    10 868

Типово

Угадайте с одного раза кого из отетих спортсменок признают лучшей?!
    «Раньше мы воспитывали строителей коммунизма, теперь — строителей капитализма… А в результате получается одно и тоже: жлоб, невежда и вор.» ©

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 418

Типово

Цитата Допис від Elektrybałt Переглянути допис
    Угадайте с одного раза кого из отетих спортсменок признают лучшей?!
    наша девочка побила рекорд прыжков в высоту в залах. не думаю, что вопросы возникнут, кроме того она в этом году взяла уже два соревнования
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

... да какие нах соревнования? .. ты на цвет кожи смотри ...
    Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 418

Типово

Украина на евровидение 2021 везет это

так, переможемо

Сторінка 70 з 93 ПершаПерша ... 20606162636465666768697071727374757677787980 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті