Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Захопившись ультранаціоналістичними ідеями, культивуючи величність арійської раси, задля дестабілізації ситуації в країнї... (с)
Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
Datex Lab
Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов допускає запровадження санкцій проти інших телеканалів, якщо будуть докази їх роботи проти України на ворогів.
Про це він сказав на брифінгу, який транслювався на телеканалі "Україна 24".
На питання, чи буде розглядатися можливість запровадження санкцій проти інших телеканалів, і зокрема регіональних, які мовлять на сході України, на яких виходять антиукраїнські сюжети і програми.
"Таких каналів дуже багато. Залежно від того, як тільки будуть у нас відповідні документи, саме документи, не емоції... ми відразу будемо робити відповідне реагування. Немає значення – це на сході, чи на заході, чи на півдні, чи в комусь іншому місці", – наголосив Данілов.
Секретар РНБО заявив, що "позиція буде жорсткою, тому що ми знаходимося у вкрай складному на сьогоднішній день стані".
"Ми знаходимося у стані війни. Це треба всім усвідомити і розуміти", - наголосив він.
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Кидаю ))
Кум Путіна Віктор Медведчук, якого пов’язують з телеканалами 112 Україна, Newsone та ZIK, від рішення РНБО не постраждав і може купити інші телеканали
Про це повідомив член Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення (2015-2020 рр) Сергій Костинський в етері програми “Змістовно з Христиною Яцків” на Еспресо.TV.
“Я можу вітати те, що в Офісі президента Зеленського змінився політичний вектор і стало зрозуміло, що потрібно захищати Україну, в тому числі від інформаційного впливу з боку держави-агресора. Але я вважаю, що той спосіб, в який сьогодні забезпечується захист інформаційного простору, дозволяє Медведчук відновити мовлення своїх телеканалів”, – зазначив спікер.
Костинський наголосив, що рішення РНБО має політичний характер і є дуже багато питань, наскільки сильним є правове обґрунтування цього рішення.
“Кожен експерт може підтвердити, що в цьому разі медіахолдинг, який об’єднує телеканали 112 Україна, NewsOne та ZIK, оскаржуватиме рішення РНБО в українських судах. Вони пройдуть всі інстанції, а потім звернуться в Європейський суд з прав людини. І якщо правове обґрунтування є слабким, існує високий ризик, що вони отримають позитивне рішення ЄСПЛ, за наслідками якого українській державі доведеться виплачувати компенсацію. Цим телеканалам. Більше того, вони отримають політичну легітимність для роботи в Україні” – зауважив Костинський.
Експерт додав, що Медведчук, який вважається формальним власником цих телеканалів, не постраждав від рішення РНБО: “Таким чином людина, яка стоїть за цими телеканалами, має всі можливості користуватися медійним законодавством, купувати чи брати в оренду нові телеканали й запускати нове інформаційне мовлення. Є великий ризик, що найближчим часом можуть з’явитися інші телеканали, під іншим брендом, які будуть мати ліцензії на цифрове, ефірне та супутникове мовлення”.
Фурса ))
..Зеленского после прихода к власти Байдена как будто подменили
После закрытия помоек с российской пропагандой уже не фантастикой видится, что на встречу в Белый дом Зеленский прилетит с Коломойским в одном самолете. Правда, последнего будет ждать не белый, а казенный дом. Но пока это только мечты…
надеюсь это тоже сломают
Верховный Суд Украины отказал в открытии производства по делу об отстранении от должности судьи Конституционного Суда президентом Украины.
Источник: https://censor.net/ru/n3245857
Им ничего не грозит, могут спать спокойно
https://www.pravda.com.ua/news/2021/02/3/7282227/
в сентябре 16го Петр Алексеевич лично переживал за сохранность...
При этом президент заявил о недопустимости подобных действий. "Недопустимо, чтобы кто-то врывался (в здание), поджигал - я уверен в том, что это не имеет никакого отношения к патриотам. Сегодня это больше вредит Украине, чем любые контакты с провокаторами", - отметил глава украинского государства.
А шо,есть еще динозавры,шо смотрят телеканалы по ТВ???
![]()
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks