Закриття каналів, які формально належать Козаку, привє'язано до персональних санкцій.
Що заважає перерегиструвати канали на іншу персону, яка не під санкціями?
Будемо дивитися.
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Закриття каналів, які формально належать Козаку, привє'язано до персональних санкцій.
Що заважає перерегиструвати канали на іншу персону, яка не під санкціями?
Будемо дивитися.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
А оперативненько сработали. Ночью приняли, и с утреца уже каналов в сетке нету. Ни с Т2 ни со спутника на старых позициях...
ЗЫ технически они могут вещать с других спутников... ну и в ютюбе....
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Первый раз когда выскажу свое восхищение и поддержку зелёной власти. Удивлен.
Тем не менее.
За закрытие вещания 112, Zik и NewsOne
Респект!
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Посадок еще нет но ямку копать начали![]()
Прикольно на ФУПе сторонники Пэтра уже во всю мочат Зе! за закрытые каналы...не все конечно, но многие....
в списке не хватает кривого, подконтрольная рыгу макеенко кипрская офшорка, отмывая коррупционные деньги от продажи скрапленного газа кумом пуйла (часть из которых арестована в Люксембурге) купила канал у младоолигарха курченко для порошенко, взятка? яхз - решать вам, с какого вдруг медведчуковские рыги на формально своем канале шуруют петепропаганду))
удивительно, но именно кривой как раз больше подходит подЦікаво навіть не те, яке відношення Козак чи його телеканали мають до тих суб’єктів, щодо яких Закон дозволяє запроваджувати санкції – над такими речами Найвеличніший не замислюється. Цікаво, що Найвеличніший зробить з тими суддями Верховного Суду, які визнають його Указ незаконним? – Накаже Управлінню держохорони не пускати цих суддів на роботу, ліквідує Верховний Суд, дасть вказівку годувати суддів оселедцями й не давати їм води? Ось де справжня інтрига…(с) ЮойкоА тепер відкриваємо Закон України «Про санкції» і читаємо частину другу статті 1:
«Санкції можуть застосовуватися з боку України по відношенню до іноземної держави, іноземної юридичної особи, юридичної особи, яка знаходиться під контролем іноземної юридичної особи чи фізичної особи-нерезидента, іноземців, осіб без громадянства, а також суб’єктів, які здійснюють терористичну діяльність».
ИМХО междусобой, что бы выполнить поручение посольства США по переподчинению судебной власти посольству
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
самое удивительное, что на зике, ньюсах и прочем в гостях обязательно сидят БППЕСники, которые по ходу дела моглиюы ложб развенчивать)))
зы. сколько на фейках и постановах ловили кривой, столько не ловили никого, ну разве что порошенко, хотя это его фирменный стиль - манипуляции, запугивания и прочее
Не про каналы:
В ленте УП было что-то про финансирование терроризма как причина (исчезло). Но Козак же так и остаётся нар.депом? Действующим нар.депом, который финасирует(ал) терроризм?Деталі: Санкції ввели проти нардепа Верховної Ради від "Опозиційної платформи - За життя" Тараса Козака терміном на 5 років.
Вони передбачають:
1) блокування активів – тимчасове обмеження права особи користуватися та розпоряджатися належним їй майном;
2) обмеження торговельних операцій;
3) обмеження, часткове чи повне припинення транзиту ресурсів, польотів та перевезень територією України;
4) запобігання виведенню капіталів за межі України;
5) зупинення виконання економічних та фінансових зобов'язань;
6) анулювання або зупинення ліцензій та інших дозволів, одержання (наявність) яких є умовою для здійснення певного виду діяльності;
7) повна або часткова заборона вчинення правочинів щодо цінних паперів, емітентами яких є особи, до яких застосовано санкції згідно з цим Законом;
припинення видачі дозволів, ліцензій на ввезення в Україну
з іноземної держави чи вивезення з України валютних цінностей та обмеження видачі готівки за платіжними картками, емітованими резидентами іноземної держави;
9) заборона передання технологій, прав на об'єкти права інтелектуальної власності;
Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
Datex Lab
Страна "Майдан" все глубже скатывается в совок.
Просто напоминаю, чем закончился совок...
Кста - а работа КСУ же заблокирована отстранением главы суда или нет?
Сань, ты в восторге, потому что ты законодательство не читаешь))
мне пох на каналы, единственная печаль, что кривого в списках нет
а в целом, тоже доволен, Зеленский себя сейчас окончательно убил (так же как потрох с керченским прорывом и введением ВП)
Разумков против, значит будут снимать, значит переформат коалиции, значит новая политсила, значит скоро перевыборы в ВРУ, к антирейтингу зе добавится антирейтинг порошенко и голоса
в общем скучать не будем)))
Кста. Байден говорят собирается таки зайти в Нормандский формат.
А посему нас ждут ещё не одно приятное событие от зелёной власти в ближайшее время. Пацанам деваться некуда.
С чем я искренне поздравляю патриотов Украины.
Мне не нужны законы которые пишут под себя бандюки. Я прекрасно вижу к чему это приводит на примере России. Мне такое тут не нужно. Судья который принимает запрет на то, что бы у него спросить где он наворовал денег, и оставляет разрешения себе соврать, если все же спросят, для меня не власть. Он банюк.
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks