| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Я вам скажу -на бытовом уровне мы НИ РАЗУ не сталкивались...)
Есть парочка дятлов (сынки депутатов),которых мы на учебу отправили,и они там в ВУЗах пытались "порешать " вопросы по экзамену...
Господи... Тупые варвары.. Потом нам в жилетку слезы лили-а я давал ему ПЯТЕРУ евров,а он (препод) меня сразу же сдал!! И меня пинком под опу со страны назад к одичалым погнали!))) А ТУТ я за ПЯТЕРУ евров сразу же ВЕСЬ диплом куплю!!! И секретарша с деканата мне еще минет сделает!!
Ну так мы ему и сказали-так и учись ЗДЕСЬ...))) У СВОИХ... )))
Мальчик уже отучился... В депутатах ходит...)))![]()
Коррупція в Україні то навіть не проблема з точки зору німця)) просто наслідок помилок допущених свого часу з вступом до Російської Імперії а потім і до СРСР. Німці і погірше помилки допускалиФактично там справи на пару років якби не конфлікт з РФ, і та каша в головах 73% населення.
Нащо? Якщо ви як в анекдоті про жида, який похрестився, вже став вище і ліпше, то вже з одичалими ніяких справ..
Але ви все одне галасуєте, що ви не такий..
Такий, такий і самі ці постійні розмови, натякають, що ви з одічалості не вийшли.
Біда всіх хто посередені - від своїх відірвалися, а для чужинців своїм не стали. І як гівно в ополонці - десь посередені.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
О, думаю, кого мені оренда нагадує?
Галахвастав і Проня Прокопівна в одному обличчі![]()
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks