| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Звісно звернувся до Осного закону, є українська нація, складовою частиною являються корінні народи і національні меншини.
Стаття 11. Держава сприяє консолідації та розвиткові української нації, її історичної свідомості, традицій і культури, а також розвиткові етнічної, культурної, мовної та релігійної самобутності всіх корінних народів і національних меншин України
Досить вже марити про "команду Петра" і високу політику...хоча смішно...да.
Розкажіть вже в цій темі - як влада майже два роки веде боротьбу за зниження комунальних тарифів і до чого доборолася.
А то бабульки сьогодня кормили голубів і казали "что б их поразрывало этими тарифами..." це якесь неподобство, так казати.
Джаза, последний раз. Для того что бы вернуть власть, нужно предлагать свои достоинства, а не требовать с кого то ответить на ваши хотелки. Реально скучно и не интересно, я уже жалею, что влез эту вашу войну с Микки. Он и без меня вас знатно же возит по вашим лужам. Не понимаете о чем я тут пишу, не понимайте и дальше. Мне лично пох, что вы оказались на обочине. Даже не так. Не пох, а так и должно было быть....
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
ШурикГ, у вас серьйозна фобія.
Яке повернення влади? Яка війна з якимось мікі?
Поверніться вже на землю, у дійсність.
До вас було питання по цій темі - про зниження тарифів владою.
А ви все про геополітику...
Не можете, то й не відповідайте...
Кожен день по сто раз треба обов"язково написати що йому пох, начебто на це пох комусь не пох![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks