| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Апрель 19
Декабрь 19Если я встречусь с господином Путиным, я ему скажу: «Ну, наконец-то, вы вернули наши территории, сколько еще готовы компенсировать денег за то, что вы отобрали наши территории?
Март 20Я впевнений, що він мене зрозумів, дуже прозоро зрозумів. Здається, що коли такий контакт, очі в очі, ти одразу розумієш, хто перед тобою, що за людина. Попри всі дані розвідки. Мені здається, що він мене зрозумів. І він розуміє, що треба закінчити цю війну.
СейчасТакож він наголосив, що після паризької «нормандської зустрічі» у грудні дав Путіну рік, щоб завершити війну на Донбасі. «Я не витрачу 5 років, які мені дав український народ, на роботу в Мінську», — сказав український президент.
Він додав, що існує два-три плани, як діяти після виходу з переговорів, але відмовився розповісти деталі.
![]()
Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
Datex Lab
Ну да, это не сивый. Тот бы как дал ....та он просто словом "дякую" его бы прибил, того ВВП.
Сон разумавыбираетпорождает Зеленских.
Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
Datex Lab
За кого надо было голосовать чтобы герцога Юрика сделать счастливым?
К сожалению нет у Зеленского фанатов. Народ делится на тех кто ждёт что президент сделает из страны Польшу, мужчин богатыми, а женщин счастливыми, и на шоколадных миньонов которых отпустили на волю после роспуска БДСМ отеля и незнающие каким им жить не думаю о порохе
Микель, конечно, из вторых. Ангел из БДСМ отеля, не знающий, как жить не думая о Порохе субботним утром - как причудлива бывает природа![]()
I'm not arguing. I'm just explaining why I'm right
Бунюэль на съемках "Эмманюэль": "А теперь пошел Ангел из БДСМ отеля с балалайкой! Я сказал: Ангел!"
I'm not arguing. I'm just explaining why I'm right
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks