| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
А где на ФБ спрашивать о личном счете для регистрации на https://okenergy.com.ua/ ??
Я как раз из тех, кто "з РС поганенько дружать")))
... ага, дошла доА что надо в сообщении указать ? адрес и все?Увага!Особові Рахунки оператора системи розподілу починаються на 12*
(Легко дізнатися за допомогою Viber 066-790-99-00, 067-790-99-00 або Facebook.)
Востаннє редагував jaza: 01.12.2020 о 23:21
на Ясно об этом написано!
Шановний Клієнт! Наголошуємо!
Остаточний рахунок за спожитий обсяг електричної енергії буде розміщено в блоці «Абонентська книжка» з 10 числа щомісяця після обчислення Оператором системи розподілу.
преыдущий номер лицевого счета
по поводу Вайбер
- в Viber когда открываешь номеронабиратель кроме позвонить, есть еще вариант "Отправить сообщение"
- а чтобы нашло совпадение, надо в Контакты телефон добавить![]()
О, вже щось наклацала у вайбер. ))
Тільки адреси. Старі особові рахунки не написала... Подивимося, що воно буде.
Передал показания через my.yasno.com.ua не стал дожидаться автоматической отправки со счётчиков (не знаю, работает или нет)
По трём адресам - всё нормально принялось, рассчиталось и сформировались счета.
Да, правда "крутилось" долго..но "то такэ" (с)
еще раз: автоматическая отправка работает .... но для https://okenergy.com.ua/ (ДТЭК)
после чего ДТЭК передает данные на Ясно 5-го числа
Старий номер особового рахунку потрібен для заведення нового кабінету на новому сайті. Нюанс: на тому новому сайті, де будемо платити за електроенергію. Ще нюанас: мені не давало новий номер, поки я не добавив перед старим номером нолик "0". Я вводив 6-тизначний номер(такий у мене був), а виявилося треба вводити 7-мизначний. Може комусь допоможе.
Далі: для заведення кабінету на сайті обслуговуючої компанії знову треба новий номер(починається з 12...)! І отримати його можна або через ФБ, або через вайбер. Так написано. Які дані для цього потрібно надати - хз. Отаке.
Я так підозрюю, що якщо вже розділили постачальні й обслуговуючу компанії(вже й два сайти є), то й платити скоро будемо по двум платіжкам: за саму електроенергію та за обслуговування(за "доставку", по аналогії платіжки за газ).![]()
СЛАВА УКРАЇНІ!
Что нужно знать о новых счетах и новом ЛКдополню от себяВ новому Особистому кабінеті Ви можете відстежувати історію нарахувань та оплат за новим особовим рахунком з моменту його зміни. На жаль, відображення у діючому онлайн-сервісі нарахувань та оплат, що були здійснені за попереднім особовим рахунком, є технічно неможливим.передача показаний до 5-го скасовуэтьсяпоэтому мы будем там рисовать что нам вздумается а вы докажите обратное если сможетеПобутовим клієнтам рекомендуємо фіксувати показання лічильника електроенергії в
останній день місяця та передавати їх до 3 числа місяця (включно).
Востаннє редагував Elektrybałt: 02.12.2020 о 13:58
«Раньше мы воспитывали строителей коммунизма, теперь — строителей капитализма… А в результате получается одно и тоже: жлоб, невежда и вор.» ©
в старом кабинете со 2-го октября висело объявление, что после 14-го будет осуществлен переход в новый кабинет и было предложено СОХРАНИТЬ Абонентскую книжку с начислениями и платежами.
так что ваше дополнение как говрится "мимо кассы"
передача показаний с 1 по 5 число законодательно закреплена только для газа в "Кодексе ГРМ"
для остальных поставщиков услуг официальных сроков передачи показаний нет!
Поясніть, будь ласка, що означає "зонність лічильника". Як її визначити?
Приватні уроки з математики: шкільної і вищої. Заняття і консультації онлайн (через відеозв’язок).http://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=228729
имеются в виду "тарифные зоны"
на сколько тарифных зон может быть или уже запрограммирован счетчик.
по умолчанию идет одна тарифная зона
но можно запрограммировать две тарифные зоны: День/Ночь
а можно запрограммировать три тарифные зоны: День/Ночь/Полупик
на самом деле счетчик позволяетя запрограммировать больше тарифных зон, но у нас просто других вариантов нет.
так а я первого передал показания а через месяц уже не работает...какого перца мне туда каждую неделю лазить.в старом кабинете со 2-го октября висело объявление
зы. ох и убожество эта новая херобора.
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
а шо туда каждый день как на синоптик или пронхаб золядовать?
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks