Странно было бы не русифицировать города, которые принадлежали РИ...
Галичина и Волынь насильственно каталицировалась и ополячивалась, тк были под Польшей...
Это судьба всех земель и людей, которые входили в разные империи в течение 400 +/- лет.
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Странно было бы не русифицировать города, которые принадлежали РИ...
Галичина и Волынь насильственно каталицировалась и ополячивалась, тк были под Польшей...
Это судьба всех земель и людей, которые входили в разные империи в течение 400 +/- лет.
Я не почула про Лугандонію, яка федералізувалася.
І не почула про "свою культуру і звички" понаєхів.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Я описываю цивилизационные методы развития государств...
Просто сам факт, что Екатеринослав и Елисаветград, например, были основаны во время РИ и соответвенно все решения принимались царями. Так было и к этому надо относится как к истории.
Давно приехали в Днепр?))
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Да, дофига- это не цифра.Ну так а цифра то где? Есть "что-то" под видом %. Ладно. 5% всего населения РИ были горожанами. Допустим. А откуда взялось 5% пролетариата от % горожан? Может истопники, учителя, прачки, швеи, скобянщики, дворники и т.д. имели капитал и средства производства? Или они в горожан не считаются? Одно подменяется другим?
Так цифра то ПРОЛЕТАРИАТА где?
Правду кажучи, навіть не розраховував, що у вас появиться бодай ознаки сумніву у власній позиції.
Компроміс - гарна річ; а ви як уявляєте компроміс між двома протилежними і взаємовиключними шляхами? Якщо топтання на місці,то да, цей компроміс у нас вже більш-менш досягнуто. Лише от біда - він не влаштовує жодну із сторін, а також, як не дивно, і прихильників "какой разніци".
З "націоналістами" у вашому розумінні - взагалі сумна історія. Постійно вам ввижаються то гопак, то вже вишиванки. Дозвольте нагадати, що у Верховній Раді лише десь в 10-х - 14-х роках намітився відносний баланс між комуносоціалістами сьогоднішніми і бувшими всіх різновидів ( включно з регіоналами і т.п.) і тими, кого умовно можна назвати проукраїнськими силами. З президентами взагалі сумно: із загальної картини випадає хіба що Ющенко, який виявився повним імпотентом в політичному сенсі слова, інші - або бувші члени КПСС, або совєтська людина Володимир. Де ви, шановний наш, знаходите націоналістів, та ще й на відповідальних посадах? Поділіться досвідом.
Колись, пам'ятаю, я вже висловив припущення, що для вас націоналістами є всі, хто після 1991-го. Тобто всі ті, хто після Союзу. Якщо так, це пояснювало б ваш лексикон. Я правий?
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks