я ёрничаю, Ната.
простите
мэр не любим центральными властями, вот министра водил губернатор, и писал в фб что все везде хорошо.
там три-четыре допыса сегодня как все готово и тоже едва наполовину заполнено. по-больнично конечно нет звітів
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
я ёрничаю, Ната.
простите
мэр не любим центральными властями, вот министра водил губернатор, и писал в фб что все везде хорошо.
там три-четыре допыса сегодня как все готово и тоже едва наполовину заполнено. по-больнично конечно нет звітів
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
кому интересно
немного про вакцину, которая пишут что мол вот-вот, уже и почти готова..
но не все там так гладко..
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Ну,меня в этой короновирусной ситуации убивает кидание какашками обеих ветвей власти. Та чо ж хорошо-именно в 16 досрочно сняли женщину с концентратора, она умерла, дочка дошла до министерства.
Это достаточно серьезно заболели из довольно близкого круга, как назло-в этой больнице никого.
Если налогами в 75% и более задавить всё. То государство уже ничего не может.
Мухаха))
В России трое медиков из Алтайского края заразились COVID-19 после прививки российской вакциной "Спутник V".
Как передает Цензор.НЕТ, об этом сообщает ТАСС со ссылкой на управление прессы и массовых коммуникаций Алтайского края
Россияне считают, что якобы иммунитет у больных медиков, прошедших вакцинацию, не успел сформироваться. Это называют исключительной причиной заражения.
идущие на смерть приветствуют тебя(с)
Ну и шо? Показали сюжет про вояж Степанова по больничкам Днепра, все шик, на уровне , все довольны, все смеются, радуются, благодарят ... в чем кипишь ?
А теща порошенко таки померла.
Петро Порошенко
@poroshenko
·
11 ч
Коли йдуть у засвіти батьки, ми перестаємо бути дітьми.
Цього року ми з Мариною осиротіли. У червні пішов мій тато. Потім у серпні — тато Марини. Сьогодні перестало битися серце Марининої мами. Вічна їй пам'ять.
Ах ты ж елки иголки.
https://www.obozrevatel.com/dnipro/v...mechnikova.htmВ Днепре от коронавируса умер заведующий отделением больницы Мечникова
Павленко заведовал отделением интенсивной терапии для новорожденных
Нових - 10 611
Летальних - 191
Одужало - 6 802
Область - 18 690 +366
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Є хоч один аргумент під це ствердження?
Пєтя не бог,не цар.
В системі купа складових. Не останню роль грають люди і фінанси.
Хто тут кричав, що реформа погана, що треба як в союзі було?
Хто відстоював стару корупційну систему забезпечення ліками і обладнанням?
Де брати фінансування на "конфетку"?
І так, якщо щось "ліпити", то це не про срала, мазала в пічку лазала.
Ты смотри как встрепенулись. Тьху.
Не парся через х@йню,бережи сили на п@здець
I have nothing, if I don't have you
Костя Братусь RIP (06.22) Андрій Ільченко RIP (10.23)
Тобто дії керівництва шмарклі вас не бентежать, все добре? Вже ніякої конфетки не потрібно?
https://www.pravda.com.ua/columns/20...mpression=trueЯк Степанов та одеські клани розставляють своїх "смотрящих" за фармацевтичним ринком
Кто такая *шмаркля* ?
В политические углубляться не собираюсь
От двужопия противно
Не парся через х@йню,бережи сили на п@здець
I have nothing, if I don't have you
Костя Братусь RIP (06.22) Андрій Ільченко RIP (10.23)
Не я почала.
Просто ваше двужопіє муляє.
Півтора року інші керівники, майже півроку ковід, а навіть ті паростки змін вбили, і повертаються до старих схем, пандемію просто в асфальт закатали - хто виживе, той молодець, а ви все про Пэтю.
Зараз несуть відповідальність за все в країні інші люди, яких обрав мудрий нарід.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks