Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 719 з 2532 ПершаПерша ... 21961966970971071171271371471571671771871972072172272372472572672772872976981912191719 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 50627, показано з 14 361 по 14 380.

Тема: Зеленский - Президент Украины

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Зато я точно знаю, что если тут вдруг вернутся синяки во власть, то заслуга Возара в этом будет не из последних. Ты посмотри как старается....
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Дописів
    22 011

Типово

Цитата Допис від Vozar Переглянути допис
    \

Ну если откинуть спорный хайп по недвиге одного из судей - то КСУ ничего не говорил об отказе декларировать. С чего вы взяли что они это нарушили?
    Хайп не спорный, в декларации, согласно известным данным, указано было не полностью. судья самотвод от участия в заседаниях КСУ, и в принципе занятии судебной деятельностью не брал, до выяснения/устаканивания т.ск. неприятного обстоятельства. к томуже тут еще и юр./хоз. взаимодействие с оккупантами. будучи государственным человеком, в силу чего себе не полностью принадлежащего)). Он не просто рядовой гражданин, коим даже несколько гражданств иметь можно )

Дописів
    46 288

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    От, до речі, слушне зауваження. Якби у Тупицького не було цієї власності в Криму, не склалась би ця кризова ситуація?
    А какое отношение имеет одно к другому, кроме желание зеленых поводырей овец гнать в нужном направлении?
    Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Дописів
    46 288

Типово

Цитата Допис від Long Переглянути допис
    Валянок...
    Виконавча влада тому і має таку назву що по факту є ціловим засобом (шо се можна глянути тут http://protrezvitel.narod.ru/11.html )
    Тому як організація яка немає ніякого іншого призначення окрім того яке вказано в її уставі, мусить контролювати всіх без виключень суб'єктів українського суспільства. Ніякої іншої організації для цого в країні немає і немусило бути!
    А інша цілова група влади судова, мусить згідно свого уставу розглядати справи і виносити вироки... в тому числі і суддям яких спіймали на гарячому. Тож повір мені мимо суду жодна із справ не пройде, і якщо серед них були нечесні особистості то вони гарантовано про це дізнаються. Але шукати такових власними (нецільовими) засобами вони неможуть і немають права.

Азбуку рассказываете для ШуриковГэ? Ок. Не возражаю... ))

По сути - так вопрос в том и поднят - КТО И КАК будет ловить судей на горячем...

Попробуйте начать думать в этом направлении ))

Дописів
    8 158

Типово

А какое отношение имеет одно к другому, кроме желание зеленых поводырей овец гнать в нужном направлении?
    То не їх бажання... Хоча і не без бажання звичайно))
    То їх обов'язок. Але гнати в рамках діючого закону яким прописаний напрямок.

Дописів
    8 158

Типово

Азбуку рассказываете для ШуриковГэ? Ок. Не возражаю... ))

По сути - так вопрос в том и поднят - КТО И КАК будет ловить судей на горячем...

Попробуйте начать думать в этом направлении ))
    Якщо НАЗК існує для запобігання корупції??? То хто цим займатись мусить потвоєму??!
    Суд хіба))??!

Дописів
    46 288

Типово

Якщо НАЗК існує для запобігання корупції??? То хто цим займатись мусить потвоєму??!
    Суд хіба))??!
    Слушайте, ну я же дал на прошлой странице ссылку на решение КСУ - там всего 22 странички, если убрать юридическую воду - вообще странички 5 ))

Вы же не перелогинившийся ШурекГЭ?

Почитайте, может такие вопросы у вас отпадут...ну что бы опять в паблике не блистать ))

Дописів
    8 158

Типово

Слушайте, ну я же дал на прошлой странице ссылку на решение КСУ - там всего 22 странички, если убрать юридическую воду - вообще странички 5 ))

Вы же не перелогинившийся ШурекГЭ?

Почитайте, может такие вопросы у вас отпадут...ну что бы опять в паблике не блистать ))
    В дупло то решеніє...
    Я тобі фактичний стан речей змалював. То шо КСУ заборонив публікувати данні суддівских декларацій є небільше ніж його забаганками.

Дописів
    46 288

Типово

Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    да и пи**уй , как говорил Микола Янович, с тупиком.
    будет ошибкой Зеленского пойти на компромис в этом вопросе - либо голосование законопроекта либо роспуск ВР. коалиции то не будет.

Дописів
    46 288

Типово

В дупло то решеніє...
    Я тобі фактичний стан речей змалював. То шо КСУ заборонив публікувати данні суддівских декларацій є небільше ніж його забаганками.
    И давно решения КСУ забаганки? Вроде Моня гарант конституции...или уже фсе? ))

Дописів
    8 158

Типово

И давно решения КСУ забаганки? Вроде Моня гарант конституции...или уже фсе? ))
    Давно))
    Ще з 1991 року як я розумію. То ви непомічали просто ніколи раніше, а зараз помітили.
    Доречі як і то шо гарант конституції зовсім не "владычица морская"

Дописів
    46 288

Типово

Давно))
    Ще з 1991 року як я розумію. То ви непомічали просто ніколи раніше, а зараз помітили.
    Доречі як і то шо гарант конституції зовсім не "владычица морская"
    ...о космических кораблях, бороздящих...(с) ? Ок ))

Дописів
    84 383

Типово музыкальная пауза уже была?

хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?

Дописів
    8 158

Типово

...о космических кораблях, бороздящих...(с) ? Ок ))
    Припиняйте вже мислити критеріями феодалізму))
    Може тоді і побачите про що я.
    Всі без виключення державні посадові особи вільними людьми не являються! А тому і свої хотелки нехай всунуть собі куди подалі.
    Хочеш бути вільним??? Стань мільйонером приміром чи ще кимось далеким від державної служби.

Дописів
    46 288

Типово

Припиняйте вже мислити критеріями феодалізму))
    Може тоді і побачите про що я.
    Всі без виключення державні посадові особи вільними людьми не являються! А тому і свої хотелки нехай всунуть собі куди подалі.
    Хочеш бути вільним??? Стань мільйонером приміром чи ще кимось далеким від державної служби.
    ..таки о космических кораблях.

Госслужащие бывают разные. И чем выше - тем большая ответственность но и полномочий. Согласно законов той страны, где эти служащие работают. Это работа такая. Главное полномочие в данном случае Президента - отвечать за соблюдение самого главного закона - Конституции. А КСУ - следить за соблюдением всех нижестоящих законов - не поверите - тому же главному - Конституции.

Гарант не согласен с трактовками соблюдения\несоблюдения - садись за стол переговоров и вырабатывайц СОВМЕСТНОЕ правовое решение с КСУ,

К чему собсно и призывал КСУ,

Или это сложно не только Шурегу но и Моне? ))

Так о каких вольностях свободных людей вы?

Дописів
    25 984

Типово

с трактовками соблюдения\несоблюдения - садись за стол переговоров и вырабатывайц СОВМЕСТНОЕ правовое решение с КСУ,
    какой может быть стол переговоров с окуевшими?

Дописів
    46 288

Типово

Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    какой может быть стол переговоров с окуевшими?
    Не поверите - законный.

ЗЫ А в чем и кого окуение? В подаче гарантом проекта закона заведомо грубо нарушающем Конституцию?

Дописів
    8 158

Типово

..таки о космических кораблях.

Госслужащие бывают разные. И чем выше - тем большая ответственность но и полномочий. Согласно законов той страны, где эти служащие работают. Это работа такая. Главное полномочие в данном случае Президента - отвечать за соблюдение самого главного закона - Конституции. А КСУ - следить за соблюдением всех нижестоящих законов - не поверите - тому же главному - Конституции.

Гарант не согласен с трактовками соблюдения\несоблюдения - садись за стол переговоров и вырабатывайц СОВМЕСТНОЕ правовое решение с КСУ,

К чему собсно и призывал КСУ,

Или это сложно не только Шурегу но и Моне? ))

Так о каких вольностях свободных людей вы?
    Простих...
    І добре вам відомих доречі)) А саме, якщо КСУ зможе на законних підставах класти болт на обов'язкове декларування, то і вільні громадяни України зможуть на неменш об'єктивних засадах класти болт на рішення як самого КСУ так і на норми конституції в цілому... звісно окрім тих які їм подобаються)) а саме права на повстання

Дописів
    8 158

Типово

Не поверите - законный.

ЗЫ А в чем и кого окуение? В подаче гарантом проекта закона заведомо грубо нарушающем Конституцию?
    А він подав??!

Дописів
    46 288

Типово

Простих...
    І добре вам відомих доречі)) А саме, якщо КСУ зможе на законних підставах класти болт на обов'язкове декларування, то і вільні громадяни України зможуть на неменш об'єктивних засадах класти болт на рішення як самого КСУ так і на норми конституції в цілому... звісно окрім тих які їм подобаються)) а саме права на повстання
    ...а можно пруфик на решение КСУ класть болт на декларирование? Или вы о чем?

Сторінка 719 з 2532 ПершаПерша ... 21961966970971071171271371471571671771871972072172272372472572672772872976981912191719 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті