| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
аваковцы должны. но будут ли.
а вот не будут. и молча смотреть на нарушение законов? соучастие называется
А пройтись по разным участкам и многократно поучаствовать в опросе можно ведь, да?
Смотрю сторонники Пэтра уже совсем поникли, и даже радуются банальной зависти Галкина, перед более успешным коллегой...Самое обидное, для Галкина, это то, что если он решит повторить путь своего коллеги у себя, по вероятность откушать новичка у него навмного выше, чем стать президентом. Как и у остальных харламовых и ургантов....
![]()
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Йорон прихильник Петра? Шось новеньке)) Так він не радіє цьому сорому як і всі інші. ЗЕелехторат бреше і маніпулює як власне і сам зе
Шуринька, откуда такие проекции cубботним днём?
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Мафа твое пластинка уже настолько заезжена, что..... Впрочем когда других радостей в жизни нетути...![]()
єєє...Соловки, Магадан?Галкіним в майбутньому ми всі більш-менш здогадуємося
я б сказала "молодець, Галкін!" - поводив і зеленому бовдуру і його отарі, до яких, до речі, саме так і доходить..
Перший в історії США ʼʼухилянтʼʼ, військовий медик Desmond Doss, у битві за Окінаву, 1945, виніс з поля бою 75 поранених солдатів.
Тути ж куди й всі хто втрачає владу. На пенсію.... А от що воно будет робити на пенсії то вже інше питання. Й я відповіді на нього не знаю. До речі я не всі, й що будет з Галкіним я також не знаю.... Можу почитати твою версію. Але не факт, що воно будет так як ти думаєшь. І з шапіто, і за Галкіним...
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks