А как на безлюдной улице ночью можно заразиться?
Я там понимаю ограничение по количеству человек. Но временные ограничения странные.
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
А как на безлюдной улице ночью можно заразиться?
Я там понимаю ограничение по количеству человек. Но временные ограничения странные.
докладываю, что у Падонка я уточнила. Он мне ответил, цитирую:
"Ты ebанулась! Ну bлядь, ну еb твою мать, ты от моего имени можешь любую дичь гнать"
фух ))
ТаньТань, Манула, спасибо.
Там у нее еще в карусели несколько важных пунктов, добавляю:
- противовирусные и иммуностимуляторы. Ну не придумали еще противовирусных, которые способны влиять именно на covid! А иммуностимулирующие препараты провоцируют развитие цитокинового шторма, который и является причиной фатального исхода.
- АЦЦ - разжижает мокроту - ну очень "полезно" при одышке, вызванной дыхательной недостаточностью (тут бы мокроты нужно как раз поменьше) - это лекарство для лечения бронхита, но никак не пневмонии. Особенно будут радоваться анестезиологи, когда у пациента полезет жидкая мокрота на интубации.
- Аскорбиновой кислоты дают при ОРВИ для начала 1,5 грамма в сутки на взрослого здорового человека 70 кг массы. Все, что выше, - на ваш страх и риск - отравиться вусмерть не удастся, но дополнить симптомы пневмонии поносом или расстройством мочеиспускания возможно.
Ну и в конце советует быть мудрыми и искать доктора (это я уже подсократила, а то набирала вручную))
1960, Серёга, Я вообще хотел к тебе на постой попроситься на одну ночь, но ковид внёс свои изменения в мой рабочий график, я уже никуда не еду.
друх! будет ещё позыв - стучись. если я в тот момент в Куеве - гавновапрос.
З 16 жовтня українцям заборонено в'їзд у ЄС. Чому? тому що ми не відповідаємо жодному з трьох критеріїв:
- охоплення тестування на 100 тисяч населення протягом семи днів має бути на рівні 300 і більше;
- частка позитивних тестів серед всіх проведених тестів методом ПЛР повинна бути менш як 4%;
- інцидентність захворювання повинна бути на рівні 25 випадків на 100 тисяч населення.
За цими ознаками ми знаходимося у так званій "сірій зоні", тобто у переліку країн громадянам яких заборонено відвідувати ЄС. З вчора*в’їзд до*ЄС дозволено*громадянам країн “зеленої” зони. Туристи з країн “помаранчевої” або “червоної” зон можуть перетнути кордони з певними обмеженнями.
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Кабінет міністрів направив на розгляд Верховної Ради два законопроекти, які введуть відповідальність і для простих українців, і для підприємств за неправильне носіння масок. За новими правилами, якщо в транспорті або торговому центрі змістити маску на підборіддя, то доведеться заплатити 170 грн штрафу.
Якщо раніше за відсутність масок могли оштрафувати на 17 тис. грн, то зараз штраф буде неприємним, але посильним для будь-якого працюючого українця. Так, якщо, наприклад, прийти в торговий центр і надіти маску на підборіддя, оштрафувати можуть*на 170 грн. А якщо порушити правила повторно, штраф складе*вже 255 грн
“Перебування в громадських будівлях, спорудах, громадському транспорті під час дії карантину без одягнених засобів індивідуального захисту, в тому числі респіраторів або захисних масок, що закривають ніс і рот, в тому числі виготовлених самостійно – тягне за собою накладення штрафу від десяти до п’ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян”, – йдеться в законопроекті.
Карати будуть тих, хто впустить в громадський транспорт, торгові центри і будь-які інші заклади відвідувачів, у яких маски надіті на підборіддя. Їм доведеться заплатити штраф у розмірі від*3400 до 5100 грн.
Востаннє редагував Vozar: 17.10.2020 о 08:31
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Нових - 6410
Летальних - 109
Одужало - 2194
Область - 10721 +464
Востаннє редагував Vedma: 17.10.2020 о 09:18
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Такими темпами к новому году будет не меньше миллиона заболевших.
А если посчитать всех, которые тесты не делали - не менее 7 - 8 миллионов.
ЗЫ:
Выздоровевших за вчера в три раза меньше, чем обнаруженных заболевших ...
Востаннє редагував SergOv: 17.10.2020 о 09:16
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks