| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Шо ты, лядь радуешся этому говну, как дурачек? Зеля колыхнул болото... Усраться от его могущества колыхать. Ты, с двумя пальцами ворту, еслиб и колыхнулб "болото", яб даже может и призналбыб талант. А так.... през про изнес якусь срань, а ты и усрался от задоволення.
Тьфу, шерсть (С)
.. колыхатель мля.... его б хоть на вибратор хватило ... хоть пощекотать ...
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
Носки я тебе что, мешаю что то обговаривать. Дерзай...
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Oleksiy Goncharenko
@GoncharenkoUa
·
1 ч
Чи довіряєте ви Володимиру Олександровичу Зеленському й чи хочете, щоб він і надалі залишався Президентом України?
Подав офіційне клопотання особисто Зеленському з пропозицією додати це питання у його всенародне опитування, яке він сьогодні анонсував у своєму відеозверненні.
ЗЫ Я - за внесение ))
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Странно, что порохоботов интересуют вопросы, ответы на которые очевидны)
1. Питання статусу Донбасу (автономний статус, «діалог з Путіним», чи прямі переговори з ДНР/ЛНР).
2. Тема статусу російської мови на Донбасі (а можливо не лише).
3. Рух України до НАТО та ЄС.
4. Подача води до окупованого Криму.
5. Інші питання, наприклад посада віце-президента чи певних органів влади.
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
..вызывает интерес вот еще какой разрез .... ну и далее по тексту ...
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
всрались мы тому ЕС
безвиз безвиз вот вам ковид, поэтому мы не помним уже, что там за безвиз мы вам дали
Александр, кипятитесь вы или просто кипите в возмущении того, что вас уделали - мне абсолютно на ... далее по тексту. Этож не меня, а ваше стадо плющит от реального возвращения Пороха на его место Президентом. И опять он начнет разгребать за такими ка ты. И разгребет. Но тогда уже ему будет насрать на то, что ты, как каличная собака, которую пытаются спасти, кусаешь спасающую тебя руку за руку. Извини за тавтологию и уеби сергова щелбаном. Просто, шоб знал )))
Андрій Парубій
@AndriyParubiy
·
28 мин
Після 25 жовтня громадянину Зеленському доведеться назавжди забути свою улюблену фішечку про 73%. Всі побачать правдиві цифри. Зелений дурман розвіюється. Запам’ятайТЕ, Зеленський
@ZelenskyyUa
нікуди зі своїм цирком не сховаєтеся, відповісте за все. Сповна.
екснардеп Сергій Лещенко поширив інформацію, що насправді опитування, про яке йде мова, не матиме жодного офіційного статусу.
Воно нібито проводитиметься не в рамках місцевих виборів, а біля виборчих дільниць - там стоятимуть волонтери з урнами і усі охочі зможуть взяти участь в анонсованому президентом опитуванні. При цьому голосування, додає пан Лещенко, буде суто добровільним.
Зеленский задумал дурную авантюру, которая ничем хорошим не закончится, потому что путинские варианты ничего не значимых опросов, которые потом становятся законами, в Украине не пройдут. А еще Зеленский просто лжёт, что есть вопросы, которые обсуждаются лишь на кухне. Все важнейшие вопросы обсуждаются на всех телеканалах и во всех медиа Украины круглосуточно. Видимо, Зеленский давно не ездил на велосипеде и не разговаривал с народом.
Никто не знает, какие вопросы Зеленский вынесет на обсуждение, но известно, какого вопроса там не будет: «Хотите ли вы, чтобы я, Зеленский, немедленно ушёл с поста президента?»
Жаль, что этого вопроса не будет.
На опитування 25 жовтня кошти з держбюджету не виділятимуть. До його проведення залучать не ЦВК, а волонтерів, - "слуга народу" Кравчук
ЗЫ Беня денех даст? Или Ахметов?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks