Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 637 з 2532 ПершаПерша ... 13753758762762862963063163263363463563663763863964064164264364464564664768773711371637 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 50627, показано з 12 721 по 12 740.

Тема: Зеленский - Президент Украины

Звідки Ви
    Днепр, Победа
    Дописів
    20 752

Типово

Цитата Допис від ashim1990 Переглянути допис
    Не дiждетеся!
    Микола Янович? Так вот ты какой, северный олень.

Дописів
    1 786

Типово

по проторенной дорожке. )

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 458

Типово

порохоскот смотрю уже не брезгунт страну уа цитировать))
    прогресс однако
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Дописів
    1 786

Типово

это называется ютуб дурик. у вас в рашке такого нет? )

Звідки Ви
    с полей бескрайних
    Дописів
    12 127

Типово

Цитата Допис від Vozar Переглянути допис
    МЕДИЧНИЙ КИСЕНЬ В УКРАЇНСЬКІ ЛІКАРНІ ПОСТАЧАЮТЬ, ІМОВІРНО, З ОРДЛО – “СПОСТЕРІГАЧ
    а в чем собсно появилась проблема, они все время газ поставляют) 2016-2019 гг договоров на 40 млн

https://clarity-project.info/tenderer/36858311

главное в расследовании не выйти на самих себя (с))) бгг

Дописів
    46 288

Типово

Президент України дав у Великій Британії інтерв'ю для легендарної програми ВВС HARDtalk.

Главное что было там сказано ...))

BBC: Ви прийшли до влади як антиполітик. Ви пообіцяли українському народу, що забезпечите фундаментальні зміни. Ви дотримались цієї обіцянки?

ВЗ: Ми не зробили поки що все те, що обіцяли.

ВВС: Отже, якщо ви зазнаєте невдачі на посаді президента, ви підете і скажете своєму народу: "Знаєте, я зазнав невдачі, я більше не можу представляти вас?"

В.З.: Якщо я не зможу закінчити війну, значить потрібно, щоб прийшла інша людина.

ВВС: Здається, ви не вірите в людей, які вас оточують. Ви призначили Кабінет міністрів, який багатьом в Україні здавався повним сильних, чесних, прямих людей, але протягом кількох місяців ви замінили деякі найважливіші постаті, зокрема прем'єр-міністра та генерального прокурора - і генеральний прокурор, якого ви звільнили, згодом сказав, що ви втратили мужність у боротьбі з корупцією. Чому ви втратили мужність?

В.З.: Я нічого не втрачав. Я просто одразу сказав: якщо через пів року ви не покажете реальний результат, хто б ви не були, навіть якщо ви мої друзі, приятелі, міністри, прем'єр-міністри…

ВВС: Пів року, пане президент. Людина лише почала робити свою роботу, а ви її звільняєте!

В.З.: Немає, немає часу, розумієте? Ось і все.

ВВС: Але ви мені сказали, що вам потрібен час. Вам потрібен час, щоб виконати свою обіцянку забезпечити мир в Україні. Вам потрібен час на ваш антикорупційний хрестовий похід. Водночас людині, яку ви призначили керувати цим хрестовим походом, ви даєте лише шість місяців. Це тому, що він хотів кинути виклик так званим важливим людям, а ви не хочете, щоб переслідували олігархів?

В.З.: Вони нікого не посадили. Вони могли не пересаджати всіх корупціонерів, я розумію, пів року - дуже замало. Але повинні бути кроки, ми повинні відповідати перед суспільством, якому ми пообіцяли, що будуть посадки. Ми це обіцяли.

І якщо зараз діючий генпрокурор, новий генпрокурор, якщо вона - це вона, жінка, професійна жінка - якщо вона до кінця року не покаже свого результату, їй я дам таку саму відповідь.

ВВС: Цікаво, чи не так, що один дуже відомий діяч,олігарх, якого ви, ваш уряд, переслідуєте з усіх сил, - це ваш політичний суперник Петро Порошенко, колишній президент. Здається, проти нього зараз є п'ятнадцять справ. Водночас багатьох інших олігархів, щодо фінансової діяльності яких лунають звинувачення, ніхто взагалі не чіпає. Ви, здається, рішуче налаштовані переслідувати лише Порошенка. Чому?

В.З.: Чесно кажучи, я не впливаю на правоохоронні органи.

ВВС: Цікаво. Жозеп Боррель, Верховний представник ЄС із закордонних справ, заявив, що ваші зміни в уряді, заміна деяких ключових реформаторів, "надіслали тривожні сигнали щодо вашої готовності протистояти інтересам впливових осіб".

В.З.: Які такі реформісти були в нашій країні, коли я став президентом? Розкажіть мені, будь ласка, що ж вони так сильно реформували, що наша країна летіла в прірву, і всі про це говорили?

Що ж вони так реформували, якщо люди проголосували за мене, 73%? Я такого не бачив.

ВВС: Як ви знаєте, пане президенте, символи мають велике значення в політиці, й українці дивляться на вас і ваші розмови про реформи, а потім вони бачать деякі речі, які ви робите, і їх непокоїть, що ви насправді несерйозно ставитеся до модернізації, реформування, демократизації вашої країни. Один конкретний приклад. Ви призначили заступником керівника вашого президентського офісу людину, тісно пов'язану з насильством, насильством влади проти демонстрантів на Майдані в 2014 році. Ви знаєте, я маю на увазі Олега Татарова. Чому ви призначили його на одну з керівних посад у вашому офісі?

В.З.: Ви знаєте, в правоохоронних органах працювало багато різних людей за часів Януковича. Там були професіонали.

ВВС: Але родини тих, кого вбили на Майдані сили Януковича, вони назвали ваше призначення цієї людини "поверненням до старої політики Януковича", вони сказали, що це своєрідне продовження проросійської політики з вашого боку.

В.З.: Це просто слова зараз звучать, вибачте мені, будь ласка, за таке формулювання. Це просто слова. Хтось щось каже.

Ця конкретна людина нікого не розганяла.

ВВС: Але річ у тім, що вас будуть оцінювати, ви прийшли до влади з 73% голосів у президентських перегонах проти пана Порошенка. Зараз ваші рейтинги, згідно з опитуваннями, близько 35%. Ви втратили надзвичайно велику підтримку... Ви прийшли в політику, сказавши: "Я хочу ... Я провів життя, змушуючи людей сміятися, а зараз я хочу, щоб вони перестали плакати через політику в України". Але вони досі плачуть...

В.З.: Щодо втрати рейтингів, то я вам сказав, що не чіпляюсь за них. Але мені не все одно. Мені не все одно, коли кажуть, що я втратив чи впав.
    Востаннє редагував Vozar: 12.10.2020 о 14:08
    Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 994

Типово

Президент України дав у Великій Британії інтерв'ю для легендарної програми ВВС HARDtalk.

Главное что было там сказано ...))

Если я чешу в затылке -
    Не беда!
    В голове моей опилки,
    Да, да, да.
    Но хотя там и оплики,
    Но кричалки и вопилки,
    Но кричалки и вопилки,

А также:
    Шумелки, пыхтелки и сопелки,-
    Сочинию я неплохо иногда.
    Да!!!!
    (с.)

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 458

Типово

заговорили о закупке - это из этого предложения сделали такой вывод?)))
    "Если российская вакцина покажет свою эффективность, будут рекомендации соответствующие, мы будем обязаны закупать, я считаю".
    (с)
    пздц, ЕПравда превращается в помойку
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    с полей бескрайних
    Дописів
    12 127

Типово

заголовки крутые, мне нравяцца )

Звідки Ви
    Из Чесноправды
    Дописів
    27 759

Типово

"Консолидированный чистый убыток группы "Нефтегаз" за первое полугодие, закончившееся 30 июня 2020 года, составил 11,5 млрд гривен" https://ukranews.com/news/727621-nef...-griven-ubytka

Нефтегаз в убытке за полгода на 11 млрд....Что это? Я глазам свои не верю....Нефтегаз в жутких убытках всего за полгода. Цены на газ и нефть на уровни мировых, Газпром регулярно платит за транзит около 2 млрд баксов в год, а Нефтегаз в убытке....Фантастика....Как оказывается можно кировать самым рентабельным предприятием страны чтобы за полгода вогнать его в жуткие убытки...Полный алез цузамен. Себестоимость добычи газа не более 20 долларов (560 гривен), нам его в первом квартале продавали по цене более 5000 гривен..Как можно было получить такие убытки, практически ничего не вкладывая в новые разработки. Охренеть, такого беспредела даже при Порохе не было. Сначала загнали в убытки ядерную энергетику, потом Центроэнерго, а теперь Нефтегаз....Я ничего не понимаю. Страна становится неуправляемой....Ой, не того мы избрали президентом, не того...
    Востаннє редагував Душ: 12.10.2020 о 15:42
    В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.

Дописів
    84 386

Типово

а Дуда по Киеву сам с супругой ходит

протокольчики мои вы протокольчики
    мы скрутили вас у трубочку в чехольчике
    хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 994

Типово

ЗЕ-сброд не остановить))
    Богуцкая назвала Качуру "тупым ботинком" из-за его заявлений о том, что Украина закупит российскую вакцину от коронавируса в случае ее эффективности.

Качура заявил в ответ, что подает на Богуцкую в суд за оскорбления.
    https://censor.net/ru/n3224389

Кстати, Глобус, эта говорящаая голова не только россвакцину обязалась купить (в случае её эффективности ), а также объединиться с мертверчуковцами в местных советах, что скажите?
    https://censor.net/ru/news/3224250/k..._izbejat_video

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Комику и шоумену Владимиру Зеленскому, который заявил о намерении баллотироваться в президенты Украины, принадлежат три кинокомпании, которые зарегистрированы в России.

https://hromadske.ua/ru/amp/posts/ze...mpression=true
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Дописів
    46 288

Типово

Мафальде понра...))

Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Звідки Ви
    Днепр, Победа
    Дописів
    20 752

Типово

Цитата Допис від Душ Переглянути допис
    "Консолидированный чистый убыток группы "Нефтегаз" за первое полугодие, закончившееся 30 июня 2020 года, составил 11,5 млрд гривен" https://ukranews.com/news/727621-nef...-griven-ubytka

Нефтегаз в убытке за полгода на 11 млрд....Что это? Я глазам свои не верю....Нефтегаз в жутких убытках всего за полгода. Цены на газ и нефть на уровни мировых, Газпром регулярно платит за транзит около 2 млрд баксов в год, а Нефтегаз в убытке....Фантастика....Как оказывается можно кировать самым рентабельным предприятием страны чтобы за полгода вогнать его в жуткие убытки...Полный алез цузамен. Себестоимость добычи газа не более 20 долларов (560 гривен), нам его в первом квартале продавали по цене более 5000 гривен..Как можно было получить такие убытки, практически ничего не вкладывая в новые разработки. Охренеть, такого беспредела даже при Порохе не было. Сначала загнали в убытки ядерную энергетику, потом Центроэнерго, а теперь Нефтегаз....Я ничего не понимаю. Страна становится неуправляемой....Ой, не того мы избрали президентом, не того...
    Сложить 1+1 душ не в состоянии? Сравнить 2018г с 2020г и сделать выводы это выше сил душа.

Дописів
    35 019

Типово

Мафальде понра...))
    Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
    Datex Lab

Дописів
    29 157

Типово

Не знал что у нас снова собирают доки на президента.
    Вакансия освободилась?
    Первый закон глупости
    Человек всегда недооценивает количество идиотов, которые его окружают.©

Звідки Ви
    Днепр, Победа
    Дописів
    20 752

Типово

Мафальде понра...))

Подвоха совки не поймут, да и Зе-избиратели тоже, ибо не знают украинского. Для них и так сойдёт.

Сторінка 637 з 2532 ПершаПерша ... 13753758762762862963063163263363463563663763863964064164264364464564664768773711371637 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті