| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
а через ООН зачем протаскивал?
так вот я думаю, что не просто собирался, а и выполнял, пока не уткнулся в противостояние с Украиной
что выполнено
- ЗУ по ОРДЛО протащил через ВРУ? протащил
- с котлами и потерями отвел войска на позиции по минским протоколам? отвел
- выборы в ОРДЛО в 2016 готовил? готовил читай внимательно особенно о роли Айвазовской
могу продолжитьНадеюсь, что эта работа ляжет на Айвазовскую. Не я принимаю это решение, но у нее есть подготовка в вопросах избирательного процесса, а сейчас она знакомится с проблематикой переходного юстиции или амнистии, с вопросами других политических составляющих, которые обсуждаются в минском процессе.
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
( Ви припускаєтесь помилки, об'єднуючи всіх незгодних під кличкою "порохоскот". Це рівнозначно "зебілам" з протилежного табору, які вперто довбуть про 73%, не бажаючи чути нікого. Адже багато виборців Зе водночас категорично проти обох; принаймі, за себе це можу сказати).
Розведення військ. Нічого не вирішує, окрім демотивації армії і населення, і є продовженням тактики Порошенка: не припікає - значить, можна нічого не робити, і якось воно та й буде. Мабуть, ви хотіли написати про тривале перемир'я. Цілком очевидно, що це подачка Путіна, напередодні виборів, для підтримки тих, хто "за мир любой ценой". Якщо воно збережеться після 25 жовтня чи кінцевої дати формування рад ( десь у грудні) - значить, я щось не розумію і помиляюсь ( буду радий визнати), або у гномика на той час будуть серйозні причини для цього ( дуже сумніваюсь, що так станеться).
Народовладдя: в тому вигляді, як його просувають у ВР, це ще жахливіше, аніж "кухарки" на урядових посадах. Населенню, яке в масі політично неграмотне, неспроможне навіть домовитись про маршрут автобуса, передбачається надати можливість вирішувати одразу питання державного масштабу, рулювати законодавством. Це якесь торжество абсурду в кришталево чистому вигляді.
Корупція: щось змінилось настільки, щоб можна було про це поговорити?
Брити, фунти і плаття - див. 2 абзаца вище: ці люди будуть вирішувати долю законів і держави в цілому, на так званих "референдумах"?
Не бачу, від чого нас врятовано.
З таким "керівництвом" державою, хіба що від нормального розвитку.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
На питання : Що треба робити?
Відповідь: А от Порошенко.....
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Гроші після справ: головний підсумок саміту в БрюсселіІ тут ми переходимо до головного моменту цього саміту — макроекономічної допомоги Україні. Так ось, цієї макроекономічної допомоги не буде до того самого моменту, коли в Євросоюзі не переконаються, що українська влада готова забезпечити незалежність антикорупційних структур.
https://bykvu.com/ua/mysli/hroshi-pi...mpression=true
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Сань, что бы выловить видео с вью Айвазовской 112 каналу потратил 20 минут времени, где она на синем глазу вещала, что все что зависит от Украины для выборов сделано, участки ТВК и прочее сформированы, списки партий, в минске проговорено отсутствие в списках местных партий боевиков - не нашел, а копаться в помойках ОРДЛО, севфорумах и раше сми - не хочу, да и Дейнерис с возаром лучше справятся, потому дал вью безсмертного, там завуалировано есть все
и финансирование/пенсии/зп
и согласование блокады контрабанды
и наши обязы по обеспечнию продуктами и как результат на линии строили типа рынки
в общем ищущий найдет все, мне лень восстанавливать память петеозабоченным, тем более там оперативки хватает лишь на сегодняшние посты уколовской банды и картинки с бабы и кит
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks