Похоже Пеця забыл похмелиться и поэтому его кочевряжит. Не повторяйте его ошибок)
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Похоже Пеця забыл похмелиться и поэтому его кочевряжит. Не повторяйте его ошибок)
делай стопкадры отсюда и не переймайся
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Вимушені жити з вами, а просто жити не надають можливості, бо кожен день погіршують ті кращі економічні умови, що були при попередній владі.
Стримує активний протест тільки те, що не встигають зазіхнути на системні досягнення, але ще досить багато час, що б черговий раз спробувати нас на міцність.
годный репчик. Мафальдушенка, ну согласись.
а касательно нарезочки Вавы, вот сделаю. зуб даю. но только спецом искать не буду. я подписан в ФБ и на Ваву. но на один Вавын видосик в его ленте - 100 видосиков Пятна Роршаха. давай так- надыбаешь именно выступление Вавы - тащи сюда (выж не можете в теме про Пятно Роршаха не писать о Ваве бо у вас от него Вава обсессивная)))
я гифку запилю.
отакої!
тема засяяла, містить посмішки, з цукерками, як і повинно бути темі про Президента
А мне любители порошенко из этой темы напоминают этого персонажа:
Мені ці виступи ассоціюються з дитлахами пубертатного періоду.
Хто краще, хто прикольніше.
Давай, насипай. Потім будете один одного вихваляти.
https://youtu.be/vLD8Oy67NCY
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
в теме про Парашенку тащит кварталовское говно. уже диагноз или только сигналы?
где досягнення петрушки, я спрашиваю? зачем в теме про парашенку Кварталом сияем?
зы: можно не отвечать. я не умею симулировать восьмипроцентное превосходство отмирающего сознания.
а коли Порох казав "ілі - ілі"?
Перший в історії США ʼʼухилянтʼʼ, військовий медик Desmond Doss, у битві за Окінаву, 1945, виніс з поля бою 75 поранених солдатів.
не судите и не судимы будете. о вкусах не спорят. если заходит - на здоровье
Вы же будете осуждать муху за то, что она предпочитает говно? это природа. этническое наследие. генетическая неизбежность. итогдалие.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks