| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Шо-то мне здается, шо я не удовлетворил уважаемую форумчанку относительно Зели. Попытка №2.
"Членство в НАТО является стратегическим курсом Украины", - Зеленский. https://censor.net/ru/video_news/321...lenskiyi_video
"Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022
..слово "стратегический курс" является мощнейшим словосочетанием ... оно в украинских реалиях (причем, не только нынешних) всегда означало "хз когда, да и там видно будет ...." ...
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
Глобус, я дерьмо НЕ ЕМ!!! Ты это еще не понял? Нахрена ты мне его тычешь? Жри сам!![]()
Враньё и лицемерие - это у клоуна в крови, на генетическом уровне.
Дмитрий Чекалкин
11 сентября в 19:28 ·
Іван Савицький:
«Не чіпайте дружину і дітей»
«До критики того, що я роблю, я звик, все нормально. До критики з усіх каналів я теж звик, тобто можна вже всім розслабитись і не старатись, я вже спокійно це сприймаю. Хочу попросити, щоб не чіпали моїх дітей і мою дружину, вони не мають до цього відношення», - заявив Володимир Зеленський.
Володимир. В державних ділах, ти мабуть багато інфи отримуєш і просто забув.
Давай я нагадаю і залишу пару посилань. То такі. Перші ліпші по пошуку. Бо я не фанат 95 кварталу.
1. https://youtu.be/YD0UunjZ1mo (про дружину Порошенко)
2. https://youtu.be/8GoMR5bj5hY (про сина Порошенко)
та ладна, ему с 20143 пофарило как герою майдана )
Общественной деятельностью Александр Юрченко занялся с 2011 года. Является членом комитета ОО "Люстрация" (ЕГРПОУ: 36048969), с 2014 года – председателем обособленного подразделения ОО "Всеукраинская Люстрация" (ЕГРПОУ: 38746023) в г. Киеве – Киевской городской организации ОО “Люстрация”. С 2013 по 2014 годы был заместителем председателя Народного совета Голосеевского района.
В ВР VII созыва (2012 – 2014 годы) был помощником-консультантом (на общественных началах) народного депутата Александра Шевченко (совладелец горнолыжного курорта “Буковель”, главным собственником которого является олигарх Игорь Коломойский). В ВР VIII созыва Шевченко был избран как мажоритарщик от “Блока Петра Порошенко, но 6 ноября 2015 года он вышел из фракции. А на президентских выборах 2019 года баллотировался от партии “УКРОП”.
В ВР VIII созыва в 2014 году Александр Юрченко стал помощником-консультантом (на общественных началах) народных депутатов Елены Сотник (фракция "Объединение “Самопомощь") и председателя партии “УКРОП” Тараса Батенко, который был избран как мажоритарщик от “БПП”, но 6 ноября 2015 года вышел из фракции и возглавил партию “УКРОП”.
С 2015 года Александр Юрченко стал помощником-консультантом (на общественных началах) нардепа-мажоритарщика от “БПП” Андрея Денисенко, который 23 марта 2015 года вышел из фракции и является членом политсовета партии “УКРОП”.
В 2015 году Юрченко неудачно баллотировался в Киевсовет от партии "УКРОП" по округу №3 в Голосеевском районе Киева, после чего возглавил районную партийную организацию "УКРОПа". На внеочередных местных выборах в 2014 году был членом Голосеевской районной территориальной избирательной комиссии (ТИК) от ВО "Свобода".
В 2015 году являлся членом инициативной группы Голосеевского района представительства ОО “Объединение “Самопомощь” в Киеве.
В 2015-2017 годах был членом Общественного совета при Голосеевской райгосадминистрации от Киевского представительства ОО “Объединение “Самопомощь”. В 2017 году был избран его председателем.
С 2016 года – соучредитель и председатель правления ОО "Чёрная Рада" (ЕГРПОУ: 41421705). В 2016 году баллотировался от “УКРОПа” в депутаты поссовета Коцюбинское.
Віктор Бобиренко
19 ч. ·
Пріоритети Зеленського і вибори
Вчора в інтерв’ю австрійські урядовій газеті Wiener Zeitung Найвеличніший прямо і сміливо заявив:
- Якщо я щось обіцяю то це не просто пусті слова…
Як добре, що я сидів. Так же ж від несподіванки і впасти можна. Фігасє? Як? У нього є і не пусті слова?
Ну, не будемо про міфічні, старіші за Іліаду Гомера обіцянки зробити вчителям зарплати по 4000 доларів.
Про «аяй, як погано брати армійських друзів на роботу»
Про боротьбу з корупцією і «саджати будемо» (особливо про Коломойського).
Про нормальні закони (а не те що вийшло із законами про недоторканість депутатів і імпічмент президента);
Про зниження тарифів
Про «ах як погано коли президент взимку їздить на курорти»
Коли не тільки героїв війни і волонтерів він без суду і слідства називає злочинцями, а і незгодних з ним парламентарів - корупціонерами.
Коли він перед президентом іншої країни хизується тим, що генпрокурор (у світовій уяві прокуратура – незалежна інституція) свій на 100%, а потім, коли той прокурор відмовляється виконувати безглузді вказівки – міняє його на 200%ву пані.
Коли він говорить, що шоу за його участі на День незалежності - то є щось, а те що проходить альтернативно – то провокація.
Якщо це не пусті слова – то я – китайський льотчик.
Тут би розібратися з культом особи, коли депутати – після Революції гідності називають самі себе мікробами по відношенню до президента. І він сам так їх називає.
Але, між тим: в інтерв’ю австрійській газеті Зеленський називає свій головний пріоритет – здобування миру.
Я так розумію, що свіженьке, весняне обіцяння створити 500 тисяч нових робочих місць теж накрилося мідним тазом?
Я так розумію, що при зменшенні цін на нафту в Європі тарифи у нас таки ростимуть? Не в пріоритеті?
Я так розумію – коронавірус – на завтра?
Але то все вторинне. Головне – покінчити з війною. Що ж, може і правильно.
А як досягти миру – Володимир Олександрович не розказує.
Є типу домовленості, але все не просто. Ми, типу, перестали стріляти у відповідь, і це добре, але все не просто. Але у нас є план. А який план, це військова таємниця. І все не просто.
Але все ж, Володимир Олександрович запевняє європейців, що до кінця року мир буде.
Ми розуміємо, Володимире Олександровичу, що дипломатія, то наука про неможливе.
Але навіщо бовдурами робити весь світ?
Якщо навіть припустити, що на Донбасі затихло. А як з Кримом?
Домовлятися про Донбас без Криму – не здача інтересів держави?
Знову ж, ми не бовдури і знаємо, що у нас за мир щось попросять.
Що? Воду в Крим? Чи засунуть нам ОРДЛО на московських умовах – з широкою автономією і амністією? Пушилін – голова адміністрації з квитком УБД?
За обмін полоненими під картинку перед виборами?
Я особисто впевнений, що навіть слабенький президент вже має розуміти, що із закінченням війни на НАШИХ умовах – нічого не вийде.
А на ЇХНІХ – ми Зе!команді не дамо. Пат.
Тому Володимиру Олександровичу треба просто говорити про мир перед виборами.
Ну, я наприклад, зрозумію. Зе!залежних треба тримати на якомусь препараті.
Але не дай Боже, він і справді захоче щось перед виборами робити. Якісь кроки назустріч Путіну. На пасєрєдінкє.
Бо Путін зараз шантажує Зеленського – або конкретні поступки, або перед виборами загострення – і як наслідок – падіння рейтингів.
Тут якраз у росіян великі навчання намітилися на кінець вересня. Воєнторги відкриються.
Я думаю, Володимиру Олександровичу про рейтинги вже можна не думати.
Треба думати про майбутнє. Щоб потім доживати спокійно.
А воно вже не факт.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks