| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Де халява!? Я, як українець у власній державі вимушений видирати рідну мову, з великою напругою створювати дійсно українську церкву і відновлювати розвалену кацапами з такими посіпаками українську армію.
Що ж ти ти зі своїм побудував - капітуляцію і зраду, а що ще нам чекати від недолугих і безпорадних - поглиблення економічної кризи, розвал антикорупційних структур, потурання ворогу.
... и к теме топика. Глас народа,того самого, мудрого (с) ))
В аптеці:
- у вас є якесь недороге відхаркуюче?
- є портрет зеленського..
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Крот,
ваше приключение привет мудрому народу передаёт
https://www.facebook.com/permalink.p...00006576184240
Дурнику, молодий мабуть.
1. Тобі, як й мені нічім не шкодить використання рідної мови, та ніхто цьому не заважає. Ніхто ж не проти мови - я таких не знаю ... навіть Зеленський не проти (чому навіть, якщо він сам намагається балакати на мові?)
Мікело, Роби мову МОВОЮ своїми діями (тільки не насильницкими), а не тому що там якийсь є закон, або його нема - це алгоритм, і це природньо
2. Про капітуляцію, на міжнародному рівні домовився попередник - тут КРАПКА, бо це є факт, підкріплений діями та цілями "вузького кола друзів". Будь якому зеленському, або Петлюрі це прийдеться разом з народом якось вирішати
Востаннє редагував KpoT: 16.09.2020 о 20:46
знов не по темі пости.
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
в тебе логіка нікчемної людини.
Хіба це не ти, зі своїм стадом олігархічним однодумців та хвойд вигадав мотив за ради ділення народу на стадо дурне та українців по вашою недолугою версією? - це ви видумали, це ваша ціль!
Так що я якраз з народом, а от ти ні - ти з якоїсь групи дитячого садочка
Так що або трезвій від революцій (від той, котра у твоєму уявленні, а не той що на справді була задавлена), розумнішай, поки є час, бо ще молодий
Востаннє редагував KpoT: 16.09.2020 о 21:15
нє, по темі це як зе пре що зробив, бажаного хорошого, бажано людям.
а шо, КроТ, у вас с свайбами своими напряг, шо чужими вьінужденньіе интересоваться?![]()
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks