| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Неужели, ФСБ? Не может быть! https://www.youtube.com/watch?v=r8sO--fWNyg
"Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022
Востаннє редагував Angelinn: 07.09.2020 о 22:29
Перший в історії США ʼʼухилянтʼʼ, військовий медик Desmond Doss, у битві за Окінаву, 1945, виніс з поля бою 75 поранених солдатів.
Петриоты, Арьев жжёт: https://censor.net/ru/news/3217824/a..._v_stambul_eto Суперзраду проспите...![]()
"Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022
Хвилинка гумору..
Голобородько@goloborodyko
·
1 ч
Я маю сьогодні гарний план - хочу, щоб всі міста України стали "кремнієвими долинами". Потрібно просто дуже хотіти і все станеться само собою. А ті, хто не хочуть, нехай не плутаються у нас під ногами.
Кінець епохи брехні!
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
СМИ обнародовали снимок телефона нардепа от "Слуги народа" Александр Кабанова, на котором зафиксирована переписка о последствиях назначения главой САП Андрея Костина.
![]()
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
про газ "дурачок" уже шутили. если Вы, Шурик, на него своей аналогией номекаите
Это тот кто на гавно до зеленого основания исходил в вое на других о русских источниках информации и мнениях русских. И шо теперь запоет этот гибкий как .... жуйка персонаж? ))
Т е когда надо - это не русское гавно а мармелад? ))
Не, Возар, это даже русское говно ржет с вас...
... ну я надеюсь ты сам понял, что это из той же статьи...Ну, что тут можно сказать? Тщательнее надо готовить лжесвидетелей. Это же вам не летчик Волошин, вы же не солируете на «Первом канале», вы же не про мальчика, распятого в Славянске, вы же не Чепига и Мишкин, с которыми беседует «Рафаэлка».
И проблема в том, что, конечно, нельзя их подготовить, потому что людей, которые согласились молоть такую чепуху на процессе, их интеллектуальный уровень ярко виден уже из того, что они согласились это делать.![]()
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks