| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Да какие на куй немцы? Кому вы верите? Там российского бизнеса нету из за санкций, а тут прям немцы ферму построили....![]()
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Где то я это уже читал..
У меня с десяток вариантов про "мы и они". Что роднит это все - непонимание проблем и переоценка своего влияние на выживание тех или иных территорий.мы им столько дали, от себя кусок отрывали, а они [неблагодарные] и спикок эпитетов по крепче.
Shit or get off the pot!
Ще раз для тарганів...
Якщо нема магістрального газопроводу, неможливо провести газ до будівель.
Магістральний був побудований Україною, як і очисні в Коктебель на 90%. Треба було довести до кінця. Не встигли, раша анексувала. Зараз кудись від того проводу може і протягнули газ, а от очисні повністю зруйнували.
В самій раші не газифіковано 31% домогосподарств.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Статистики, яка говорить як знищили поливне землеробство у криму, зокрема вирощування овочей та фруктів (хрін з тим рисом) ну і водопостачання міст, того ж сімферополя.
Те що в окремих місцях ще качають воду ніхто не сперечається. Ось тільки на 2 млн. явно не вистачає.
Кримчани гадають що їх будуть дотатувати вічно...
Що значить не було в планах? А хто купував «вишки Бойко» та будував газопроводи?Вы так сами себя успокаиваете или как?
Не было и не проводили и не было в планах.
Сейчас провели.
И не важно это было легко или нет.
Главное результат
Будь-яка імперія – це зло.
Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.
и что? в тундре их вообще нет. Привозные продукты не новость в этом мире. К слову, оно и при Украине большиство было с континента, ибо дешевле. мир потерю крохотного искуственно орашаемого клаптика С\Х земель и не заметит. В мире вообще то перепроизводство продовольствия на сей момент.
Shit or get off the pot!
Бльо, как убрать подпись в тапке?
Отправлено с моего DUA-L22 через Tapatalk
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks