Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Всього знайдено 33, показано з 1 по 20.

Тема: Создание сайтов любой сложности с гарантией окупаемости

Деревоподібний режим

Дописів
    29

Типово

Звичайно ніхто не може дати ніяких гарантій, багато залежить виключно від власника порталу. Але я можу так сказати, що звичайно ж потрібно подумати обов'язково над тим як би зараз знайти способи і методи, щоб передоручити це комусь робити. Так як самі повинні розуміти, що зробити сайт самому дуже важко і майже неможливо якщо ти не навчений програміст, який вже не знає як писати придатний код, щоб він був правильним і інше таке. Тільки тоді є реальний шанс на те, що буде якийсь успіх. Поки шансів таких немає просто. Тому я і рекомендую обов'язково звернутися до професіоналів, можете як раз подивитися ось тут і тоді я думаю, що можна зробити відмінно. Мені вони просто вже робили і я з досвіду знаю, що хлопці реально нишпорять як робити сайти, у них дизайни просто рівня Бог виходять. Я не знаю як можна такі робити, я б сам і за років 10 не навчився б. Талант мабуть. До того ж до тз прислухаються, що теж радує, можна завжди відкоригувати ще на свій смак, як на мене це саме те що потрібно. Сподіваюся, що реально зможу ще кому то допомогти. Успіху і успіху.
    Востаннє редагував Roronoa: 01.09.2020 о 02:41

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті