Если б его остановили гайцы, точно бы здоровьем поинтересовались.
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Если б его остановили гайцы, точно бы здоровьем поинтересовались.
Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
Datex Lab
Там же, где и обещанноеземля - крестьянам, заводы - рабочимгосударственные дачи - детям.
Он уже даже по улице ходить разучился: https://www.facebook.com/trinoleg/vi...9982411363765/
Ты синЕе.
Ждём ДОКАЗАТЕЛЬСТВ обратного. Они же у тебя ЕСТЬ.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Знаменитый украинский "зважений" Николай Ворошнов был свидетелем репетиции президентского корпоратива:
Микола Ворошнов
24 августа в 14:53 ·
В цю суботу (22.0став свідком "репетиції ходи президента" коло Стіни Пам'яті. Я спеціально не викладав це відео, чекав коли ж пройде сам "спектакль".
Обговорювали шо він має робити, коло яких фото має зупинятися, варто чи не варто "схиляти" голову і як буде виглядати, якщо стане на коліно.
Так, я розумію, що будь-яка участь президента в масових заходах має бути спланована... але ж - спланована, а не зрежесована...А коли група експертів прораховує як краще зманіпулювати емоціями людей - це вже "развод"
Так хочеться щирості від влади. Відвертості. А не це ось все "people хаваєт".
П.С. на 20й секунді група " Наставників і аналітиків" презЕдента помітила, що я їх знімаю і трошки зніяковіли, детальні обговорення на тому закінчилися.
https://www.facebook.com/mykola.voro...6173080432910/
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Пост Филатова под сообщением заместителя главврача больницы Мечникова (он поддержал Рыженко - выдвиженца Слуг на мэра в Днепре)
ЗЫ Косвенные факты - лично видел борды стероидного качка с звонким слоганом что космосмическая отрасль - их приоритет в Днепре. Теперь на этом месте точно такой же зеленый банер Рыженко. Концепция поменялась (с) ))
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Што?Рыженку в меры?Нам писта.
Интересно было почитать это все
О кто то клона выгуливает.....
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
забавный гарем. прайс будет или это тизер? бабы хоть с доставкой?
Да сколько не выпьешь - все равно зассышь подойти. Это у клоунов генетическое.
Ну вот.Канхвет им еще отсыпте,питары.Сегодня, чтобы прекратить войну, моя позиция: нужно объявить всеобщую амнистию, провести выборы, решить вопрос особого статуса отдельных районов, а лучше, ВСЕГО Донбасса", - Первый зам Кравчука в ТКГ Витольд Фокин
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks