Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 366 з 426 ПершаПерша ... 266316356357358359360361362363364365366367368369370371372373374375376416 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 8513, показано з 7 301 по 7 320.

Тема: Парковочки или обнаглели в край....

Звідки Ви
    Готэм-сити
    Дописів
    20 779

Типово

А штрафы за парковку тоже можно вернуть?
    I'm not a man of too many faces
    The mask I wear is one

Автознаток года 2010 Аватар для VitЁk
    Звідки Ви
    ОТ...ТУДА
    Дописів
    57 099

Типово

Конечно.
    "...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
    Перевозка всякой всякости ГАЗелью

Дописів
    5 775

Типово

Мы считает, что сотрудники структур горсовета откровенно лукавят, когда говорят, что в центре Днепра 12 000 бесплатных парковок. Ведь мы воочию видим в основном платные парковки в центре, их там около 5000, а бесплатных - меньше 2500.
    А вот почему так активно делают бесплатные из платных парковки и нумеруют их сразу, гниды.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    37 038

Типово

Цитата Допис від NekiFoR Переглянути допис
    А вот почему так активно делают бесплатные из платных парковки и нумеруют их сразу, гниды.
    Нумеруют все, платные в т.ч.
    Автономная ливневка в песчанном грунте достаточно эффективна(с) Робокоп (Шашки)

Дописів
    4 396

Типово

Цитата Допис від Wadim Переглянути допис
    А штрафы за парковку тоже можно вернуть?
    конечно, через суд

как обычно чинуши из горсовета вводят пэрэсичных в заблуждение.

Звідки Ви
    gorod.dp.ua
    Дописів
    51 663

Типово

Цитата Допис від lika87 Переглянути допис
    конечно, через суд

как обычно чинуши из горсовета вводят пэрэсичных в заблуждение.
    От, враховуючи перше твердження, особисто мені дешевше сплатити за паркування (хай подавляться), аніж потім оскаржувати штраф, бо чинуші і їх прислужники свою роботу не покинуть. Чисто економічно - вигоди нуль.
    При цьому мене звісно обурює, що в тій же Одесі паркомати просять 5 грн/годину в історичному центрі міста (а паркувальник просить 10 з безлімітом у часі ), а у Дніпрі година паркування у центрі 15 гривень. Мабуть, земля дорожча

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    37 038

Типово

Цитата Допис від Nat Переглянути допис
    От, враховуючи перше твердження, особисто мені дешевше сплатити за паркування (хай подавляться), аніж потім оскаржувати штраф, бо чинуші і їх прислужники свою роботу не покинуть. Чисто економічно - вигоди нуль.
    При цьому мене звісно обурює, що в тій же Одесі паркомати просять 5 грн/годину в історичному центрі міста (а паркувальник просить 10 з безлімітом у часі ), а у Дніпрі година паркування у центрі 15 гривень. Мабуть, земля дорожча
    Не, просто деньги нужнее)))

Типово

В цивилизованом мире плата за парковку - это один из способов ограничить трафик и освободить место на парковках в определенных районах города, но никак не средство пополнения бюджета (или чьих то карманов). Поэтому если при цене в 15 грн в любое время дня можно свободно подъехать в центр и припарковаться, то эта сумма вполне адекватна. Другое дело что кое кто решил совместить приятное с полезным

Звідки Ви
    gorod.dp.ua
    Дописів
    51 663

Типово

Цитата Допис від NEWBUY Переглянути допис
    В цивилизованом мире плата за парковку - это один из способов ограничить трафик и освободить место на парковках в определенных районах города, но никак не средство пополнения бюджета (или чьих то карманов). Поэтому если при цене в 15 грн в любое время дня можно свободно подъехать в центр и припарковаться, то эта сумма вполне адекватна. Другое дело что кое кто решил совместить приятное с полезным
    Знаєте, ціна неадекватна умовам паркування. Аж ніяк. У більшості місць.
    Я у центрі надаю перевагу паркінгу Пасажа чи Мост-сіті. Критому. Бо в інших місцях нормально припаркуватися дуже мало шансів. Навіть за гроші. Там, де вулична парковка нормальна, там і місця частіше за все немає, хоч і за 15 грн на годину.

Типово

А какие должны быть условия?? Тенты? Негр, открывающий двери и держащий зонт? Бесплатный кофий? Вы платите не за условия, а за то что занимаете личным авто пространство громады. Какие еще могут быть условия. Вот то что деньги за это идут не на благо громады а на Кипр..... Ну так знали в принципе кого выбирали

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    37 038

Типово

А какие должны быть условия?? Тенты? Негр, открывающий двери и держащий зонт? Бесплатный кофий?
    Хотя бы отсутствие высокого бордюра и ям.

Типово

Отсутствие ям и устройство прочей дорожной инфраструктуры должно быть по умолчанию, безотносительно к наличию парковок, так что требование обустраивать именно парковки как то нелепо. Кстати сейчас этим активно занимаются, из последнего замеченого - пересрали всю ул. Гончара.

Звідки Ви
    gorod.dp.ua
    Дописів
    51 663

Типово

А какие должны быть условия?? Тенты? Негр, открывающий двери и держащий зонт? Бесплатный кофий? Вы платите не за условия, а за то что занимаете личным авто пространство громады. Какие еще могут быть условия. Вот то что деньги за это идут не на благо громады а на Кипр..... Ну так знали в принципе кого выбирали
    Ну я, наприклад, не хочу своїм транспортом займати проїзну смугу - це незручно і мені, і всім, хто намагається проїхати у залишеному "тунелі". Я не хочу виходити з припаркованого авто з ризиком для свого життя, а тим більше для життя моїх пасажирів, а таких місць теж повно.
    Якщо вам все ок, ну значить я багато хочу

Звідки Ви
    Make America Great Again
    Дописів
    59 041

Типово

Так шо там таки случилось? белы полосы опять в синие будут перекрашивать ?

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    37 038

Типово

Цитата Допис від Smith Переглянути допис
    Так шо там таки случилось? белы полосы опять в синие будут перекрашивать ?
    Зачем же перекрашивать? К выборам они сами сотрутся, а на их обновление останется только синяя краска.
    Автономная ливневка в песчанном грунте достаточно эффективна(с) Робокоп (Шашки)

Типово

Ну я, наприклад, не хочу своїм транспортом займати проїзну смугу - це незручно і мені, і всім, хто намагається проїхати у залишеному "тунелі". Я не хочу виходити з припаркованого авто з ризиком для свого життя, а тим більше для життя моїх пасажирів, а таких місць теж повно.
    Якщо вам все ок, ну значить я багато хочу
    Ну вы то для себя нашли альтернативу. И у вас все ок. Я тоже бывая в центре паркуюсь в пассаже. И у меня все ок. Для меня бОльшая проблема - убитые тротуары, которые сейчас под видом ремонта еще и сужают

Дописів
    4 396

Типово

отстаивать свои права дело не легкое и затратное.
    тут дело принципа.

Звідки Ви
    gorod.dp.ua
    Дописів
    51 663

Типово

Ну вы то для себя нашли альтернативу. И у вас все ок. Я тоже бывая в центре паркуюсь в пассаже. И у меня все ок. Для меня бОльшая проблема - убитые тротуары, которые сейчас под видом ремонта еще и сужают
    Ну але ж альтернатива не гумова, правда ж? Якщо є платна парковка, то вона має бути безпечною. А не просто синя фарба посеред дороги

Звідки Ви
    gorod.dp.ua
    Дописів
    51 663

Типово

Цитата Допис від lika87 Переглянути допис
    отстаивать свои права дело не легкое и затратное.
    тут дело принципа.
    Мої принципи у першу чергу дотримуються принципу не діяти по принципу "на зло мамі відріжу вуха"

Сторінка 366 з 426 ПершаПерша ... 266316356357358359360361362363364365366367368369370371372373374375376416 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті