Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 171 з 191 ПершаПерша ... 71121161162163164165166167168169170171172173174175176177178179180181 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 3802, показано з 3 401 по 3 420.

Тема: Фильтр для воды?

Дописів
    7 748

Типово

Цитата Допис від Mr.Personality Переглянути допис
    І ще, мінералізатор - ніхто ставити не зобовязує, але якщо в школі хімію не прокурив під забором і знаєш, що таке рН, то коштує таке покращення біля 150 грн на рік (вартість поїздки на таксо, в один бік))

зи
    А взагалі, навіть добре, що телепні економлять на власному здоровї - може скоріше повиздихають, та встигнемо пожити в цивілізованому суспільстві.
    агрессивный маркетинг?
    у каждого свое imho

Звідки Ви
    Рolitical disaster zone.
    Дописів
    13 766

Типово

Цитата Допис від -=NV=- Переглянути допис
    агрессивный маркетинг?
    Якщо людина шкодує 100 грн на ТДСку, щоб особисто перевірити якість води, до і після фільтру (не кажучи вже про лабораторий аналіз) але виписує тут щось про "шизофренію і мінералізацію" сьорбаючи лайно з водопроводу, то це навіть не йолопство, це - рагульство!
    І з цим потрібно боротись ))

Типово

Шизофренія - це вірити в те, що трьохколбова нікчемність здатна фільтрувати, той хімічний розчин з Дніпра, який деякі називають "питною водою".

І ще, мінералізатор - ніхто ставити не зобовязує, але якщо в школі хімію не прокурив під забором і знаєш, що таке рН, то коштує таке покращення біля 150 грн на рік (вартість поїздки на таксо, в один бік))

зи
    А взагалі, навіть добре, що телепні економлять на власному здоровї - може скоріше повиздихають, та встигнемо пожити в цивілізованому суспільстві.
    скоріш всього здихають барани у яких язик дуже довгий

Дописів
    3 211

Типово

Знающие люди, а подскажите.
    Постфильтр может быть под резьбу и под трубку ( так на сайте ремонтосмоса написано ).
    А вот по фото этих фильтров нихрена не понятно чем отличаются. И какой у меня я хз.
    Как определить то?

Звідки Ви
    Рolitical disaster zone.
    Дописів
    13 766

Типово

Цитата Допис від ABS Переглянути допис
    Постфильтр может быть под резьбу и под трубку ( так на сайте ремонтосмоса написано ).
    А вот по фото этих фильтров нихрена не понятно чем отличаются. И какой у меня я хз.
    Как определить то?
    Фото запостити проблема?

Дописів
    3 211

Типово

Я так понимаю этот без резьбы? КАРТИНКА
    И еще вопрос. На разных сайтах по разному срок эксплуатации этого фильтра.
    Где то 12-15 месяцев. Где то 3-6 месяцев. Где правда?

Звідки Ви
    Рolitical disaster zone.
    Дописів
    13 766

Типово

Схоже, що без різьби.
    Якісні постфільтри можуть і рік фільтрувати, але звертай увагу на смак, якщо щось не то - то міняй хоч через 3,чи 6 місяців.

Дописів
    1 220

Типово

У вас без резьбы, я свой раз в 6 месяцев меняю. На сайте у ремонтосмоса такэ: "Угольный постфильтр AquaPlus AP-GAC как и все остальные постфильтры других производителей имеют срок службы не более 5-6 месяцев. При более длительном сроке эксплуатации на поверхности гранул угля появляется вторичное бактериологическое загрязнение и картридж прекращает фильтровать воду независимо, что нарисовано на наклейке и стоимости картриджа."

Типово

Цитата Допис від ah322223 Переглянути допис
    Лично я чищю с периодичностью когда меняю мембрану, когда полтора, когда год, когда и по другому.
    Вы мембраны меняете как перчатки?
    RemontOsmos.KIEV.UA - системы обратного осмоса. EcoElement - профессиональная ручная сборка, 4 картриджа в подарок.

Типово

Цитата Допис від ah322223 Переглянути допис
    мембрана стояла рекорд 3 года, а антирекорд 4 месяца
    Я бы уже призадумался, почему так.
    RemontOsmos.KIEV.UA - системы обратного осмоса. EcoElement - профессиональная ручная сборка, 4 картриджа в подарок.

Типово

Шизофренія - це вірити в те, що трьохколбова нікчемність здатна фільтрувати, той хімічний розчин з Дніпра, який деякі називають "питною водою".
    Мне когда то советовали не лечить людей когда они этого не хотят. Если человек хочет пить помойку, думая о полезных минералах, то пусть пьет. Не нужно что либо доказывать. Каждый заслуживает на то, на что он заслуживает. Может у него благородная скважина?
    А у рыбки явная проблема или с осмосом или с качеством картриджей. Но зачем ему про это говорить? Про это должен толковать продавец. Конечно если продавец не заинтересован в обратном.
    Востаннє редагував remontosmos: 31.07.2020 о 08:37

Типово

Как определить то?
    Есть еще , такие, когда трубки по бокам торчат. Всего три вида.

Типово

3-6 месяцев независимо от того что пишут, цены и количества угля. Если уголь стоит на водопроводной воде (тройные фильтры) то там он выстаивает максимум пару месяцев.
    Востаннє редагував remontosmos: 31.07.2020 о 08:38

Звідки Ви
    Рolitical disaster zone.
    Дописів
    13 766

Типово

Чистив сьогодні сітку перед осмосом... це за 2 місяці... перший поліпропілен в осмосі в такому ж стані...
    цікаво на що розраховують йолопи, які користуються трьохколбовим недофільтром? На ще один поліпропілен, чи на вугільний картридж?? Чи може тільки на власну печінку???

Типово

Чистив сьогодні сітку перед осмосом... це за 2 місяці... перший поліпропілен в осмосі в такому ж стані...
    цікаво на що розраховують йолопи, які користуються трьохколбовим недофільтром? На ще один поліпропілен, чи на вугільний картридж?? Чи може тільки на власну печінку???

Лучше бы из нержавеющей сетки и без пластиковых ребер. Но зараза дорогие.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    218

Типово

нужно установить фильтр https://aquamenu.com.ua/akvafor-kristall-n/. Подскажите плиз сколько стоит и к кому можно обратиться.

Звідки Ви
    Амур
    Дописів
    1 321

Типово

Я той йолоп. Тоже стоит такой фильтр на весь дом, но чтобы он так засрался мне наверно лет пять его нужно будет не чистить. Перед краном питьевой воды стоит полипропилен и засыпной аквавильтр KDF2.
    Кстати может кто посоветует где можно прикупить аквавильтр FCCBKDF2 по нормальным ценам?

Звідки Ви
    Рolitical disaster zone.
    Дописів
    13 766

Типово

Цитата Допис від 77ivan Переглянути допис
    Я той йолоп. Тоже стоит такой фильтр на весь дом, но чтобы он так засрался мне наверно лет пять его нужно будет не чистить. Перед краном питьевой воды стоит полипропилен и засыпной аквавильтр KDF2.
    Кстати может кто посоветует где можно прикупить аквавильтр FCCBKDF2 по нормальным ценам?
    А в чому сенс?
    Пий прямо з водопроводу, хімічний склад розчинених у воді речовин - залишається незмінним після твого фільтру.

Звідки Ви
    Амур
    Дописів
    1 321

Типово

А в чому сенс?
    Пий прямо з водопроводу, хімічний склад розчинених у воді речовин - залишається незмінним після твого фільтру.
    Сенс в тому, що мені потрібен FCCBKDF2

Звідки Ви
    Рolitical disaster zone.
    Дописів
    13 766

Типово

Цитата Допис від 77ivan Переглянути допис
    Сенс в тому, що мені потрібен FCCBKDF2

За вартість одного картриджу, можна купити біля 100 блістерів таблеток активованого вугілля...
    і користь від вживання їх разом з водопроводною водою, буде НАБАГАТО більша, ніж від картриджу на магістралі

Сторінка 171 з 191 ПершаПерша ... 71121161162163164165166167168169170171172173174175176177178179180181 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті