| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Вот сижу и думу думаю. А кто собственно мешает возарам и всем остальным желающим взять и победить. Ребята. И дефченки, а ведь реально. Берите и побеждайте. И если у вас начнет что то получаться, вам не только мешать не будут, но еще и помогут.... К чему разговоры не лавочке?
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Для того, щоб домогтися успіху на російсько-українських переговорах, потрібно – як перша умова – дочекатися заміни президента Росії. До смерті Йосипа Сталіна, мало хто міг розраховувати на припинення війни в Кореї або нормалізацію відносин Радянського Союзу і Югославії. Але все це сталося дуже швидко – причому здійснювалося людьми, які до смерті Сталіна ніколи не говорили "так". І які готові були виконати будь-які забаганки диктатора.
Перемога у будь-якій війні, вихід з будь-якого конфлікту – це, перш за все, питання терпіння і розуміння реальної ситуації. Політик, в якого такого терпіння і розуміння немає, приводить свій народ до неминучої ганебної поразки.
Народ, у якого такого терпіння і розуміння немає, неминуче втрачає якщо не саму державність, так, принаймні, частину території своєї держави.
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
..не, ребяты ... если говорить о мире, как о капитуляции - т.е. недопустимом событии с точки зрения национальной гордости (ну или международного имиджа там) - это понятно .. Но аргументация "Если мы им дадим автономию - они уйдут" - это напоминает анекдот об изнасиловании "Будешь орать - вы*пу" ..... т.е. они уйдут - а сейчас они уже не ушли (причем скоро семь лет как блуждают) ...????
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks