Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 392 з 2532 ПершаПерша ... 2923423823833843853863873883893903913923933943953963973983994004014024424928921392 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 50627, показано з 7 821 по 7 840.

Тема: Зеленский - Президент Украины

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Цитата Допис від Long Переглянути допис
    Это моральные качества конкретно взятого человека...
    Которого вы междупрочим на следующие пять лет выбираете себе в качестве президента.
    Вам нравятся урки??? Может клоуны??! От моральных качеств выбраного вами человека будет прямо зависеть ваша жизнь.
    Невеличка поправка. Вибраного не мною, чи вами, а вибраного більшостю народу.... й це суттєва різниця.
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    22 656

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    ...
    До речі з приводу виділеного. А ти пропонуєш поперебивати друг друга?
    Я - ні, не пропоную. А ти пропонуєш залишати своїх солдат помирати на полі бою? Під "особистим контролем". https://www.facebook.com/photo?fbid=...84044165035766
    СЛАВА УКРАЇНІ!

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Цитата Допис від Самолет Переглянути допис
    Я - ні, не пропоную. А ти пропонуєш залишати своїх солдат помирати на полі бою? Під "особистим контролем". https://www.facebook.com/photo?fbid=...84044165035766
    Це війна. Та люди гинуть. Не залежно від того хто головнокомандувач. Точно так же гибли й при минулому президентові. Це низько викоростувати таке для пропаганди. Дуже низько...

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Та приймуть правила. Не все зразу.... не приймуть ці, виберуть інших... тут це вже не проблема....
    Угу, коли ці чи інші розробляють ці правила, вже не буде ніякої землі.
    Зараз, з моєї інформації, йде просто варварське захоплення.
    Це як ми колись судилися кооперативом, а нам в відповідь - стаття Конституції про право власності.
    Коли нема механізму, йде бєспрєдєл.
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 022

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    Та ні. Вже було пару спроб зібрати прихильників, але... Ніхто не прийшов.
    Vedma вам же пояснюють. Ніхто з партії "какая разница" нікуди не вийде і взагалі зайвий раз не поворушиться. Але проголосують за "свого". Невже не зрозуміло?
    Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
    Рене Декарт

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    Угу, коли ці чи інші розробляють ці правила, вже не буде ніякої землі.
    Зараз, з моєї інформації, йде просто варварське захоплення.
    Це як ми колись судилися кооперативом, а нам в відповідь - стаття Конституції про право власності.
    Коли нема механізму, йде бєспрєдєл.
    Так тут уже давно беспредєл. Й не лише по землі.... Й Зе! вибрли, тому що старій системі народ не довіряє від слова "зовсім"....

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    22 656

Типово

Це війна. Та люди гинуть. Не залежно від того хто головнокомандувач. Точно так же гибли й при минулому президентові. Це низько викоростувати таке для пропаганди. Дуже низько...
    Саша, це не пропаганда. Це - правда. Дуже гірка правда, яка подобається не всім.
    СЛАВА УКРАЇНІ!

Дописів
    8 158

Типово

Невеличка поправка. Вибраного не мною, чи вами, а вибраного більшостю народу.... й це суттєва різниця.
    Баран...
    Выбраного именно тобой! Для себя понимаеш???
    В этом именно суть и логика любых демократических выборов. Люди выбирают именно для себя. А тот за кого больше всех проголосовало занимает официальный "трон". Остальные просто довольствуются ролью лидера в меньшей среде обитания вроде партии примером. Но все эти люди всеравно остаются в официальной политике. Они никуда из нее не деваются.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    22 656

Типово

... Й Зе! вибрли, тому що старій системі народ не довіряє від слова "зовсім"....
    А новій довіряє?
    СЛАВА УКРАЇНІ!

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Саша, це не пропаганда. Це - правда. Дуже гірка правда, яка подобається не всім.
    Те що загинув воїн то правда. Реакція батька також скоріш за все правда. Публікація в ФБ пропаганда. Мерзотна пропаганда. Й краще тобі не продовжувати переконувати мене в іншому...

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

А новій довіряє?
    Та не має ніякої нової системи. Доки ще стара "то мы его еще не мочили по серьезному"....

Дописів
    8 158

Типово

Та не має ніякої нової системи. Доки ще стара "то мы его еще не мочили по серьезному"....
    А вы и несможете ее замочить...
    Парадохс демократии кагбе)) Каждый человек имеет полное право на личное мнение.
    ... Просто вы досих пор непоняли зачем теже амеры выбирают себе чесных профильных спецов вместо урок как это принято в Украине.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    22 656

Типово

Те що загинув воїн то правда. Реакція батька також скоріш за все правда. Публікація в ФБ пропаганда. Мерзотна пропаганда. Й краще тобі не продовжувати переконувати мене в іншому...
    Саша, так то називається "свобода слова". Ти ж сам любиш повторяти: незалежно від того, подобається тобі чи ні. Чи вже свобода слова - то погано?
    СЛАВА УКРАЇНІ!

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Саша, так то називається "свобода слова". Ти ж сам любиш повторяти: незалежно від того, подобається тобі чи ні. Чи вже свобода слова - то погано?
    Чому погано? Гарно. Дуже гарно. Добре видно хто є хто.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    22 656

Типово

Ага, а коли вже буде нова? Головний сбеушник - свій в доску, головна прокурорша - своя в доску(корабельна сосна), турборежим - все що побажаєте, монобільшість - все як скажете. Як думаєш, коли вже мудрий нарід почне покращення відчувати?
    СЛАВА УКРАЇНІ!

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Ага, а коли вже буде нова? Головний сбеушник - свій в доску, головна прокурорша - своя в доску(корабельна сосна), турборежим - все що побажаєте, монобільшість - все як скажете. Як думаєш, коли вже мудрий нарід почне покращення відчувати?
    Колись буде. Думаю не швидко. Може в наших дітей, а може й в онуків. Але це значить, що ми не повинні починати її будувати. Стара система не життездатна. І да стара системи це не "свій в доску прокурор чи сбушник"

Звідки Ви
    Киев
    Дописів
    5 513

Типово

Цитата Допис від Long Переглянути допис
    Или вы думаете я зря вам идею о новых кандидатах вроде Ланы Зеркаль тут толкаю???
    Не)) Незря. Кандидат должен быть грамотным. Сразу скажу что Порошенко, Бойко или ктото из уже бывших это мимо кассы. Так что думайте, припоминайте пока время есть. Потом некогда будет этим заниматся.
    Я прям Вас зауважал, - толково гутарите. Торжественно обещаю всем петриотам: если Зеркаль возглавит ЕС, - за нее проголосую! Люблю профи.
    "Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    22 656

Типово

... І да стара системи це не "свій в доску прокурор чи сбушник"
    Так ото ж. І таким чином виходить... Нічого нового будувати не почали. А зробили тільки гірше.
    СЛАВА УКРАЇНІ!

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Так ото ж. І таким чином виходить... Нічого нового будувати не почали. А зробили тільки гірше.
    Так в цьому й була їх задача. Зробити гірше. Старій системі. Й в Петра була така задача. Але він з нею не справився. Тому його й послали... Й Зе! очікує теж саме. Якщо піде шляхом Петра.... а може ще й гірше....

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    22 656

Типово

Так в цьому й була їх задача. Зробити гірше. Старій системі. Й в Петра була така задача. Але він з нею не справився. Тому його й послали... Й Зе! очікує теж саме. Якщо піде шляхом Петра.... а може ще й гірше....
    Петро захистив країну(жив би ти зараз в якомусь ДНРі і хрєн би міг собі дозволити будь яку фігню язиком молоти, як і я). Петро - добився безвізу. Так що... Ніколи Бубочка шляхом Петра не піде. До речі, мало не забув: коли вже Бубочка переїде в якусь нову адміністрацію президента(бо в старій же аура погана)? Коли продасть резиденції(або віддасть їх "каким-то деткам", як обіцяв)? Мені от цікаво знати відповіді на ці та інші питання. А тобі?
    СЛАВА УКРАЇНІ!

Сторінка 392 з 2532 ПершаПерша ... 2923423823833843853863873883893903913923933943953963973983994004014024424928921392 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті