Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 294 з 2532 ПершаПерша ... 1942442842852862872882892902912922932942952962972982993003013023033043443947941294 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 50627, показано з 5 861 по 5 880.

Тема: Зеленский - Президент Украины

Дописів
    84 386

Типово

Цитата Допис від bezzeb Переглянути допис
    А кто из президентов украины справлялся с их прямыми обязанностями не во вред стране?
    а кто не пьет? назови! нет, я жду! (цы)
    хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

А кто из президентов украины справлялся с их прямыми обязанностями не во вред стране?
    Та подожди ты. Тут еще сами обязанности не определены. Лучше всех говорил по моему Станк, хотя может и спер у кого то. Президент Украины это человек который обязан варить 50 млн порций каши каждое утро. Это было в то время когда в Ющенко разочаровались.
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    Все в этом мире не стоит на месте. Это мы тут как раз и обсуждали. Достойно как то вот обсуждали. Потом две тетки прибежали. Ты там смотри ты с кем. Хорошо тут Янь сказала про цивилизацию и не совсем.
    ЗЫ У меня такое желание уже давно есть. Но что это меняет для построения нашей Украины. Акцентирую внимание на слове НАШЕЙ. Пока мы сообща не договоримся, мы ее не построим. Но тут пока что не все созрели для договориться. Вот пример тех двух теток.
    Це ні про що. Емоції закомплексованого підлітка : уйдітє пратівніє, а то я с вамі дружить нє буду.

Так от до теми менеджер і виборча посада.
    Колись у 90-х,коли совєцкіє люди захотіли демократії, але не знаючи що це таке, почали обирати трудовим колективом директорів заводів, не зрослось. Бо або профі і тоді інші крітерій і він менеджер, які більшість просто не знає, або той хто подобається.
    Президент в даному випадку не менеджер, а той хто більше сподобався людям.
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    28 422

Типово

Цитата Допис від Мафальда Переглянути допис
    а кто не пьет? назови! нет, я жду! (цы)
    Смех смехом интересен ответ.

Из того,что помню
    Кравчук все развалил.
    Кучма распродал. Взрастил олигархов
    Ющенко продался на откуп олигархам,взрастил яныка
    Янык ввел мафию,лег под рф.
    Порох воровал и сотрудничал с рф.

Так кто ?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Смех смехом интересен ответ.

Из того,что помню
    Кравчук все развалил.
    Кучма распродал. Взрастил олигархов
    Ющенко продался на откуп олигархам,взрастил яныка
    Янык ввел мафию,лег под рф.
    Порох воровал и сотрудничал с рф.

Так кто ?
    Знов таргани нашептали?

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    28 422

Типово

Та подожди ты. Тут еще сами обязанности не определены. Лучше всех говорил по моему Станк, хотя может и спер у кого то. Президент Украины это человек который обязан варить 50 млн порций каши каждое утро. Это было в то время когда в Ющенко разочаровались.
    Как по мне период ющенко должен был научить людей контролю власти,чтоб они не писали вот те идиотские и мифические вещи,ч о пишет ведьма.
    Но увы,она далеко не одинока в этих вещах

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Ведьма давайте еще раз. Не ищите в моих словах смысла со своей точки зрения. Во первых я с Вами общаюсь исключительно за Ваши предыдущие заслуги, потому что Ваш современный образ мне в принципе не интересен потому что в нем конструктива ноль. А во вторых Вы в принципе не можете понять о чем я говорю, потому что Ваше мышление осталось со времен Вашей комсомольсой молодости. Мир за это время изменился кардинально. По этому не напрягайтесь от слова совсем. Мне это не интересно. Если же цель обосрать и потролить то на здоровье. С этим я ничего поделать не в состоянии.

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Как по мне период ющенко должен был научить людей контролю власти,чтоб они не писали вот те идиотские и мифические вещи,ч о пишет ведьма.
    70 лет совок убивал в людях способность рационально мыслить и анализировать ситуацию не с точки зрения марсизма-ленинизма. Что ты от них хочешь? Чудес же не бывает....

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Ведьма давайте еще раз. Не ищите в моих словах смысла со своей точки зрения. Во первых я с Вами общаюсь исключительно за Ваши предыдущие заслуги, потому что Ваш современный образ мне в принципе не интересен потому что в нем конструктива ноль. А во вторых Вы в принципе не можете понять о чем я говорю, потому что Ваше мышление осталось со времен Вашей комсомольсой молодости. Мир за это время изменился кардинально. По этому не напрягайтесь от слова совсем. Мне это не интересно. Если же цель обосрать и потролить то на здоровье. С этим я ничего поделать не в состоянии.
    Може змінити платівку?
    І не треба передімною розшаркуватися. Мені байдуже розмовляєте ви зі мною, чи ні.
    Наскільки я пам'ятаю, ви вже не раз мене ставили в Ігнор. В чому справа?
    Якщо вас не влаштовує мій погляд на віслюка, то це ваші проблеми. Якщо ви не згодні з конкретними висловами, маєте вибір, або аргументовано сперечатися, або пройти мимо.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Не навчив, і тому підтвердження вибір людей, який зараз кривляється на посаді президента і не виконує своїх прямих обов'язків, які записані в Конституції.

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    Може змінити платівку?
    І не треба передімною розшаркуватися. Мені байдуже розмовляєте ви зі мною, чи ні.
    Наскільки я пам'ятаю, ви вже не раз мене ставили в Ігнор. В чому справа?
    Якщо вас не влаштовує мій погляд на віслюка, то це ваші проблеми. Якщо ви не згодні з конкретними висловами, маєте вибір, або аргументовано сперечатися, або пройти мимо.
    Мені пох Ваш погляд. Це Ви тут за всіма бігаєте й вимагаєте "отчьота о продєланой работє".... ну таке Ваше комсомольське нутро. Те що я інколи відповідаю, так то каприз..... Хоча я б не радив Вам перегибати палку, тому що я можу відповісти так, що хамство 60-го буде виглядати як дитячий садочок....

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Де є здоровий глузд???Трагедія на Позняках- мовчанка...Повінь в Карпатах- а ну його...#потерпілий щойно розродився відосіком про фури, які руйнують дороги...(с).

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Мені пох Ваш погляд. Це Ви тут за всіма бігаєте й вимагаєте "отчьота о продєланой работє".... ну таке Ваше комсомольське нутро. Те що я інколи відповідаю, так то каприз..... Хоча я б не радив Вам перегибати палку, тому що я можу відповісти так, що хамство 60-го буде виглядати як дитячий садочок....
    Я не бігаю не за ким. Я заходу в тему і по темі пишу. Якщо тема про Вована, я про нього і пишу. А якщо мої питання про його досягнення ставлять вас в трудне становище, бо відповісти нема чого, то хто вам лікар?
    Та відповідайте як хочете, в мене нема комплексів. Ви - ніхто, букви на екрані.

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Але не для тебе і таких цей сучасний світ, як ти, які залишилися ще полоні колишніх ілюзій, бо далекі від національної України і принципі без майбутнього, бо не стані запровадити чи здійснити щось реальне, бо що таке здійснити таке потрібна мета для переважної більшості громадян. А в таких, як ти вона є та мета, бо поки ти хоч скрипучий, але флюгер?
    http://s017.radikal.ru/i425/1304/de/a51ced5f2a44.jpg

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Мікало, мій голос має таку ж саму вагу як і твій, чи Відьми, чи ще когось. Але так як я думає й діє 73 відсока. А так як ти..... Рахунок як кажуть на табло. Це я про те хто швидше за тим світом поспішає....

Звідки Ви
    из здравого смысла
    Дописів
    17 061

Типово

Ведьма, а по теме машиностроение - есть что сказать?
    Многие спекулируют на заблуждениях
    и ложных чудесах,обманывая глупое
    большинство.
    ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від Ustas77 Переглянути допис
    Ведьма, а по теме машиностроение - есть что сказать?
    Якщо Прем'єр нічого не каже по цій темі, то що я можу сказати?

У мене ось по темі....
    Джизус був Æфроукраїнцем@jaxx_vb
    · 1 ч
    Блять.
    Господи.
    Блять.
    Куда оно пропало - оно сидит в чате дальнобойщиков Мужчина, закрывающий лицо рукой
    Несет ***ню.
    Называет засранцами.
    Сука.
    Я не могу уже.
    ПРЕЗИДЕНТ ВОЮЮЩЕЙ СТРАНЫ ШПИОНИТ ЗА ДАЛЬНОБОЙЩИКАМИ В ИХ ЧАТЕ
    Блять.
    Простите.
    Хочется орать в голос

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Це його головне, з чим він прийшов до влади - це реальні зміни на користь України, а замість своєї клопіткої роботи кожного з спеціалістами і професіоналами воно як би є і як би немає. Ляпне щось і знову сховається. А ситуація в країні тільки погіршується.
    http://s017.radikal.ru/i425/1304/de/a51ced5f2a44.jpg

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Мікало, так він же що до того як прийшлов до влади сказав, що ми це будемо робити разом. Ну так виходть то не в нього виходить, а в нас.... Цей й є демократія.

Почетный форумчанин
    Остроумие года 2007, 2008, 2010
    Рекламист года 2008
    Подпись года 2009, 2012
    Циник года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Киев, эт. 6, 25 кв.
    Дописів
    61 996

Типово

я можу відповісти так, що хамство 60-го буде виглядати як дитячий садочок....
    я нынче пишу исключительно панегирики для значимых событий в католических женских монастырях.

Сторінка 294 з 2532 ПершаПерша ... 1942442842852862872882892902912922932942952962972982993003013023033043443947941294 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті