Накал дискуссии растет - остыньте. Посмотрите - не пожалеете!
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Накал дискуссии растет - остыньте. Посмотрите - не пожалеете!
Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)
Востаннє редагував Vedma: 10.06.2020 о 21:16
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
У 92 році за 4 тис баксів можно було купити 4-х кімнату квартиру на Побєдє.
Куди ви їх просрали?
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
...
Востаннє редагував NWZ: 27.06.2020 о 12:21
ага
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Не понимаете Вы милая Дейнерис, что Пал Степаньіч если и разбирается в чем-то, то на вьісочайшем уровне! Вот русский язык он явно знает на уровне Дитмара Розенталя, воздухоплаватель он и водолаз такой, что Жак Пикар, даром что опустиля первьім на дно Марианской впадины, по сравнению с Пал Степаньічем жалкий дилетант. Стратег он такой, что возле него Наполеон, Гудериан, Шапошников - мальчики для битья, Танки он знает получше Стивена Залоги, битвы - получше Лиддел-Гарта. Языков знает не меньше Расмуса Кристиана Раска. И вообще - Феликс Баумгартнер это и есть Пал Стєпаніч! А яхтсмен он настолько продвинутый, что Джошуа Слоукам сопляк возле него!
Востаннє редагував Абориген: 11.06.2020 о 20:08
Абориген! А сегодня мультики будут?![]()
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
...
Востаннє редагував NWZ: 27.06.2020 о 12:22
И еще один - а я в душ
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks