Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 45 з 963 ПершаПерша ... 35363738394041424344454647484950515253545595145545 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 19260, показано з 881 по 900.

Тема: Петр Порошенко

Дописів
    84 383
    хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?

Звідки Ви
    Украина, г.Днепропетровск
    Дописів
    16 881

Типово

Цитата Допис від Dereza Переглянути допис
    Группа поддержки)
    Долучення 2263635

усе, атас!!
    чипизация пошла полным ходом!!
    "Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)

Звідки Ви
    с полей бескрайних
    Дописів
    12 127

Типово

Цитата Допис від Мафальда Переглянути допис
    Гиде там живые дятлы, какие-то запчасти тела)
    Жалкая пародия.
    Че, торкнуло?))

Дописів
    84 383

Типово

Гиде там живые дятлы, какие-то запчасти тела)
    Жалкая пародия.
    Че, торкнуло?))
    Ваш подзабытый блеск в общих? Да
    хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?

Звідки Ви
    Оттуда
    Дописів
    10 868

Типово

Цитата Допис від Alexs Переглянути допис
    усе, атас!!
    Все 25% уже чипизованы?! ))
    «Раньше мы воспитывали строителей коммунизма, теперь — строителей капитализма… А в результате получается одно и тоже: жлоб, невежда и вор.» ©

Звідки Ви
    с полей бескрайних
    Дописів
    12 127

Типово

Ваш подзабытый блеск в общих? Да
    Я редкий гость, наслаждайтесь)

Звідки Ви
    Украина, г.Днепропетровск
    Дописів
    16 881

Типово

Цитата Допис від Elektrybałt Переглянути допис
    Все 25% уже чипизованы?! ))

повидимуму..))
    а такая ж молодая, еще жить бы и жыть..
    "Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)

Аватар для Школа устного счета "Соробан"
    Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    20 689

Типово

а Вы не без лёгкой вуайеринки, дыа? Пускаете слюнки на чужие ролевые игры?
    Флирта не будет, мадам. Вот лет бы 15 назад (кряхтит). Там бы и про позы и про слюнки поговорили.

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 418

Типово

Цитата Допис від NWZ Переглянути допис
    И не только по-русски...
    в менской колонии пригодится
    кружку хоть кум передаст по наследству?
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Дописів
    1 786

Типово

Это какая по счету "посадка"? )

Звідки Ви
    Оттуда
    Дописів
    10 868

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    в менской колонии пригодится
    кружку хоть кум передаст по наследству?
    Вот для чего ВИП камеры инспектировали. ))
    «Раньше мы воспитывали строителей коммунизма, теперь — строителей капитализма… А в результате получается одно и тоже: жлоб, невежда и вор.» ©

Почетный форумчанин
    Остроумие года 2007, 2008, 2010
    Рекламист года 2008
    Подпись года 2009, 2012
    Циник года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Киев, эт. 6, 25 кв.
    Дописів
    61 971

Типово

Группа поддержки)
    Долучення 2263635
    симпатичная девушка с милыми очертаниями. а содержание алкоголя норм, как для ликёра или вермута.

Дописів
    1 786

Типово

Звідки Ви
    Днепр, Победа
    Дописів
    20 752

Типово

Цитата Допис від 1960 Переглянути допис
    симпатичная девушка с милыми очертаниями. а содержание алкоголя норм, как для ликёра или вермута.
    Подождём 11 вечера, когда ты дойдёшь до кондиции...

Звідки Ви
    Днепр, Победа
    Дописів
    20 752

Типово

Цитата Допис від Alexs Переглянути допис
    усе, атас!!
    Ожидай, сейчас ещё 5G пойдёт...

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Психолог ДалайЛамы@DarkSoulsFan12
    Я сегодня выпал с темы. Так шо я не понял. Порох пришел в ДБР и грит нате, вяжите, волки позорные. А они буксовать начали и сказали шо пидозры нема бо телеграф сломался, а факс в ремонте, приходите завтра, мы вмм домой вышлем заказной бандеролью?
    Я теж сьогодні випала з теми, та і не дуже стежу за Петром. Але хочу розібратися.
    Читаю відгуки..
    Не, он пришёл к пидорам в ДБР а туда шалава портнова прислала шестерку с ксерокопией предьявы вот он и решил разобратся и лично пошёл к шалаве чтобы та в глаза ему посмотрела и вручила предьяву но шалава робкой оказалась и сь****ась сославшись на занятость и рускаязычною челюсть.
    Приходить ПП в ДБР, а там якийсь ПІДОЗРілий прокурор йому почав щось ПІДОЗРювати.
    ПП каже - щось ти мутний якийсь, піду я сам перепитаю - справа ж державної ваги як-не-як!
    Приходить значить в ОГП і каже чуєш ПІДОЗРА шо там твій ПІДОЗРілий мямлив? А ПІДОЗРА взяла і з'їбалась!
    Так що там сталося?
    В чом гендель?
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Дописів
    1 786

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    Так що там сталося?
    В чом гендель?
    Ну представитель зелени грит шо :
    Цитата Допис від Elektrybałt Переглянути допис
    Опять кто то обосрался.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Я теж сьогодні випала з теми, та і не дуже стежу за Петром. Але хочу розібратися.
    Читаю відгуки..
    Так що там сталося?
    В чом гендель?
    Порошенко пришёл в ГБР на допрос как свидетель по "картинному" делу. Но допроса не было. Вместо этого какая-то шестёрка пыталась вручить ему подозрение об... УЗУРПАЦИИ ВЛАСТИ во время назначения Семочко. Но по закону подозрения депутатам и президентам обязан вручать ГЕНПРОКУРОР. Лично. Т.к. закон был нарушен, то Порох отказался получать это подозрение. А вместо этого лично пришёл в кабинет Венедиктовой и потребовал, чтобы она ЛИЧНО вручила ему подозрение, т.е. СОБЛЮЛА ЗАКОН. Вместо этого Венедиктова... смылась.
    После чего ГБР склепало и разместило на своей официальной странице мерзкий ролик со вставками из "Квартал 95" и оскорблениями в адрес сторонников Порошенко: https://www.youtube.com/watch?time_c...ature=emb_logo До ТАКОГО днища не опускались даже в паРаше!
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Iryna Gerashchenko
    5 ч. ·
    Треш дня. Порошенка викликали на допит в ДБР про картини. ДБР зняло ролик про « Порошекно не прийшов в ДБР». Допиту не було, натомість , була спроба вручити ксерокопію підозри. Але не про картини, а про призначення Сьомочки на посаду першого заступника керівника розвідки. Порошенка звинувачують в незаконному указі і нанесенні збитків державі в 400 тис грн ( це була зарплата Сьомочки за 2 місяці). При цьому сам Указ в суді не оскаржено, не скасовано. Створюється прецедент, коли підзаконні акти і внутрішні розпорядження ставляться вище конституційного права президента , в тому числі на кадрові призначення в військовій сфері.
    Підозру, яку раніше Рябошапка називав « нікчемною» , підписала І. Венедиктова. При цьому, видно , усвідомлюючи її нікчемність, вона відмовилася особисто вручити обвинувачення Порошенку про кадровий указ і збитки в 400 тис грн, тиск і інший треш, й доручила це якомусь клерку прокуратури.
    ДБР знову була перекрита, депутатів штурхани і не допускали всередину.В прокуратурі ще є « інституційна пам‘ять» попередніх 5 років, всередину допустили і після перепалки з охороною, відбулася коротка зустріч з пані Венедиктовою, під час якої адвокати і Порошенко наполягали на дотримання законодавства і особистому врученні підозри, якщо така є. Я встигла задати пані генпрокурору запитання щодо інших політично вмотивованих справ, зокрема, переслідуванням опозиції, перешкоджанню депутатам , зокрема й недопуску в ДБР разом з родинами Героів Небесної сотні, але також і справи Шеремета, по якій обвинувачення волонтерів/ ветеранів відверто валяться в суді, але сьогоді суд продовжив тримання Ю. Кузьменку під вартою ( до речі, після наших закликів і справедливої критики, одна депутатка « Голосу « сьогодні також прийшла на судилище).
    П. Венедиктова відмовилася особисто вручати підозру. Нагадаю, що в ДБР ще цілий « букет» справ : по «плівкам Байдена», які б‘ють по стратегічному партнерству з США, по морякам, які повторюють кремлівські наратмви « Порошенко напав на Азовське море», по мінським угодам, яких зараз дотримується Зеленський....
    Також стало відомо, що на Порошенка завели ще дві справи « за хуліганство». Більше трешу. Бо вже нянь на інвесторів не вистачає, така черга ......
    Ролик від ДБР- це окреме дно. Титри на депутатах « Європейської Соліарності» - « прикривається порохоботами». Як це співвідноситься з законністю, статусом нардепа, повагою до парламенту, до виборців, до честі і гідності,до посадових обов‘язків ДБР. Обов‘язково розішлю цей ролик всім своїм європейським друзям
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 021

Типово

В чом гендель?
    Не гендель, а Гендальф
    Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
    Рене Декарт

Сторінка 45 з 963 ПершаПерша ... 35363738394041424344454647484950515253545595145545 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті