Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 39 з 963 ПершаПерша ... 29303132333435363738394041424344454647484989139539 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 19260, показано з 761 по 780.

Тема: Петр Порошенко

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    Надеюсь и Чекалкину прилетит , тело вчера на синем глазу рассказывало
    Очень жаль, что на нашем форуме нет постоянного представителя правоохранительных органов, который за каждое подобное оскорбление и клевету в адрес публичных людей открывал бы дела на черноротых авторов и доводил бы их до суда. Ты давно уже либо сидел бы, либо жил бы на улице, т.к. всё имущество пришлось бы продать, чтобы выплатить компенсации тем, в чей адрес ты льёшь дерьмо.
    беспорядки в штатах организованы и финансируются рашей, мол раша имея преступный умысел организовала сеть боксерских клубов для негров, а теперь пришло мол их время. а сука Березовец со знающим видом кивал, мол да, все так и было)))
    У тебя есть ДОКАЗАТЕЛЬСТВА обратного?
    Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    обижаете Йоран, шоколадное гавно про садового засранца они жрут с удовольствием)))
    Главное, чтобы не было говна ТВОИХ фаворитов (Портянка, Буженина, Дубина, Чечило и пр.).
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Дописів
    84 383

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    Ну так щодо львівського сміття. До тих, хто прореагував. Ви своє сміття де утилізуєте? Сподіваюсь, у власній квартирі?
    мій мер замість скиглити на всю країну і питати у президента чим йому вдавитись, домовився з японцями про будівництво сміттєпереробки.
    хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?

Звідки Ви
    оттуда (с)
    Дописів
    27 058

Типово

Цитата Допис від Мафальда Переглянути допис
    мій мер замість скиглити на всю країну і питати у президента чим йому вдавитись, домовився з японцями про будівництво сміттєпереробки.
    начнут строить сразу после пуска метро, реконструкции проспекта, окончания ремонта победы и строительства крематория...

Звідки Ви
    Украина, г.Днепропетровск
    Дописів
    16 881

Типово

Цитата Допис від OxІgen Переглянути допис
    начнут строить сразу после пуска метро, реконструкции проспекта, окончания ремонта победы и строительства крематория...
    да ну, да как, да не..

аэропорт же, и гипер3*лупу же ж еще надо запустить, так что японцы пусть еще подождут..))

да и спуск не мешало бы, хотя бы в асфальт закатать, для начала..
    "Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 022

Типово

В межах міста?
    Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
    Рене Декарт

Дописів
    84 383

Типово

В межах міста?
    переробку від спалення відрізняєте?
    хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?

Звідки Ви
    Дописів
    16 881

Типово

В межах міста?
    а чего б и нет..
    крематорий в мэжах миста - нормально же, рядом можно и мусор перерабатывать..

свалку в мэжах миста забабахали же, не знаю, прикопали ли ее уже(мину замедленного действия), или еще нет - и ничего, даже никто и не пикнул, ну то ж "наш мэр"..
    "Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

Цитата Допис від ;37696736
    Главное, чтобы не было говна ТВОИХ фаворитов (Портянка, Буженина, Дубина, Чечило и пр.).
    Цитата Допис від ;37696736
    Очень жаль, что на нашем форуме нет постоянного представителя правоохранительных органов, который за каждое подобное оскорбление и клевету в адрес публичных людей открывал бы дела на черноротых авторов и доводил бы их до суда. Ты давно уже либо сидел бы, либо жил бы на улице, т.к. всё имущество пришлось бы продать, чтобы выплатить компенсации тем, в чей адрес ты льёшь дерьмо.
    ))))))))))))))))))))))

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 022

Типово

переробку від спалення відрізняєте?
    Іноді.
    Проте в будь-якому варіанті залишається потреба в території для захоронення відходів, мінятись може їх вид і кількість.
    Можливо, помиляюсь, але така територія не виділяється на території міста, або є жорсткі обмеження на відстань від житла і тому подібне.
    Можливо, помиляюсь і в тому, що наш полігон "Правобережний" знаходиться одразу за межею міста. Принаймі, густонаселеним той район назвати складно.
    У Львові з територією для цих справ значно складніше. Мабуть, що нереально.
    А в чому не помиляюсь, так це в тому, що сміття потребує складування сьогодні. А завод, навіть якщо будуватиме весь ЄС ( не партія), зводити доведеться роками. Філатов домовився в 2017 і анонсував запуск через рік-два. https://m.day.kyiv.ua/uk/article/eko...upu-na-smittya Вже запустили?
    І якщо територія звалища міста Львів знаходиться у підпорядкуванні обласної влади, то хто може давати чи ні дозвіл на його використання? Чи не область бува? Яка призначається відомо ким.
    І чи не сталось так, що домовитись чи ні виявилось справою залежною від якихось інших факторів, раціонального пояснення яким не знайшлось? А тим більш трапилась раптова відмова всіх українських місцевих органів влади. От просто в один день настало переповнення всіх звалищ. Звичайно, це співпадіння.

Так куди мав вивозити сміття мер міста?
    І куди виносили б його ви, якби одразу за порогом вашого житла стояли менти і казали "ніззяяя"?
    Рене Декарт

Звідки Ви
    Дописів
    16 881

Типово

Проте в будь-якому варіанті залишається потреба в території для захоронення відходів, мінятись може їх вид і кількість.
    Можливо, помиляюсь, але така територія не виділяється на території міста, або є жорсткі обмеження на відстань від житла і тому подібне.
    Можлыво и помыляетэсь,
    скорее даже не можлыво - а точно..))

Свалка в черте города, между Победой, Соколом и Тополем, даже рекламу запускали - "легальное решение ваших проблем"

Дописів
    84 383

Типово

Іноді.
    Можливо, помиляюсь і в тому, що наш полігон "Правобережний" знаходиться одразу за межею міста. Принаймі, густонаселеним той район назвати складно.
    У Львові з територією для цих справ значно складніше. Мабуть, що нереально.
    А в чому не помиляюсь, так це в тому, що сміття потребує складування сьогодні. А завод, навіть якщо будуватиме весь ЄС ( не партія), зводити доведеться роками. Філатов домовився в 2017 і анонсував запуск через рік-два. https://m.day.kyiv.ua/uk/article/eko...upu-na-smittya Вже запустили?
    І якщо територія звалища міста Львів знаходиться у підпорядкуванні обласної влади, то хто може давати чи ні дозвіл на його використання? Чи не область бува? Яка призначається відомо ким.
    І чи не сталось так, що домовитись чи ні виявилось справою залежною від якихось інших факторів, раціонального пояснення яким не знайшлось? А тим більш трапилась раптова відмова всіх українських місцевих органів влади. От просто в один день настало переповнення всіх звалищ. Звичайно, це співпадіння.

Так куди мав вивозити сміття мер міста?
    І куди виносили б його ви, якби одразу за порогом вашого житла стояли менти і казали "ніззяяя"?
    я б проводила переговори з областю. думаю, у неостаннього львів*янина-мене (я ж садовий?) -- є що запропонувати області цікавого в обмін на узгодження землі.
    якби не хотіла скандальчику. у цьму сенсі як жінка я його розумію: спровокувати якийсь скандальчик, будучи в своїх правах і своїх межах ))
    Востаннє редагував Мафальда: 05.06.2020 о 19:41 Причина: помилка

Звідки Ви
    Днепр, Победа
    Дописів
    20 752

Типово

Цитата Допис від NWZ Переглянути допис
    ???
    Что не так? Засыпают строительным мусором, потом сыпят глину, затем сыпят грунт.

Или надо плодородным грунтом засыпать 10-20 м глубины балки?

А, понял, вместо балка написал свалка, так там уже сразу было исправлено, даже значка исправлений не добавлено.

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 022

Типово

я б проводила переговори з областю. думаю, у неостаннього львів*янина-мене (я ж садовий?) -- є що запропонувати області цікавого в обмін на узгодження землі.
    якби не хотіла сканальчику. у цьму сенсі як жінка я його розумію: спровокувати якийсь скандальчик, будучи в своїх правах і своїх межах ))
    А він їх, вважаєте, не проводив?
    Який нездогадливий. Рішення було ж очевидним.
    Рене Декарт

Дописів
    84 383

Типово

А він їх, вважаєте, не проводив?
    Який нездогадливий. Рішення було ж очевидним.
    не знаю чому це зовні виглядало так геніально як політичний піар на смітті ))

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 022

Типово

не знаю чому це зовні виглядало так геніально як політичний піар на смітті ))
    В умовах повної інформаційної переваги з боку високих владних кабінетів - можливо. По суті це був відвертий шантаж. Ціною від незручностей для львів'ян, і аж до можливих масових спалахів інфекційних хвороб.

Коротко нагадаю:
    " Заради припинення сміттєвої блокади Львову Садовий мав припинити критику президента і змусити фракцію «Самопомочі» голосувати разом із БПП."

Детальніше читайте на УНІАН: https://www.unian.ua/politics/104429...tum-video.html
    Рене Декарт

Дописів
    84 383

Типово

ну, якщо твоя політсила нездатна вигрісти своє сміття сама, очевидно ж, що доводиться шукати допомоги іншої політичної сили.

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 022

Типово

ну, якщо твоя політсила нездатна вигрісти своє сміття сама, очевидно ж, що доводиться шукати допомоги іншої політичної сили.
    Якщо ви намагаєтесь виправдати методи попереднього президента, то робите це незграбно.

Бо там достатньо було лише не заважати. Навіть за умови закриття їхнього звалища. Обійшлось би без БПП, без особливих проблем.
    Рене Декарт

Дописів
    84 383

Типово

я знаю ціну садовому як публічному діячеві, тому мені смішно "из какого сора" він себе напіарив ))

Звідки Ви
    Дописів
    16 881

Типово

Рекламка от Садового

"Вродила конопля нівроку" - отличный засиб проты стресу

Дописів
    25 997

Типово

как показала практика - это прекрасно. сначала единым фронтом, потом начнут выяснять кто главнее ,затем перегрызуться и начнут лить дерьмо друг на друга. а тем временем и выборы пройдут

Политсила считает, что местные выборы должны быть мощными и как главная оппозиционная сила призывает к созданию коалиции проукраинских политических сил, в глубокой координации усилий на местных выборах.

Источник: https://censor.net.ua/n3200342

к слову - даже Педалик не хочет иметь ничего общего

"Исходя из интересов киевлян и государства, "Европейская Солидарность" готова и в этот раз выдвинуть вас, Виталий Владимирович, кандидатом на должность Киевского городского головы. И готова видеть вас во главе списка "Европейской солидарности" на выборах в Киевсовет", - заявили в партии.

"Хочу поблагодарить за такое предложение. Но отмечу, что я много лет являюсь лидером политической силы "УДАР", которая всегда боролась и отстаивала демократические европейские ценности. И буду выдвигаться в мэры от партии "УДАР Виталия Кличко". А также поведу команду "УДАР" на местных выборах, в частности - в Киевсовет", - написал Кличко.

Источник: https://censor.net.ua/n3200399

Сторінка 39 з 963 ПершаПерша ... 29303132333435363738394041424344454647484989139539 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті