| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
а черновик рапорта?
и вы не ответили на вопрос, как ваше вышестоящее руководство отнесется, что в рабочее время вы сидите на форуме , вместоСтаття 2. Завдання поліції1. Завданнями поліції є надання поліцейських послуг у сферах:1) забезпечення публічної безпеки і порядку;2) охорони прав і свобод людини, а також інтересів суспільства і держави;3) протидії злочинності;4) надання в межах, визначених законом, послуг з допомоги особам, які з особистих, економічних, соціальних причин або внаслідок надзвичайних ситуацій потребують такої допомоги.
Жизнь слишком коротка, чтобы размениваться на мелочи...
dura lex, sed lex
Оооо, так это вы таки при исполнении служебных обязанностей изначально Электре нахамили? Вообще агинь! А вы, наверное, представились как положенно, предъявили рабочее удостоверение, да?
А Электра давала вам согласие на фиксацию, чтобы вы могли использовать этот скрин в суде, как доказательство?
Блин, я всё пропустила, можете повторить, пожалуйста, представьтесь?
we don't need no water, let the motherfucker burn!
вот думаю, что будет таи взыскание вам за то что "сидите" на форуме в раб время
и да, вспомните свою присягувы в курсе, что выполнять свои служебные обязанности и сидеть на форуме два понятия несовместимых"Я, (прізвище, ім’я та по батькові), усвідомлюючи свою високу відповідальність, урочисто присягаю вірно служити Українському народові, дотримуватися Конституції та законів України, втілювати їх у життя, поважати та охороняти права і свободи людини, честь держави, з гідністю нести високе звання поліцейського та сумлінно виконувати свої службові обов’язки".
Жизнь слишком коротка, чтобы размениваться на мелочи...
dura lex, sed lex
VSK я жду указание ваших должности и ФИО, давайте же, чтобы в рамках закона.
we don't need no water, let the motherfucker burn!
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks