| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
Та ви що? А де вони ВСІ зараз оті оцінщики? Невже президент Зеленський працює ліпше, чи в нього все гаразд?
Ні, я не мочу, бо я не вигадую нічого, що вигадували про Порошенко, я кажу відкрито, що воно здає Україну, що воно розкрало країну, що воно привело аферістів і невігласів до влади, що воно призвело до економічної кризи, повернуло країну у роки овоча.
І тут, в темі про Вована я не бачу тих завивань, які були на кожен чих Порошенко. Більше про Порошенко.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Будь-яка імперія – це зло.
Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.
Рене Декарт
А я вам ще раз пропоную не розказувати іншим, що вони думають і чи задоволені, а, бодай на всякий випадок - запитати. А вже потім з усією революційною пристрастю таврувати ганьбою.
Щодо підуть чи ні - що ж, не беруть вас в експерти, не пропонують крісло на шоу Шустерів різних, от і докотилась країна. Не тих слухали, таки да.
Рене Декарт
Рене Декарт
Навряд.
Процитую Ілларіонова:
"...у нього дійсно добрі наміри для своєї країни, але він не знає, як це зробити. Він цього не вміє."
"Навіть більше, він своїми діями і своєю бездіяльністю завдає дуже великої шкоди Україні... Минуло 10 місяців, а жодної ознаки того, що він опанував елементарні ази державного управління і розуміння того, що його оточує, немає. Це означає, що він не спроможний навчитися. Це означає: що більше він перебуватиме на цій посаді, то більшої шкоди завдасть Україні. Мимоволі"
https://gordonua.com/ukr/news/politi...a-1493891.html
Рене Декарт
Будь-яка імперія – це зло.
Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks