| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Буде час і натхнення – обов’язково пошукаю. Але то я написав просто по пам’яті. Трипільці, перші представники неоліту на наших землях, знали не тільки декілька сортів пшениці та ячмінню, а й повозки, що тягали віслюки.
А їх сусіди з лівого берега Дніпра здогадалися у ті повозки впрягати і місцевих коней і не прогадали.
Будь-яка імперія – це зло.
Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.
Новий подарунок від немародьора..
Hellis@13Hellis_13
·
2 ч
ааааа..... су&а....
1. Зеленский на камеры встречал самолет "Мрия", который привез медицинский товар для "Эпицентров" супругов Герега.
2. тепер Герега предлагают мэру Киева Кличко купить этот товар.
3. самолет летал за счет бюджета Украины
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
О овцы заблеяли о пастухе....культ личности создали![]()
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
правильніше було б розмістити у темі НАША УКРАЇНА, але залишу тут для порівняння справжнього Українця із зеленими продажними гнидами..
тортури і вбивство одного з найталановитіших українців за відмову писати хвалєбні оди мокшандському ярму..
Перший в історії США ʼʼухилянтʼʼ, військовий медик Desmond Doss, у битві за Окінаву, 1945, виніс з поля бою 75 поранених солдатів.
Слышьте Абориген, Вы берега то не попутали? Мне решать на общественном ресурсе как реагировать и выражать свои мысли на ту чушь и попытку оскорбить(имхо) украинцев....Разве я не прав?
Я так понял, что с культом угадал раз так бурно каким то членом (с) отреагировали....все таки узнали себя и соратников?
А на счет известных взглядов и мыслей не продемонстрируете мне Ваше знание? Пунктов 10 не трудно будет?
И знаете та среда которой Вы дышите (образно) - не воздух совсем другое....в данном случае я форточку Вам приоткрыл...
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
эк Юстас на члены бурно реагирует
любо-дорого![]()
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Нет Мафальдочка ...совсем на другое....попытка закрыть рот не имеющего на это право....
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Bgfnm вы конченые )))
Для тех кто в бронепоезде и никогда оттуда не вылазит печатая только по методичкам - https://www.pravda.com.ua/news/2020/04/29/7249908/
Наступит день и я скажу все, что я думаю по этому поводу. (С)
Самое прикольное, что Герега ведь втупую подставил Нелоха. Это либо они оба феерически тупы и наглы (Вова то понятно, а про Герегу я так не думал) либо Герега это сделал намерено чтоб насрать гидранту. Если намеренно, то вопрос - почему?
Наступит день и я скажу все, что я думаю по этому поводу. (С)
январь-февраль побарыжить масками
март-апрель героически позакупать их
Мрію зустрічав? (зачем, не ясно) но может не всю, а пол-Мрії?
теперь правельдно?![]()
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
По Вашей ссылке:Ведьма писала:Пряма мова Тимошенка: "Все дуже просто, як і говорив президент, цей літак ("Мрія" - ред.) оплачувався не із державного бюджету. Він оплачувався комерційними структурами.
Ромчик, разница есть? И кто тогда конченый?Hellis@13Hellis_13
·
2 ч
ааааа..... су&а....
1. Зеленский на камеры встречал самолет "Мрия", который привез медицинский товар для "Эпицентров" супругов Герега.
2. тепер Герега предлагают мэру Киева Кличко купить этот товар.
3. самолет летал за счет бюджета Украины
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Ведьма прокололась. Самолет Мрия не летал за бюджетные средства...
Джерело: коментар "Українській правді" заступника керівника Офіса президента Кирила Тимошенка щодо медичних товарів, які були доставлені в Україну літаком "Мрія"
Пряма мова Тимошенка: "Все дуже просто, як і говорив президент, цей літак ("Мрія" - ред.) оплачувався не із державного бюджету. Він оплачувався комерційними структурами.
Тому на цьому літаку, знову ж таки, як говорив президент, був як гуманітарний вантаж, так і комерційний, який везли для продажу.
Гуманітарний вантаж везли для того, щоб його роздавати в лікарні та інші заклади, де необхідна ця гуманітарка. Тут немає жодного секрету. Там на цьому літаку був як гуманітарний, так і комерційний вантаж"https://www.pravda.com.ua/news/2020/04/29/7249908/
В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks