Интересно , а мухи разносят этот коронавирус?
вот щас потеплеет, букашки разные повылазят
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Интересно , а мухи разносят этот коронавирус?
вот щас потеплеет, букашки разные повылазят
- драстє, поліція. Ви без маски, ст 44-3 КУПАП, розпишіться в протоколі.- а ви точно поліція? Де документ?
*достає ксіву*
- так ту не ясно чи то ви на фото, бо ви в масці
*знімає маску, рожи співпадають*
- Ало, поліція? Тут поліцейський без маски, ст 44-3 КУПАП...
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Я взагалі не розумію цю тему.
Є: незнайомий вірус. Ніхто нічого не знає як його лікувати. Він дуже швидко рухається по світу. Дуже великий інфіковний період. Люди можуть бути заразні, але не мати симптомів.
Навала на мед заклади зашкварна. Жодна медицина неспроможна водночас зреагувати на це. Тому треба розтягнутий в часі. А для цього повинно різко знизити контакти.
Що тут ще обговорювати?
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
https://mind.ua/news/20209573-kievo-...na-koronavirusКиєво-Печерська лавра закрилася для відвідувачів, у намісника є підозра на коронавірус
Митрополит Павло раніше закликав усіх приходити до храму, незважаючи на вірус
я опять с заправки
девочка в перчатках и маске пробила мне воду и отдала бутылку
до этого трогала много денег и прочего ))) как эту воду пить? спиртом протирать ?))))
увидела 6 людей и все без масок ))) люююди .ура))))я не знаю как нас всех без масок впустили))))
Разности мои(декупаж.моделирование.квиллинг.лепка)http://forum.gorod.dp.ua/showthread....84296&page=114
если речь о тех, кто там работал, то скорее нет.
В Польше (тут писали) при увольнении у тебя сразу заканчивается рабочая виза. Их всех уволили. И ты должен покинуть. Иначе нелегал со всеми вытекающими.
Во Франции (к примеру) и так многие наши работали нелегально. На свой страх и риск. Закрывали границы, им пришлось уехать.
Те, кто там официально, остались. У них страховка медицинская и нет проблем "если поймают".
В общих чертах я так понимаю причину выезда.
я пошутила, неужели вы не поняли)?
А я все равно не понимаю, как). На столе бумажки какие-то...
Кста, я не представляю как можно шить потоком (быстро и много) в резиновых перчатках)). Особенно таких, как на фото - не в обтяжку по руке.
Шить умею, машинка есть...
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks