Чи можуть вітаміни D та C знизити ризик захворювання COVID-19?
За словами Тома Фрідена, ексголови Центру контролю і профілактики захворювань США, саме вітамін D зміцнює імунну систему, а вітамін С підсилює її здоровий стан.
Імунна система, перший захисник організму в боротьбі з вірусами, а тому потребує додаткового захисту та підтримки.
Наш організм може самостійно виробляти вітамін D під дією сонячного світла. Проте через мінливість погоди та режим карантину, варто звернути увагу на дієтичні добавки, а саме з вітаміном D та вітаміном С.
J'erelia рекомендує вживати вітамін D3 із серії Be Healthy для:
-підтримки імунітету та зміцнення кістково-м'язової системи
-підвищення енергетичних можливостей організму
-підтримки нервової, ендокринної та бронхо-легеневої системи
А також, вітамін C, комплекс з шипшиною із серії ZDOROVO для:
-підтримки здорового імунітету та засвоєння кальцію
-вироблення колагену, білка який сполучає всі тканини
-зниження рівня холестерину та швидшого розпаду гістаміну, речовини запальних реакцій
Залишайтеся вдома та будьте здорові разом з J'erelia
Вітамін Д може знизити ризик коронавірусної інфекції - вчений з США.
https://www.google.com/amp/s/uazmi.o...OA3gYlDYTf6014
Bookmarks