Біокомплекс "Протидіабетичний"
ЦІНА 258,00ГРН
Об'єм: 100 мл
Серія: BIOgenic Elements
![]()
Бажаєте, щоб функції підшлункової залози виконувалися сповна, зайві кілограми відступали, а обмін жирів та вуглеводів був нормалізований? Біокомплекс “Протидіабетичний” - унікальне зібрання необхідних мікро- та макроелементів, яке значно покращить ваше самопочуття та відновить роботу організму.
Дія:
Поповнює дефіцит макро- і мікроелементів, що формується в умовах порушеного метаболізму глюкози (магній, цинк, хром, марганець) і ускладнює перебіг цукрового діабету.
Виявляє інсуліноподібний ефект, сприяє поліпшенню чутливості тканин до інсуліну.
Покращує ліпідний профіль крові, знижує ризик атеросклерозу, який різко підвищується при гіперглікемії.
Сприяє підвищенню міцності та еластичності судин, які страждають при діабеті.
Покращує реологічні властивості крові, мікроциркуляцію в органах і тканинах. Перешкоджає появі трофічних виразок в областях з порушеним кровопостачанням.
Має антиоксидантну, мембраностабілізуючу дію, усуває окислювальний стрес. Підсилює імунний захист.
Прискорює процеси регенерації, загоєння ран, перешкоджає інфікуванню шкірних ушкоджень.
Сприяє нормалізації функціонального стану нервової системи, підвищенню стресостійкості (тривала дія гормонів стресу на організм призводить до розвитку гіперглікемії)
Сприяє зниженню зайвої ваги, активізує метаболізм жирів.
Показання до застосування:
Профілактика й лікування цукрового діабету 1 і 2 типу (в складі комплексної терапії).
Діабетичні ретинопатія, полінейропатія.
Дерматози: первинні (діабетичні дерматопатії) і вторинні (грибкової та бактеріальної етіології).
Вторинний імунодефіцит (схильність до частих, рецидивуючих інфекцій, що перебігають у важкій формі).
Захворювання підшлункової залози (фіброзно-кістозні зміни, панкреатит).
Профілактика розвитку атеросклерозу (підвищений рівень холестерину).
Ожиріння й надлишкова маса тіла.
Протипоказання: діти, вагітність та період лактації, індивідуальна чутливість до компонентів.
Склад
Магнію (у формі цитрату) – 400,0 мг, марганцю (у формі цитрату) – 30,0 мг, цинку (у формі цитрату) – 120,0 мг, селену (у формі цитрату) – 1,5 мг, хрому (у формі цитрату) – 0,9 мг, ванадію (у формі цитрату) – 0,9 мг, міді (у формі цитрату) – 30,0 мг, германію (у формі цитрату) – 3,0 мг, срібла (у формі цитрату) – 1,95 мг, кислоти лимонної – 50 мг, води очищеної – до 100 мл.
Як застосовувати
Дорослим по 3,3 мл (мірна ємність) розчинити в 100 мл води. Споживати один раз на добу під час їжі. Перед використанням рекомендується збовтати.
Рекомендований термін споживання: 30 днів. Надалі термін споживання узгоджується з лікарем.
================================================== =============================
ВІДГУКИ, ЗАПИТАННЯ, ВІДПОВІДІ:
Аліна Кучинська
-Здрастуйте.підкажіть,як правильно виміряти3,3мл.Коли дозатор на 5,10,15мл
-J’erеlіа. Доброго дня! Виміряти Ви можете за допомогою шприця.
Юлія Москаленко
-Нещодавно в моєї родички був День Народження і я, знаючи її проблеми з цукром, подарувала біокомплекс Протидіабетичний. Вчора Наталя мене порадувала дзвінком, розповіла, що це просто диво-засіб, понизився рівень цукру, перестали боліти ноги, зявилася легкість і енергія, дуже рада, почуває себе набато краще! А я ще ввагалася, що краще подарувати парфуми чи біокомплекс.
Анна Данильченко
-Добрый день, какой промежуток времени должен быть между приемом этого препарата?
-J’erеlіа. Добрый день! Оптимальная схема для профилактики - 1 месяц употребляем, 2 месяца перерыв. Потом повторить.
Вікторія Бондаренко.
-Доброго дня!моя мама на інсуліні вже,цукор буває скаче до 23,чи варто їй приймати цей препарат?
-J’erеlіа. Добрый день! Рекомендуем проконсультироваться с врачем.
Марина Кузьминых
-Здравствуйте.скадиье, а принимать это средство как для общего оздоровления можно без консультации с врачом? Не навредит?
-J’erеlіа. Добрый день! Если у Вас нет острых состояний, требующих консультации с врачем, можно пить. Следует понимать, что комплекс "Противодиабетический" является вспомогательной добавкой при подозрении на диабет. Если есть диагноз, следует проконсультироваться с врачем.
Наталія Марків
-Хворію 10 років діабетом 1 типу Цукор бував різним від 6до 30 і вище Замовила цей засіб, пропила курс, перестали боліти ноги, покращився сон, зменшилася дратівливість, цукор трішки знизився... Думаю потрібно повторити курс, бо за 10років не приймала подібних препаратів
Юлия Анисимова
-Здравствуйте. Подскажите, если уровень сахара бывает очень низким, почти 1.3 можно принимать данный биокомплекс? Не ухудшит он состояние? Спасибл
-J’erеlіа. Добрый день! К сожалению, в ситуациях, когда бывает гипокликемия с такими показателями сахара, мы не можем взять на себя ответственность давать заочно рекомендации по приему каких-либо диетических добавок. Мы рекомендуем проконсультироваться с Вашим лечащим врачом.
Валентина Абакумова
-Чи можна вживати цей засіб дітям?
-J’erеlіа. Доброго дня! На жаль, дитячий вік є протипоказанням для споживання засобів серії "Біоджиник Елементс". Офіційно - можна використовувати тільки з 16 років. Ми можемо казати з 12-14, після консультації з лікарем.
Тетяна Вовчук
-Замовила для мами. Вже більше 10 років має діабет і приймає гормони. Цукор 14-16 це для неї в той час був постійно. Пропили місяць біокомплекс разом зі своїми тіблетками. Результат під час пиття був не значний 11-13(очікували більшого), але після двох тижнів від прийому стабілізувався на 7-8!!!!!!! Це ВАУ!!!! інколи дозволяє собі солоденьке а цукор на місці!!!!
Маряна Калмикова
-Моя знайома,вирішила спробувати цей препарат,цукор крові був 7,2,вага 109 кг, до того не лікувалась ,почала пити сіофор 1000 мг ,антидіабетичний комплекс,за два тижня цукор знизився 6,6 ммоль/ л ,вага 107 кг,а також взяла комплекс Антистрес від Біодженік, дуже рада,почуває себе набато краще, дякує що порекомендували цей засіб,також відмічає меншу дратівливість,спокійніша ,дочці взяла наш комплекс "Мінерали Краси", для покращення загального стану,проти випадіння волосся.
Алевтина Зекеряева
-У меня мама - Диабетик! У нее высокий уровень сахара в крови, и бывает достигает до 23 ед.! И мы решили попробовать Биокомплекс "Противодиабетичный",от BIOgenic Elements... Перед приобретением этого комплекса,мама посоветовалась с эндокринологом.Она сказала,что хуже уж точно не будет, комплекс содержит необходимые макро и микроэлементы для функционирования поджелудочной железы! Тоесть комплекс витаминов и минералов,не навредит!!! Мы купили... Перед применением ,мы измеряли сахар в крови,он был 18,1 ед. Мама особой диеты не придерживалась,ела как обычно,без каких либо ограничений...ну, конечно сладкого в разумных пределах... Сам биокомплекс рассчитан на 30 дней,по 3,3 мл разводить в 100 мл воды. Спустя неделю,мы измеряли сахар и мы были в шоке. За неделю уровень сахара упал на 4 ед...стал 14,1...мы были в восторге. Улучшилось состояние здоровья, ушла слабость , сонливость, вялость...мама стала более активной, ушли повседневные головные боли, и в итоге ,после окончания курса (30 дней) ушло 6 кг. И результат закрепился, так и остался 14,1.... СУПЕР!!! У кого есть проблемы с уровнем сахара в крови,берите и не бойтесь!!!
Ольга Луць
-Моя мама пропила цей рідкий засіб, схудла+знизився цукор в крові!
Єлізавета Отливанна
-Моя добра знайома інсулінозалежна вже багато років.Двічі на рік вона проходила курс лікування в місті під пильним наглядом лікарів, бо потрапляла туди вже в критичному стані, в неї чорніли пальці на ногах. Я порекомендувала їй спробувати протидіабетичний засіб, але в неї були сумніви і вона звернулася до свого лікаря за порадою, чи можна цей засіб приймати? Лікар-дозволив, і вже на 3-4 день прийому протидіабетичного засобу в неї зявилась бадьорість, поступово пальці на ногах придбали здоровий колір шкіри, її чоловік дякував мені, що вона стала весела і жвава. Мені приємно)
Bookmarks