| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
На Полтавщині місцеві мешканці перекрили дорогу, протестуючи проти начебто можливого розміщення евакуйованих з Китаю українців у медичному центрі внутрішніх військ МВСУ «Нові Санжари».
Больше информации на портале Антикор: https://antikor.com.ua/articles/3600...vanih_z_kitaju
...
Востаннє редагував Smith: 22.02.2020 о 11:28
Зе висловився
https://www.pravda.com.ua/news/2020/02/20/7241080/"Всі, хто піднявся на борт, у задовільному стані. Вони здорові, але мають пройти карантин і обсервацію протягом 14 днів.
Евакуйовані житимуть у закритому медичному центрі Національної гвардії у Нових Санжарах. Він буде повністю ізольований та переведений на суворий режим бактеріологічної безпеки.
Протягом двох тижнів це буде, напевне, найбільш охоронюваний об’єкт у країні. Співчуваю нашим евакуйованим, бо вже знаю, що таке перебувати під особистою охороною, а в них охорона буде набагато серйозніша, ніж у президента.
Тобто бактеріологічної небезпеки немає. Але є інша небезпека, про яку я хотів би сказати. Небезпека забути про те, що всі ми люди і всі ми – українці. Кожен з нас. Включно з тими, хто опинився в Ухані під час епідемії.
Коли Франція евакуювала людей з Уханя і їх привезли в одне з міст, реакція у мешканців цього міста була одна: вони турбувалися про життя і здоров’я своїх співгромадян, співчували тим, хто опинився у складній ситуації. Навіть у Казахстані, коли наш літак з Уханя сів на дозаправку й доправив казахстанського громадянина, не було жодних протестів і блокувань. Навпаки, всі дякували й раділи, що людина нарешті вдома.
На жаль, не всі з нас можуть пишатися такою ж людяною реакцією.
Спроби перекрити траси, блокувати госпіталі, не пустити громадян України в Україну – цим ми показуємо далеко не найкращий бік нашого характеру. Особливо якщо врахувати, що більшість пасажирів – люди, яким менше 30 років. Для багатьох з нас вони – майже як діти.
Українець завжди залишається українцем. Тимчасове перебування в Ухані або еміграція до Канади не робить його чужим для своєї країни".
++
...вот золотые слова...листайте ниже, я под спойлером привел пример как поступают вуйки и пересичные колхозники у нас в Украине...это позор конешно...Коли Франція евакуювала людей з Уханя і їх привезли в одне з міст, реакція у мешканців цього міста була одна: вони турбувалися про життя і здоров’я своїх співгромадян, співчували тим, хто опинився у складній ситуації. Навіть у Казахстані, коли наш літак з Уханя сів на дозаправку й доправив казахстанського громадянина, не було жодних протестів і блокувань. Навпаки, всі дякували й раділи, що людина нарешті вдома.![]()
По итогу - #янелох оказался лохом. Позвонил бы ВВП, подкинул пару десятков шт баксофф - и вуаля - прошли бы карантин и были бы уже дома. Без шума и пыли.
Лавры зоряно-шкиряка катмандунско-непальского не дают покоя.![]()
,,,,заряжаемся,,,,
Санаторий МВД в Новых Санжарах готов принять на 14-дневный карантин эвакуированных украинцев, - Геращенко. ФОТОрепортаж
https://censor.net.ua/photo_news/317...ev_geraschenko
...
Востаннє редагував Smith: 22.02.2020 о 11:27
как бы там ни было, но данная ситуация демонстрирует полную импотенцию власти. Абсолютную. Во всем.
Ведь всем можно управлять. И волны ненависти и страха при помощи правильных технологий превращаются в бурю любови к ближнему, патриотизма и единства.
О том, что технически процесс прибытия не организован , вообще молчу(. Это все какой-то позор...
вы все еще верите в стихийные митинги и неорганизованные восстания)?
Думаю, что этим вот как раз тоже управляют. Те, кому выгодно подчеркнуть и без этого заметную импотенцию власти. Задел на ближайшее будущее, так скажем.
Ну что вуйки? Что-то новое разве? Они такие и были. И в 2014 что-то не помню засилия бойцов оттуда. Все больше восток да центр кровь лил. Они свой безвиз получили, помолятся (это они умеют) и назад поедут в евпропы - сады фруктовые опрыскивать и жопы французским детям мыть.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks