я могла з нєнависті переплутати, визнаю( важливо, що ківа дрочить голосно і всі про це знають,
у того анал табу і всі також улюлюлю
а кому той законотворчий процес цікавий і що вони там воротять?(( я ось ще про що.
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
я могла з нєнависті переплутати, визнаю( важливо, що ківа дрочить голосно і всі про це знають,
у того анал табу і всі також улюлюлю
а кому той законотворчий процес цікавий і що вони там воротять?(( я ось ще про що.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Михайло Скляр
Новини нашого зеленого дурдома або чєм живьот страна.
"Главой Службы счастье и улучшение качества жизни Херсонской областной государственной администрации назначали Весну Карпук". (Весна на одном фото рядом с каким-то чуваком, на втором без чувака).
На вопрос журналистов, почему ее поддержала конкурсная комиссия, ведь она не имеет специальности социолога, как того требовали условия конкурса, Весна Карпук сказала, что «имеет оригинальное имя, которое хорошо подходит для Службы счастья».
Что? !!! Какая служба? !!!
Именно такая как вы прочитали.
Служба счастья и ее руководитель Весна! В Херсонской облгосадминистрации!
К карьерному взлету Весна работала продавщицей женской одежды и консультантом в автосалоне. Однако Председатель ХОГА разглядел каким-то образом у девушки потенциал осчастливить жителей Херсонской области. Сказано-сделано и Весна теперь госслужащий и командует фронтом борьбы за счастье в отдельно взятом регионе.
![]()
Victor Tregubov
Це триндець, друзяки. І про цей триндець потрібно говорити.
Є в нас така телеком-мережа, інтернет та телебачення - "Ланет". Я сам нею користуюся рочків так з сім-вісім точно. Бо дешево та стабільно. За сумою цих якостей мережа швидко росла ці роки, і стала, кажуть, третьою в країні за обсягами.
Є у цієї мережі ще одна якість, що помітно її вирізняє. Це усвідомлено патріотична позиція. Вони серед перших рубанули в своїх мережах російські ресурси, ввели окремий тариф для учасників тоді ще АТО (скажи комусь в Європі, що в тебе ідеальна виділенка за 1,8 євро на місяць, ага), закупали одяг для бійців, тощо.
І через цю позицію в них виникли проблеми. Бо ж вони викинули зі своїх кабельних мереж медведчуківський НьюсВан.
НьюсВан побіг з ними судитися. І судився увесь 2019 рік. В кінці року суд постановив поновити дію договору між Ланетом та Ньюсваном, але ж - лол - договір було заключено якраз до кінця 2019 року. Тож договір просто не продовжили, а канал вимкнули.
Уся ця розборка супроводжувалася з боку НьюсВана деякими провокаціями - від мікромітингів до випуску начебто від імені Ланету мапи з Україною без Криму. Ми, як партнери Ланету (на їхньому веб-тв демонструється Сокира-шоу) постучалися до них і дружньо порадили забити та не реагувати, бо провокації були рівня "постріл собі в ногу".
Але тут сталося щось більше. На початку місяця в дім Віктору Мазуру, засновнику Ланету, прилетіла бойова граната. Копи кваліфікували ситуацію, як хуліганство, хоча на камерах в домі видно, що люди спеціально під'їхали, кинули гранату в дім та відчалили. Ну от така "хуліганка" - з гранатою.
Коротше. НьюсВану на Ланеті вже точно не буде.
Але щось мені здається, що сєпари подохрінили.
Коротше, я за ситуацією стежитиму. Але ще попрошу за нею простежити усіх журналістів, що зараз це читають. Будь ласочка.
І добре було б розповсюдити, так.
Веселый парень этот бутусов.Как глобус.Проект Гособоронзаказа-2020 ликвидирует ракетную программу Украины
https://censor.net.ua/resonance/3176...grammu_ukrainy
Ты этого хотел - ты это получил.
Где это Бутусов хотел сворачивания ракетных программ?
Пять лет по крупицам восстанавливали полностью уничтоженную армию. Столько сил, времени и денег на это убили. И теперь зелёная плесень полностью уничтожает всё то, что было сделано за пять лет.Будьте прокляты те, кто голосовали за этих х.ловских мразей!
![]()
Чё-та ржу...
В Украине вводят новый налог для всех украинцев
каждую пятую фрикцию -- родине![]()
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Воровать теперича некому, денех в бюджете и нема
....Позже оказалось, что информация о том, что украинцев обяжут платить новый налог, - не соответствует действительности.
https://www.rbc.ua/rus/styler/ukrain...581974812.html
![]()
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Возможно и рассматривается такой налог, но поддержу Крота, на сегодня нет такого.
Интересно, а как в Америках и Европах обстоят дела с переводами, облагаются, кто в курсе?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks