| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
та да, причем четко спустя несколько часов
только Вася Фролова промычит про оман тут же ее словами пролисок
только гавнопольский на шоу отметится, так дейнерис всеми фейсбучными голосами участников навалит на ночь глядя постов
только вересень пригласит гая или доника, тут же отметится котов)))
зы. я пишу и спорю лишь из уважения к случайным гостям этой ветки, дабы у них не сложилось мнение о неадекватности нашего города
хотя после таких выходок денисенко мои потуги тщетны
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Subolg, а где вы находите всех этих Вась Фроловых (он кто?) и остальных?
Ситуація з полоненими моряками (а ширше - із заручниками взагалі) наочно демонструє рівень нашого вищого керівництва, і головнокомандування зокрема. Безумовний пріоритет надається окремим подіям, особам, проблемам. Загальнодержавний інтерес залишається в розділі "а шо це таке?" Повна аналогія - депутати ВР, які основною задачею бачать фарбування лавочок і переведення бабусь через дорогу. В кращому випадку - відстоювання інтересу свого регіону чи рідної галузі, навіть на шкоду загальним інтересам.
Що прикро, рівень сповзає невпинно. Хіба що Кравчука можна запідозрити в державному підході, з розумінням довготривалої перспективи. Якоюсь мірою - Кучму. Далі все сумніше, і цікавить лише питання - коли вже дно?
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
к сожалению после выпиливания 112 и ньюсов с эфирной сетки чисто информационных каналов осталось мало, точнее кроме кривого почти ничего
с учетом мой стойкости к шоколадо пропаганде приходится иногда фоном пускать кривой
зы. ну приколько наблюдать в утренних эфирах как простые люди обсырают эту соевую пропаганду (иногда прорываются сквозь поток правды)
Востаннє редагував Kokses: 06.02.2020 о 14:52
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Мне кажется, что тут случайно заблудившихся нетиз уважения к случайным гостям этой ветки,![]()
Хто реальний молодець?
Діма, вичавлюй з країни весь совок зі всіма совкод*очерами на корню!
Після перукарні Дубілет знайшов ще одне "сумнівне" приміщення у Кабміні
Востаннє редагував Манула: 04.02.2020 о 15:36
ох і загримиш ти, огірок... під фанфари (с)
Ірина Фаріон: «Люди! Навіть найгірший суржик кращий за москвоязик»
Ірма Вітовська-Ванца
Людина-Творець..
Людина-споживач..
Людина-руйнівник..
Так я визначаю перехідні стани еволюційного розвитку.. Вся історія людства це підтверджує.
Платон визначав "Людина-розум, людина-серце та людина-шлунок"
Час споживача в світі вже в агонії.. Приходить час руйнації.. Всі інституції в кризі.. Комфорт переміг принципи, а гроші вбили думку, честь, милосердя...
Ніколи після споживача не приходить Творець.. Ніколи!!! Спочатку руйнівник. А за ним вже Творець.. Тільки хто доживе до епохи нового Ренесансу?
Але нам своє робити.. Просто бути готовими і ділитись знаннями, досвідом, любов'ю.. щоб донеслось в майбутньому.
"Новітні середні віки", що тривають зараз (підмінена реальність та отупіння людства) вже відчинили двері руйнації..
Людство зробило, як завжди, все само...
Розумних не чуло..
Україна?? Ми, на жаль, на першій хвилі "великого цунамі". Але ми переможемо. Змісти переможуть примітиви. Тримаймося одне за одного.
Вибачте, але це мої відчуття.
Час сміливих.
Вони залишаться в майбутніх згадках.
Вибачте, що я пишу сумний текст,
але я так думаю..
Якщо хтось має оптимістичніші відчуття, напишіть мені, бдлск.
Ірина Фаріон: «Люди! Навіть найгірший суржик кращий за москвоязик»
Сподобалися оці коменти
Кому цікаво , там посилання на весь виступ
https://www.facebook.com/uinp.gov.ua...7734733417229/
Чи на ютюбі є?
Кажуть, що Вована дуже сильно критикують і ні слова підтримки, а тут ось...
"Президент Зеленський, незважаючи на істерику неонацистів, знайшов в собі сили і приступив до виконання зобов’язань, які Україна повинна виконати. Були зроблені перші кроки по розведенню сил і засобів, була зафіксована на папері "формула Штайнмайера", що стосується взаємозв’язків між виборами на Донбасі і наданням регіону особливого статусу", - заявив Лавров.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Ну как обычно.Кроме сои и хомяков ничего не видим.Типа савченко захватили в нейтральных водах.И какое беспокойство и семью приплел.А то чем это оборачивается для многих -тишина.Главное хомячки.
Дык не хомячки и тем более не соевые принимали такое решение.Такое впечатление что вы переели соевого шоколада и это отразилось на мозге.
Мы победим потому что нас обьединяет любовь к своей стране а не злоба к чужой.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks