| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
у меня девочек в два раза больше). Тем не менее мне важен этот момент.
вы у меня спрашиваете)? Я не знаю. Я в армии не служила.То, что я о ней знаю, не дает мне ответа, иначе бы я не спрашивала.
Это я вам вопрос задала. А вы меня футболить изволите вопросом на вопрос.
Уряд “прив’язав” ціни на газ в Україні до його вартості на біржі Нідерландів.
Що там про Ротердам +?
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Кабінет міністрів України дійшов рішення прив'язати максимальне значення ціни на газ для населення та теплокомуненерго до вартості газу на нідерландському газовому хабі TFFВідповідну постанову уряду опублікували на сайті уряду.
Зміни у формулі визначення ціни на газ для населення стосуватимуться платіжок за газ за січень 2020 року та наступні місяці.
Зокрема, урядова постанова визначає, що ціни на газ, який Нафтогаз продає населенню та теплокомуненерго, не можуть бути нижчими за середні ціни, які встановлюються на TFF протягом 1-22 числа попереднього місяця.
Раніше в Україні максимально допустиму вартість газу прив'язували до чотирьох цінових показників: цін на газ для промисловості, митної вартості газу, ціни на газ на “Українській енергетичній біржі”, а також ціну, закріплену у постанові уряду на рівні 8,55 грн за кубометр.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
хтось брешет
У Кабміні наголошують, що з 1 січня 2020 року ціна купівлі природного газу за спеціальними зобов'язаннями не може бути вищою за ціну її продажу відповідно до викладених вище умов плюс торгова надбавка НАК на рівні 1,917% від цієї ціни.Джерело: https://censor.net.ua/ua/n3172206
добавлю - из оригинала
https://www.kmu.gov.ua/npas/pro-vnes...yektiv-t240120
З 1 січня 2020 р. ціна придбання природного газу не може бути вищою за ціну продажу природного газу, визначену відповідно до пункту 13 цього Положення, за вирахуванням торговельної надбавки (націнки) НАК “Нафтогаз України” на рівні 1,917 відсотка зазначеної ціни.”.
hromadske и espreso "опечатались". Видно в их первом абзаце этой новости:
"Кабінет міністрів України дійшов рішення прив'язати максимальне значення ціни на газ для населення та теплокомуненерго до вартості газу на нідерландському газовому хабі TFF".
TTF сейчас 105 ойро. Выходит, что максимальное значение в феврале примерно такое:
"Наприклад, якщо вартість ресурсу на TTF у січні становитиме приблизно 3,3 тисячі гривень за тисячу кубометрів, то з іншими компонентами оптова ціна буде на рівні приблизно 4,7 тис. грн за тисячу кубометрів (без ПДВ)"
E. Нерівна всім рівність...Менша посудина має менше, але в тому є рівна більшій, що вони обидві однаково повні.
Так что - газ и отопление для пересичных подешевеют? Как и долар?
А читать ПРИЛОЖЕНИЕ к постановлению - на это у зебилов кишка тонка:
Оттуда:
Признания своих ошибок мы от вас не ждём: еще не было случая, чтобы хоть один из зебилов ПРИЗНАЛ, что был неправ, и ИЗВИНИЛСЯ.2. Пункт 13 викласти в такій редакції:
“13. З 1 січня 2020 р. НАК “Нафтогаз України” здійснює продаж/постачання природного газу відповідно до пунктів 7, 8 і 11 цього Положення за цінами, що встановлюються продавцем (постачальником) і покупцем (споживачем), але не вище рівня, який, зокрема, враховує середньоарифметичне значення фактичних цін (End of Day) природного газу на наступну добу поставки газу (Day-Ahead and Weekend) на нідерландському газовому хабі (ТТF) за період 1—22 числа місяця постачання газу відповідно до інформації біржі Powernext/EEX, різницю (спред) між ціною на хабі TTF та кордоні України і тариф на послуги транспортування природного газу для точки входу в Україну на міждержавному з’єднанні з Польщею/Словаччиною/Угорщиною.”.![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
E. Нерівна всім рівність...Менша посудина має менше, але в тому є рівна більшій, що вони обидві однаково повні.
Да, зима в этом году не по сезону теплая. И даже с учетом понижаещего коэффицента в декабре 2019 по факту вышло дороже 2018-го. Что будет дальше будем посмотреть...
Гетманцев предлагает Раде ввести 20% налог на услуги от Youtube, Google, Facebook и других международных корпораций
В пояснительной записке приводится пример Российской Федерации, где с января 2017 года заработал аналогичный закон.
Среди технологических гигантов в контролирующем органе РФ зарегистрировались Apple Distribution International, Google Commerce, Microsoft Ireland, Netflix International B.V., Wargaming Group, Bloomberg, Alibaba, Booking.com и др.
Всего с момента введения налога на налоговый учет стало 1580 компаний. По Официальное данным в бюджет такими компаниями (B2C) было выплачено в 2017 году - 9,4 млдр. руб., в 2018 - 12 млдр. руб., в I квартале 2019 - 12 млдр. руб. (70% суммы приходится на крупнейшие IT компании).
Аналогичные налоговые правила были введены в Республике Беларусь в 2018 году
Такие хорошие примеры![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks