| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
....Ані в салоні лайнера, ані поблизу не було знайдено жодних уламків, схожих на уламки ракети. При тому, що ракета не набагато менша за літак і створена з легких, плавучих матеріалів.
Відсутність бортових самописців, які б могли прояснити обставини катастрофи і в цілому самого літака, який затонув на недосяжній для технічних засобів глибині в невизначеному районі.
Якби російський літак був збитий українською ракетою, то на елементах ураження були б сліди гексогену, оскільки використана в ній вибухова речовина на 80 % складається з гексогену і на 20 % з тротилу. Російська сторона представила лише елементи зі слідами тротилу.
Члени МАК припустились грубої арифметичної помилки, а проведені розрахунки вказують, що ракета не могла досягнути місця катастрофи.
Не було наведено достовірних даних радіолокаторів з відмітками ракети поблизу літака.
В бессильной злобе красные комиссары подсылают своих наймитов, чтобы мутить народ. (с)
https://www.epravda.com.ua/news/2020/01/23/656157/
Упростители, ля. Амбициозные упростителиПрем’єр-міністр Олексій Гончарук заявив, що уряд навесні планує серйозні зміни в податкове законодавство, аби зробити його більш справедливим.
Про це він заявив під час Українського сніданку в Давосі.
"Ми маємо дуже амбітного президента і команду, яка вимагає зміни прямо зараз. І тому всі можливі реформи ми починаємо майже одночасно.
Звичайно нам потрібно переглянути систему оподаткування, ми це розуміємо, нам потрібно її спростити, зробити більше справедливою.
На весну ми плануємо серйозні зміни в податкове законодавство в сторону зменшення і спрощення, але поки ще рано про це говорити, архітектуру змін ми презентуємо пізніше", - підкреслив Гончарук.![]()
Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
Datex Lab
Зная, как это сборище идиотов умеет "упрощать" таки становится страшно.
На физиологическом уровне не могу слушать зе - тошнит. Но даже читать этот треш, то еще испытание. Так что не удивлена пустому залу.Текст - слово в слово. Мала час та натхнення.
Итак, поехали!
— Моє питання - які додаткові реформи важливі для вас у ближчому майбутньому?
— А... дякую за запитання. А... чесно кажучі, ви знаєте, я, а... працюю на посаді президента України, а... двісті сорок вісім днів. Ви розумієте яка це складна професія, тому що я точно знаю скільки днів я працюю. І десь біля ста п'ядитесяти днів працює наш новий парламент, починаючи з вересня. А... і ви знаєте, в середньому за цей час за чотири місяці, п'ять місяців десь так, а... ми прийняли новим нашим парламентом, Верховною Радою України, ми прийняли а... таку кількість а... законів важливих, дуже важливих, яких не можна було прийняти по різним причинам, справа не в президенстві, по різним причинам за багато років, які поліпшують а... дійсно бізнес клімат для України. Ми реформували, незважаючи не на́що, а... незва... ми реформували а... все, ми почали с... ви знаєте у нас дуже складна ситуація земельної реформи, але ми вже проголосували цю реформу мараторія землі, з продажу землі у першому читанні, це одна з найскладніших реформ для сучасної України. Ми а... проголосували концесії проголосували у нас зараз дійсно знаєте я можу дуже довго говорити про закони, які ми проголосували і попереду їх дійсно дуже бага-багато, дерегуляція, а... і... все це дуже важливі закони для кожного українця і ви знаєте я вам сказав про кількість днів скільки ми працюємо в середньому десь щодня, щодня наш працюючий новий парламент прийняв приймав один закон. А... це не про кількість законів, це про кількість викликів. І коли я вам сказав наприклад, що ми прийма... а... прийняли закон а... проголосували закон про концесію, це не проте щоби сказати - ми приймали, ми працювали і ось вам будь ласка, ні, у нас вже проходять конкурси, буде концесія, концесія портів, ми за ти, не через роки, а найближчі тижні ми будем знати хто переміг конкурси і до нас будуть заходити західні інвестори. Ми робимо а... великі зміни в правоохороній системі, ви знаєте а... що у нас була велика теж складна реформа перезапуск генеральної прокуратури ми теж проголосували і вже перезапустили. Готуємось до перезапуску служби безпеки України, ми запустити антікорупційний суд, починаючи з вересня він працює, наближаємось до а... запуску бюро фінансових розслідувань, тобто амбітні плани а... ми ставимо для себе задачі щоб щодня ти повертався додому і знав що ти не просто так працював президентом тому що, ще раз хочу сказати - я президент двісті сорок вісім днів і всі ці дні я працюю на державу Україну, і всі ці дні я дуже мало часу витратив на свою сім'ю тому щодня на посту президента я маю давати якихось важливий результат для країни, щоби хоча б це пояснити своїм дітям чому я не вдома...
"Даже в тех случаях, когда нам не до шуток, нас угнетает не неприятность сама по себе, а то, как мы её воспринимаем"
"Даже в тех случаях, когда нам не до шуток, нас угнетает не неприятность сама по себе, а то, как мы её воспринимаем"
Кого тут плющит уверенно и амбулаторно, так это даже не зебилов - они уже и не скрывают, шо перед сном постсать не ходят, потомушо рыдают по ночам взахлеб от несправедливости наипшей их надежды на дурачка вовку и по этому нечем. Но марку держать надо, по этому потрошки тут отбрыеиваются разной неважной уйней.
Плющит по настоящему глобуса. Ябы даже сказал шо не тошо плющит, а надувает. Как жабу через соломинку вжопе. Она тоже в процессе на своем наверное очень сильно возмущается. Как и суболг, на своем. Срать на тупорылого преза, срать на развал страны им, срать на засилие брехни и откровенный саботаж. Главное вткнуть себе палку вжопу. Ему говорят, оттаскивая от дерева за ноздри, шо не логично, бо может быть больно или глубоко и сконцами. Не, хоть в ухо, хоть в кулак ну хоть вшото эту Порошенковскую палку в себя всунуть, но хочет. Аргументы найтупорылейшие, повод найидиодичавший, но страсть, она такая, да. Ох и ухло дурное.
Глобус, ты не наркоман, случайно не случайно? Не говорю, шо амфитаминщик. Наркоман это зависимость. Может у тебя геморрой между пальцев? Шош ты такой дурачечек стал в политических темах? Аж противно читать. Раньше хоть достойным соперником тебя считал. А щас я в недоумении. Синдром жюльеты?
... блин .. сами силой человека выпхнули на должность, а теперь издеваются ... совесть бы поимели .. он старается ...
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
Старается ..шо делать? Ато выстараться у него хорошо получается, прям как неожиданно и проворно после продолжительного запора. Причем за короткое время неоднократно выстарался и на всё. И на всю
Шикарная ставка и срок....
Міністерство фінансів оголосило про прайсинг (ціну) нових єврооблігацій на суму 1,25 млрд євро, з кінцевим строком погашення - 27 січня 2030 року. Дохідність нового випуску була встановлена на рівні 4,375% річних
http://www.liga.net/ (с)
Как полночь,- так и выходит из могилы этот представитель зарашамира, бывший днепрпетровчанин, сдрыснувший на севас (по его словам)...
и кто не спит и заходит на форум - видит все прелести рашамира, в виде полусгнивших останков сползающих с его разлагающегося костяка ... (там и порнуха, и копрофилия, и фото великогоцаря, и прославление расеи, оскорбления украинцев и форумчан ...)
Модеры под утро зачищают... вот думаю - может зря?... кое-кому полезно было бы поглядеть на это ...... может моск бы прочистился...
Та ну зачем оставлять, дети могут форум читать, а модеры не всегда оперативно вычищают и оно бывает до обеда висит.
Сегодня такая ситуация - клин клином нада вышибать...
Что-то мне вспоминается, что на тот момент полигон на мысе Опук был арендован российской стороной.
Соответственно, ответственной (каламбурчик) за безопасность совместных учебных стрельб была именно
российская сторона.
P.S. Чтобы ракета самоликвидировалась (например, в случае промаха или несанкционированных действий), достаточно было выключить подсветку цели. Почему это не сделали - х.з.
Никогда не говори - "НИКОГДА" !
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks