| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Да морозь на здоровье, это ж твои уши.
еще один. осталась парочка где то бегающих
https://www.pravda.com.ua/news/2020/01/22/7238047/
Выпоняли? Націю визначає не мова, культура чи релігія. Нація це спільні доброчесность порядність толерантність і т.д.!
От ти вихований? Значит українець. Ну і шо що говориш тільки арабською, про таку країну як Україна в житті не чув, і взагалі ти негр який все життя прожив в Марокко. Толерантний? Добчесний? Ну значит ясно що ти - справжній українець! Всьо, занавєс.
Наступит день и я скажу все, что я думаю по этому поводу. (С)
Идиот.
ППКС
+1000
Сокорытники.
Высралась? Подтереться не забудь.
Мы уже в курсе, что зелёное быдло-стадо в понятия "свобода" и "демократия" вкладывает НЕ ТОТ смысл, что весь ЦИВИЛИЗОВАННЫЙ мир.получается, свобода слова и демократия таки существует.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
А х**ло який вихований у телевізорі, теж мабуть українець? Тем паче ввх розуміє Зе, не те що усякі там порохоботи та патріоти ...
Востаннє редагував Манула: 22.01.2020 о 11:15
..украинец - у кого паспорт Украины ... и нефик выкаблучиваться ...
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks