| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Всё-таки Галкин красаучеГ
Только боюсь дошутится, что пристрелят как Немцова
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
о, я не умею вставлять эти мульты, дяка)
А тут варіантів нема. Приїхала бабка "Путєн ввєді", на референдумі за молодую наротную рєспубліку, сьін опалчєнєц, но зарєгєстріровалась в АНД-раённом ПФ Дніпра. І как тут нє платіть? Проблема в тому, що Сівохо хоче все це безконтрольно, тобто на мертвих і живих і ненароджених без реєстрації. Там мільйони їх будуть, при тому, що до ПФ ніхто не платитиме.
Виктор Литовченко как вегда ёмко https://youtu.be/HVuLBk-Wht8?t=940
И пользуясь случаем как всегда рекомендую посмотреть полностью. Гдето с 13:00 про пенсии
Наступит день и я скажу все, что я думаю по этому поводу. (С)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks